Govor ruku!

blizance

Ističe se
Poruka
2.391
Nisam uspela da nadjem na internetu u oblasti govor tela i ruku ali me zanima.Muskarac,kada hoda i drzi ispruzene sake,stisnutih prstiju a palcevi povijeni na unutra...kakvog je karaktera?Neobicno je tako drzati ruke...previse stegnutno...

Auu...to je bas gadno ali hvala ti na pomoci,pokusacu sada da skockam u glavi sliku o tom tipu.Zaista mi je neobicno da neko u obicnim svakidasnjim prilikama tako drzi sake...bas mi je pao u oci takav detalj.Inace covek deluje fino,smireno,pozitivno...hmmm a opet nekako cudno.Mozda je manijak???

Auu...to je bas gadno ali hvala ti na pomoci,pokusacu sada da skockam u glavi sliku o tom tipu.Zaista mi je neobicno da neko u obicnim svakidasnjim prilikama tako drzi sake...bas mi je pao u oci takav detalj.Inace covek deluje fino,smireno,pozitivno...hmmm a opet nekako cudno.Mozda je manijak???

Većina manijaka ima prikriven nastup.
Svi upočetku deluju fino.
A,onda se naglo "otvore" i naprave dar-mar !
Obilazi tog tipa u širokom luku !

И сузбијање агресивности, не значи да је агресиван и насилан, него да осећа агресију коју контролише и сузбија.

И сузбијање агресивности, не значи да је агресиван и насилан, него да осећа агресију коју контролише и сузбија.
Hmmm,tanka je nit izmedju suzbijanja agresije i same agresivnosti.Cemu u obicnim,svakodnevnim situacijama potreba za suzbijanjem agresije....u ratu razumem...ovako iz cista mira i ne bas....Hvala na pomoci.

ma opusti se bre,ja ponekad kad sam neraspolozena ili sam jednostavno u negativnoj fazi uhvatim sebe da tako drzim ruke.
a nisam do sada nikoga ubila :)
nemoj ga odbacivati ako je to jedina falinka

Back