Grad Beograd podneo tužbu protiv Bastaća

Види Мито, да ја теби објасним неке ствари.

Весић је врло антипатичан лик.
Прошле године су били локални избори у београду.
Вучић је имао проблем јер није могао да стави на прво место на листи Весића. Или Малија. Морао је да стави неко име које није компромитовано у том тренутку. Зато је тражио некога. И нашао је у овом лекару. Убедили су га да уђе у политику, иако то није за њега, тако што су га уценили оним нелегалним објектом на Златибору. Овај је пристао да игра њихову игру и појавио се као први на листи. Више од тога му у том тренутку нису тражили. Мислио је да ће као Аја Јунг да одради посао својим именом на листи и да се врати свом редовном послу, а нелегална градња ће му бити опроштена. Међутим, наша осе проблем ко ће бити градоначелник (после избора) а да то не буде антипатични Весић. И није било никога ко би пристао да буде марионета, па су ипак одлучили за овог јадничка.

Је л' ти сад мало јасније?
Ne vredu... Vucic ga je vrbovao za koju lovu saznacemo kad padne ova vlast.
Ne znam kakav je bio lekar ali bolje da je ostao u Tiršovoj i lecio decu jer kao gradonacelnik Beograda je bezlican i imam utisak da nema pojma gde se nalazi a nema pojma ni sta treba da radi
Bolje...bar bi ga ljudi pamtili kao dobrog coveka.

Sto je najgore Bastac je predsednik opstine Stari Grad ,Brani da rade u njegovoj opstini gde je on gradonacelnik,jel tako? Ko je nadlezan ili vazniji?
Наравно да НИЈЕЕ ТАКО - није он било какав "градоначелник" него председник општине Стари Град И ТАКО БИ ТРЕБАЛО ДА СЕ ПОНАША ----- а не да се брука и да прави будалу од себе...

Наравно да НИЈЕЕ ТАКО - није он било какав "градоначелник" него председник општине Стари Град И ТАКО БИ ТРЕБАЛО ДА СЕ ПОНАША ----- а не да се брука и да прави будалу од себе...
Izabrani gradonacelnik opstine Stari grad kaze da se ne radi u njegovoj opstini gde je on taj koji to odobrava a ovi znaci rade nelegalno,jel tako? Ko im je dao dozvolu da rade u njegovoj opstini? Sve si pobrkao?

Izabrani gradonacelnik opstine Stari grad kaze da se ne radi u njegovoj opstini gde je on taj koji to odobrava a ovi znaci rade nelegalno,jel tako? Ko im je dao dozvolu da rade u njegovoj opstini? Sve si pobrkao?
Zavod, republika, bilo ko može....ovo je bestragija....

Inače mi Bastatj nikad nije bio simpatičan....jeste mutan, al to im pre 10 god nije smetalo, nit ga je iko prozivao.

Back