Grad na filmu

Lost in translation^

* * *
Las Vegas baby

las-vegas-skyline.jpg

... grad koji je cuveni NY mobster Bugsy Siegel pretvorio iz obicnog cow town-a u kockarsku prestonicu sveta... & mesto gde su jos cuveniji Roul Duke & Dr Gonzo u svojim utrobama i zlezdama sagorevali celu galaksiju of multi-colored uppers, downers, screamers, laughers..

Fear-and-Loathing-in-Las-Vegas-fear-and-loathing-in-las-vegas-12934801-1280-720.jpg

Last name? I'd rather not say. My brother's in politics. - Raoul Duke

* * *

... The King ga je smatrao za svoj playground...

http://3.***************/_0iUEXL2Pw7Y/SwICpOXO8RI/AAAAAAAAARM/2IF4xgQ32S8/s1600/ann-margret-elvis-presley-viva-las-vegas.jpg

High Lonesome Sound

ne znam kako zaboravih lost in translation...:eek:

51ZN2F085FL._SL500_AA300_.jpg

ne znam zasto sam se odmah sjetila ovog filma kad pomenu vegas :lol: ...gledah gap rije 100 godina,na nekoj raspaloj televiziji u kasne sate...
Honeymoon%20in%20Vegas.jpg

Nicolas-Cage-in-Honeymoon-in-Vegas-nicolas-cage-16275129-1067-800.jpg

Honeymoon-in-Vegas.12.bmp

pa tek onda ovaj....
Leaving-Las-Vegas-movie-02.jpg

leaving_las_vegas.jpg

http://3.***************/-LQ-T1UvAjCo/TdkquVHeXHI/AAAAAAAAFIw/edKIDCOvS_8/s1600/Leaving%2BLas%2BVegas.jpg
Leaving-Las-Vegas.jpg

nesto nije uredu sa mnom :)

memphis ,tenessee...dom elvisa prislija...

ep_statue.jpg

FE_PR_memphis-tennessee.jpg

civil-war-memphis-tennessee.jpg

memphis_skyline.jpg

htijela sam reci kako zraci nekom savrsenom osrednjoscu,dok nisam vidjela slike memfisa nocu...

cfiles46647.jpg

skyline.jpg

jedan od mojih omiljenih filmova
mystery-train-3rd-episode.jpg

081004_required1.jpg

ove dvije legende...ovaj mali je valjda brat spajka lija...
ova scena....niko kome sam je pokazala nije shvatao moje odusevljenje.... :rotf:

elvis presli...karl perkins...elvis presli...karl perkins...
000126_30.jpg

http://3.***************/--fmHflQ6kmI/TXbykzsPs_I/AAAAAAAAArA/5ts-XT5TYe4/s1600/0000207639.jpeg

large_mystery_train_blu-ray1x.jpg

mystery_train.jpg

stiv bushemi :worth::worth::worth: ...crnca znamo i iz 'ghosta' ...

mystery_train_320.jpg

one dvije ribe u hotelu...sjecam se kroz maglu njih...al se sjecam,jep

6a00e5523026f588340120a8cd754a970b-800wi

kraj filma...majka.

ne bi mi smetalo tamo da zivim...

Poslednja izmena:
jeste, to je to...zabavan film, enikejs :)...samo mi cudno sto umijesto da pomislim elvis, raol djuk, hanter s tompson, paranoja u las vegasu,napustajuci las vegas , killersi, las venturasa,cega ne...ja se sjetih "onaj film s sarom dzesikom parker i nikolas kejdzom sto je isao na panoniji,mostu,palmi, nesto se ona udaje,sve sljasti ,dzejms kan,puno elvisa" :) ...pa se onda bacih na gugl...

@tema

5540852703_9c0819c07e.jpg

FrozenRiver_5.jpg

frozen-river.JPG

Akwesasne3.preview.JPG

Akwesasne-hockey.jpg

300px-Akwesasne_Territory.gif

details006a.JPG_.jpeg

images

nije ovaj film za onu fensi temu :) ...potpuni shok nakon 45 minuta filma dobivate saopstenje "this is new york state " a mislili ste neki zapecak, neka rupa zavejana snijegom,granica kanade,aljaske... klondike trip...kad ono...sad vidjeh, granichi se sa kvebekom i ontariom ,al nju jork stejt hani...al dobro, onda slijedi misao...nismo mi loshi toliko...nismo za bacat' ... ovaj film je ucutkao frenk sinatru na trenutak , alishu kiz i njenu "nju jorkkk nju jorkkk nju jorkkk"... misli se na njujork stejt ,u drzavi nju jork znachi, aper nort sajd blizu zemlje Mohokinaca... sad procitah na mocnoj vikipediji...

images

melisa leo je dobila prvu nominaciju za ovo...preporucujem film ima godina dana, ako ne i vise, al niko me ne slusa ...moze da ide i na onu temu "zenski filmovi" jer ima tu pricu o majcinstvu i cistom zenskom prezivljavanju radi prezervacije familije i nesto malo chasti sto je ostalo...zena reditelj i scenarista...al ipak, odlucih se za ovu temu,jer teritorija na kojoj se film desava igra vaznu ulogu...

dobra je indijanka , valjda amaterka potpuna i charlie mcdermot koji ce se proslaviti (nadam se, jer je odje fantastican) za koju godinu...

Poslednja izmena:
nije ovaj film za onu fensi temu :) ...potpuni shok nakon 45 minuta filma dobivate saopstenje "this is new york state " a mislili ste neki zapecak, neka rupa zavejana snijegom,granica kanade,aljaske... klondike trip...kad ono...sad vidjeh, granichi se sa kvebekom i ontariom ,al nju jork stejt hani...al dobro, onda slijedi misao...nismo mi loshi toliko...nismo za bacat' ... ovaj film je ucutkao frenk sinatru na trenutak , alishu kiz i njenu "nju jorkkk nju jorkkk nju jorkkk"... misli se na njujork stejt ,u drzavi nju jork znachi, aper nort sajd blizu zemlje Mohokinaca... sad procitah na mocnoj vikipediji...

images

melisa leo je dobila prvu nominaciju za ovo...preporucujem film ima godina dana, ako ne i vise, al niko me ne slusa ...moze da ide i na onu temu "zenski filmovi" jer ima tu pricu o majcinstvu i cistom zenskom prezivljavanju radi prezervacije familije i nesto malo chasti sto je ostalo...zena reditelj i scenarista...al ipak, odlucih se za ovu temu,jer teritorija na kojoj se film desava igra vaznu ulogu...

dobra je indijanka , valjda amaterka potpuna i charlie mcdermot koji ce se proslaviti (nadam se, jer je odje fantastican) za koju godinu...

... ona tema nije fensi... protestvujem... a new york state je dvaput veci od srbije... tako da bi aper stejt nju jork... kada bi gledali beograd bio negde u slovackoj... u koshicama... a granica kanade je vec maltene klondajk :lol:

... film sam pokusao da gledam u mojim fazama gledanja sandens indepndent zavejani gradic socijalna drama filmova... izdrzao sam celih sat vremena... smorka brate... ali sam zato gledao onaj komanski... makar zato jer je Vera Farmiga bolja riba od Melise Leo...

... ona tema nije fensi... protestvujem... a new york state je dvaput veci od srbije... tako da bi aper stejt nju jork... kada bi gledali beograd bio negde u slovackoj... u koshicama... a granica kanade je vec maltene klondajk :lol:

... film sam pokusao da gledam u mojim fazama gledanja sandens indepndent zavejani gradic socijalna drama filmova... izdrzao sam celih sat vremena... smorka brate... ali sam zato gledao onaj komanski... makar zato jer je Vera Farmiga bolja riba od Melise Leo...[/QUOTE
pa rekoh ja da je klondike na granici sa kanadom...i ne maltretiraj me sa geografijom molim te :mrgreen: ...tek mi sad nije nista jasno...pola sata sam gledala mapu dok ne napisah ovaj post ...:mrgreen: ...poenta mi je ispravna-ni tamo ne tece med i mlijeko svuda,sto zna svako sa inteligencijom vecom od 0.1.
a dobro, jeste tempo spor, razumijem sto te smorio :) meni se svidio...mozda jer takve filmove volim...

njemci
http://www.imdb.com/title/tt0075276/
http://www.imdb.com/title/tt0405094/

Poslednja izmena:

Back