govor psa

• Začetnik teme Začetnik teme yota
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

yota

Aktivan član
Poruka
1.806
Neverovatno sta mi se desilo nekoliko puta,u tim momentima sam i sam bio iznenadjen!Vise puta sam od svog djukca cuo da progovori nesto!Ime moje,kad nece da jede,pa mi kaze ne,ne uvek naravno,jer se nekad toliko rasprica,mumlja i zali se ili je srecan,zavisi,ali ponekad ga bas cujem i naravno iznenadi me jer nece lopovcic mali da mi uvek kaze cisto!

e, ako ti kazes, onda ne umisljas :D

eee sad ispada da nisam trebao pisati,ali pazi ovo izvadim iz djepa malo suve hrane kad smo stali posle setnje i kazem jesi li gladan,kad on'NE'i okrenu se pa sede i stvarno ja mu prinesem hranu njusci,ma jok nece!To je bilo pre 3,4dana!Ne zezam se,ali problem sto nece uvek,pa da mogu snimiti,ne lazem uopste!

Sve je to moguće, oni 'govore' spontano i nesvesno/svesno od neke situacije ali da ih nateraš da govore k'o ljudi, ne nadaj se. Čak i govore vrane. :D

hahaha,pa dobro,nesto im udje u tintaru,a da pricaju kao ljudi,'kad lavovi budu pasli travu'mada mislim,da posebno psi iz godine u godinu imaju vecu svesnost,zbog same njihove privrzenosti ljudima,njihove skole,socijalizacije,psihologije itd.

Back