Govor iliti rekapitulacija

Antigon@

Elita
Poruka
16.980
U skladu sa dugogodišnjom tradicijom (ako ovakve tradicije nije bilo, molim da se uvede), red je da vas pozdravim i obratim se prikladnim govorom.
Nakon šestomesečne saradnje sa vama, došla sam do izvesnih utisaka, tzv. impresija i u skladu sa njima ovom prilikom je odlučeno da se sprovede glasanje tj. TOP LISTA najuspešnijih forumaša u 2012.
Nakon konsultacija, jednoglasnom odlukom (a glasala sam samo ja) proglašen je u jakoj konkurenciji najuspešniji par protekle godine .......................................................
(test, šest, tehnika, podesite mikrofon) :evil:
fanfare pred proglašenje z:dm4:
:vatromet:

1. Ranjeni Zoro (koji je ugasio) za misaonu poeziju (koja će ući u čitanke) i nadrndane meditacije o prirodi i društvu
2. Coco Bil, koji se retko oglašava, ali ima šta da kaže.
:zjelka2:
Specijalnu najgradu za trud i istrajnost na ovom pdf. uručujem bRu zLi - ju (nisam cinična, stvarno si predan psihologiji kao hobiju)

Molim pobednike da priđu kako bi svakome bila uručena po flaša šampanjca. Izvolite mikrofon kako bi imali šta da izjavite.

Ostale učesnike foruma, koji nimalo ne zaostaju za pobednicima, ostavljam da glasaju.

U skladu sa dugogodišnjom tradicijom (ako ovakve tradicije nije bilo, molim da se uvede), red je da vas pozdravim i obratim se prikladnim govorom.
Nakon šestomesečne saradnje sa vama, došla sam do izvesnih utisaka, tzv. impresija i u skladu sa njima ovom prilikom je odlučeno da se sprovede glasanje tj. TOP LISTA najuspešnijih forumaša u 2012.
Nakon konsultacija, jednoglasnom odlukom (a glasala sam samo ja) proglašen je u jakoj konkurenciji najuspešniji par protekle godine .................................................. .....
(test, šest, tehnika, podesite mikrofon) :evil:
fanfare pred proglašenje z:dm4:
:vatromet:

1. Ranjeni Zoro (koji je ugasio) za misaonu poeziju (koja će ući u čitanke) i nadrndane meditacije o prirodi i društvu
2. Coco Bil, koji se retko oglašava, ali ima šta da kaže.
:zjelka2:
Specijalnu najgradu za trud i istrajnost na ovom pdf. uručujem bRu zLi - ju (nisam cinična, stvarno si predan psihologiji kao hobiju)

Molim pobednike da priđu kako bi svakome bila uručena po flaša šampanjca. Izvolite mikrofon kako bi imali šta da izjavite.

Ostale učesnike foruma, koji nimalo ne zaostaju za pobednicima, ostavljam da glasaju.

De sad nadje da da drzis govore prasici ce da se ohlade........:lol:

Kao prvo, iz aviona se vidi da je glasnje namesteno! :rtfm: Nagradu su dobili forumasi koji ne dolaze vise ovde, pa ni ne znaju za nagradu. Coco bill navrati na filozofiju, ovde ga odavno nema. Istina, neko moze da mu javi.
Drugo, nagrade su vam glupe! Nisu uopste motvacione. Moze recimo televizor za prve dve, a za specijalnu nagradu mali bojler, od 10l. Treba obratiti paznju i na kvalitet kazana, ali dobro, ne znam koliki vam je nagradni fond.
Tako da prva dva mesta mogu da dele bru i coco bill, a tu specijalnu ja. Misi'm realno...(:tajna: to za stranku mozemo na pp) :malav:
I kad bih mogla da podignem nagradu? Bilo bi dobro pre praznika... :telefon:

Kao prvo, iz aviona se vidi da je glasnje namesteno! :rtfm: Nagradu su dobili forumasi koji ne dolaze vise ovde, pa ni ne znaju za nagradu.
Drugo, nagrade su vam glupe! Nisu uopste motvacione. Moze recimo televizor za prve dve, a za specijalnu nagradu mali bojler, od 10l. Treba obratiti paznju i na kvalitet kazana, ali dobro, ne znam koliki vam je nagradni fond.

Glasanje je definitivno namesteno, ja sam pisao jos jutros "Aci faci" i on se odmah dao u borbu, rezultat je oko podneva stigao. Puni dzakovi klonova, koji uopste nisu brojani.z:((

files.php

Aca Faca je odmah sav uzbudjen otrcao pred kamere i predsednika da pokaze jos jednu prevaru u Srbiji da je zaboravio da obuce bundicu.:zima2: Sa samo kosuljom na sebi je mahao dzakom citavih 15 min.
Kasnije je pred novinarima skinuo i kosulju da bi pokazao da se on ne boji zime i da niko pa ni zima nije jaca od pravde.:malav:

PS> Jel taj taj bojler sto se ovde spominje protocni ili obicni koliko 6 kW, 8 kW, 10 kW , 12kW? I da li ima magnezijumska anodu koja stiti kazan bojlera od elektrohemijske korozije???:think:

Back