Gpu Temeperatura- POMOC

Nismo mi toliko siromašni koliko umemo da kukamo... :lol:

Elem, Noctua ventilator je skup, košta od 10-20 evra, ali kad ga jednom kupiš - završio si sa ventilatorima... samo ga premestiš u sledeći komp. Ne čuje se, hladi perfektno, i traje dok ne prođe moda...

Nismo mi toliko siromašni koliko umemo da kukamo... :lol:

Elem, Noctua ventilator je skup, košta od 10-20 evra, ali kad ga jednom kupiš - završio si sa ventilatorima... samo ga premestiš u sledeći komp. Ne čuje se, hladi perfektno, i traje dok ne prođe moda...

Ne umemo mi toliko da kukamo koliko umemo da se pravimo važni i da pametujemo tamo gde i kada to nije potrebno ;)

Najvažnije je da ne postanemo " malodušni " i da sve ove nedaće koje nas okružuju smatramo ličnim porazom :aha2:

Imam jednog prijatelja koji kad god ga sretnem i pitam kako je...kaže vedrog lica i sa osmehom " ODLIČNO ", a znam da jedva krpi kraj sa krajem, a znam i da je " borac " :D:D:D

Ne umemo mi toliko da kukamo koliko umemo da se pravimo važni i da pametujemo tamo gde i kada to nije potrebno
Nemoj pogrešno da me razumeš, pozdravljam to što ljudi popravljaju ono što je otpisano, nekada je sam taj čin veća satisfakcija od uštede. Na drugu stranu, dovoljno sam se nagledao onih koji u životu kompjuter nisu ni videli, da bih srpsko kukanje shvatao preterano ozbiljno...

No, to nije tema...

Back