Gotovo je -Vlada SRS-DSS-NS-SPS

Još uvek se nadam da Srbiju neće zadesiti ta nesreća. Setite se kako je bilo kada su socijalisti i radikali brinuli o interesima građana Srbije i Srba u zemljama bivše Jugoslavije. Kad na to dodaš i jednog Koštunicu, čoveka koji ne preza od bilo kakve koalicije radi opstanka na mestu premijera, očekuje nas totalni horor. Sve najgore što može da nam se desi kao narodu i državi, desiće nam se ako ova koalicija uzme vlast. Oni nisu opasnost samo za nas, već i za sve zemlje u okolini. Mislim da bi međunarodna zajednica morala da reaguje ako SRS-SPS-DSS uzmu vlast, i da Srbiju stavi pod međunarodni protektorat. Sve je bolje od radikala pojačanih Socijalistima, penzionerima, Palmom i Koštunicom. Imajte u vidu da je život samo jedan, a on će nam proći u jadu, bedi i frustraciji ako se obistine najcrnje pretpostavke. Za ovu ekipu Sloba je malo dete. Ne dao Bog, ali zapamtite ovo što sada čitatte.

ДА НЕЋЕТЕ МОЖДА ДА ОКУПИРАТЕ ЦЕЛУ СРБИЈУ ?

Јесте планирали можда ГРАЂАНСКИ РАТ У СРБИЈИ И ДОЛАЗАК НАТО-А. Јесмо имали демократске изборе, шта хоћете, хоћете рат?

Ђ..... ЈЕДНО ТА ПОЛИТИКА ВАМ ВИШЕ НЕЋЕ ПРОЋИ!!!

Još uvek se nadam da Srbiju neće zadesiti ta nesreća. Setite se kako je bilo kada su socijalisti i radikali brinuli o interesima građana Srbije i Srba u zemljama bivše Jugoslavije. Kad na to dodaš i jednog Koštunicu, čoveka koji ne preza od bilo kakve koalicije radi opstanka na mestu premijera, očekuje nas totalni horor. Sve najgore što može da nam se desi kao narodu i državi, desiće nam se ako ova koalicija uzme vlast. Oni nisu opasnost samo za nas, već i za sve zemlje u okolini. Mislim da bi međunarodna zajednica morala da reaguje ako SRS-SPS-DSS uzmu vlast, i da Srbiju stavi pod međunarodni protektorat. Sve je bolje od radikala pojačanih Socijalistima, penzionerima, Palmom i Koštunicom. Imajte u vidu da je život samo jedan, a on će nam proći u jadu, bedi i frustraciji ako se obistine najcrnje pretpostavke. Za ovu ekipu Sloba je malo dete. Ne dao Bog, ali zapamtite ovo što sada čitatte.

Slazem se u potpunosti!!!!....i pomalo se plasim zbog svega!

Ja mislim da ''Laza Lazarević'' tebe treba da stavi pod protektorat.
Koalicija SRS-DSS-SPS je volja srpskog naroda, a vama kojima se ne sviđa su otvorena vrata, vi možete vrlo brzo u vašu EU.

Najava moguće koalicije socijalista sa radikalima i narodnjacima u Beogradu podigla je cenu pristanka ključnog igrača u formiranju buduće vlade lidera SPS Ivice Dačića. Demokrate su zato podigle ulog i koaliciji SPS-PUPS-JS danas ponudili četiri ministarstva i potpredsedničko mesto Dačiću, ali samo pod uslovom da se dogovor napravi i u Beogradu i na nivou Srbije, saznaje „Blic“.

http://www.blic.co.yu/politika.php?id=41718

Ja mislim da ''Laza Lazarević'' tebe treba da stavi pod protektorat.
Koalicija SRS-DSS-SPS je volja srpskog naroda, a vama kojima se ne sviđa su otvorena vrata, vi možete vrlo brzo u vašu EU.

Ko je za ludnicu, to odlucuju lekari, a ne ti. Ali, ako mozes ti meni da postavis dijagnozu, mogu i ja tebi. Ne znam da li ti je to tvoja fotografija, ali ako jeste, ti nisi za "Lazu Lazarevica", vec za Toponicu, i to ono zatvoreno odeljenje. Od toga nema dalje.

Iskreno, ne dopada mi se ideja da radikali (u bilo kom obliku) udju u vlast, ali matematika ej nemilosrdna. Ocigledno u Srbiji uvek izvisi stranka koja dobije najvise :P Cinjnica jeste da su radikali pukli na izborima, ali to je slaba "uteha" ako udju u vladu.

S druge strane, ja sam jos ranije pomenula da rast podrske radikalima moze da se smanji samo tako sto ce oni uci u vlast. Poznato je da su oni radili (i rade) sve one stvari (korupcija i sl.) protiv koga se toboz bore.

S trece strane, ne mislim da bilo koja radiklaska vlast moze da opstane na neko duze vreme, kao, recimo, ni vlast LDP-a. Doduse, imaju starog vuka Kostunicu pa se mozda i odrze, dok Kostunjavi opet en vrati mandat narodu da bi se na onim tamo ziborima dogovorio sa DS-om.

Mada licno smatram pola DSS-a i dalje vise mrzi radikale od DS-a.

E napokon sam siguran da odlazim iz ove zemlje bez buducnosti... Jedan korak napred a nazad dva.
Pa godine su trebale da se vratimo na pocetak gde smo nekad stali a sad ponovo srljamo u proslost. Vidim da ima zadovoljnih koji veruju da ce Sulejman Ugljanin u koaliciju!? To mu dodje braca po oruzju SDA i SRS zajedno? Juce preko nisana danas u ljubavi.
Tuzno je samo sto Ugljanin i trazi da Raska dobije autonomiju i odcepljenje a to svakako nije moguce u uredjenoj drzavi zato je najbolje da u Srbiji zavlada haos kako bi oni lakse do svog cilja...

Back