SargeBG
Aktivan član
- Poruka
- 1.708
sad ce da se javi simpatizer DS(deltaholding srbije) i da nam saopšti:"ovo nije tačno"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Još uvek se nadam da Srbiju neće zadesiti ta nesreća. Setite se kako je bilo kada su socijalisti i radikali brinuli o interesima građana Srbije i Srba u zemljama bivše Jugoslavije. Kad na to dodaš i jednog Koštunicu, čoveka koji ne preza od bilo kakve koalicije radi opstanka na mestu premijera, očekuje nas totalni horor. Sve najgore što može da nam se desi kao narodu i državi, desiće nam se ako ova koalicija uzme vlast. Oni nisu opasnost samo za nas, već i za sve zemlje u okolini. Mislim da bi međunarodna zajednica morala da reaguje ako SRS-SPS-DSS uzmu vlast, i da Srbiju stavi pod međunarodni protektorat. Sve je bolje od radikala pojačanih Socijalistima, penzionerima, Palmom i Koštunicom. Imajte u vidu da je život samo jedan, a on će nam proći u jadu, bedi i frustraciji ako se obistine najcrnje pretpostavke. Za ovu ekipu Sloba je malo dete. Ne dao Bog, ali zapamtite ovo što sada čitatte.
Ako je tachko krecu teme o odcepljenju Vojvodine/Rashke/mojih pola ari placa iza shupe jer ja ocu u europu shto pre.
Ili to ili selim se iz zemlje a ja sam mlad intelektualac-citaj: sve shto valja pobecice bash bash sada buuuuu

sarge oni su u soku nego javi ti djuri na vreme da blokira aerodrom da se slucajno ne pridruze djilas dinkic vlahovic i djelic bogoljubu miri i marku u moskvi![]()

Još uvek se nadam da Srbiju neće zadesiti ta nesreća. Setite se kako je bilo kada su socijalisti i radikali brinuli o interesima građana Srbije i Srba u zemljama bivše Jugoslavije. Kad na to dodaš i jednog Koštunicu, čoveka koji ne preza od bilo kakve koalicije radi opstanka na mestu premijera, očekuje nas totalni horor. Sve najgore što može da nam se desi kao narodu i državi, desiće nam se ako ova koalicija uzme vlast. Oni nisu opasnost samo za nas, već i za sve zemlje u okolini. Mislim da bi međunarodna zajednica morala da reaguje ako SRS-SPS-DSS uzmu vlast, i da Srbiju stavi pod međunarodni protektorat. Sve je bolje od radikala pojačanih Socijalistima, penzionerima, Palmom i Koštunicom. Imajte u vidu da je život samo jedan, a on će nam proći u jadu, bedi i frustraciji ako se obistine najcrnje pretpostavke. Za ovu ekipu Sloba je malo dete. Ne dao Bog, ali zapamtite ovo što sada čitatte.
a zato si ti tako srecanza rasku mogu ga duvaju jer je i u ugljanin suljo u pobednickoj koaliciji/vladi dok za vojvodinu ce se ceramo sto bi rekli![]()

Inače, kao što rekoh na lepljivoj - podržavam vladu srs-dss-sps.
Nije za nas DS-ovce dobro društvo SPS ma šta trabunjao naš predsednik Bo-Ta. Vidimo se sutra na čestitanju ili već štagod-
i ja podrzavam i zelim im kratko trajanje i brz pad,nakon sto se ispostavi da nisu nista bolji od onih koje su pljuvaliInače, kao što rekoh na lepljivoj - podržavam vladu srs-dss-sps.
Nije za nas DS-ovce dobro društvo SPS ma šta trabunjao naš predsednik Bo-Ta. Vidimo se sutra na čestitanju ili već štagod-

Inače, kao što rekoh na lepljivoj - podržavam vladu srs-dss-sps.

Ja mislim da ''Laza Lazarević'' tebe treba da stavi pod protektorat.
Koalicija SRS-DSS-SPS je volja srpskog naroda, a vama kojima se ne sviđa su otvorena vrata, vi možete vrlo brzo u vašu EU.
to se vec zna samo da ne budu mnogo gorii ja podrzavam i zelim im kratko trajanje i brz pad,nakon sto se ispostavi da nisu nista bolji od onih koje su pljuvali![]()
evo ga ovaj sto pred svake izbore prica o sve mocnije "narodnjackom bloku " a ono mrka kapaDzabe Tadic preti novim izborima ,bolje da dopusti da se formira nova vlada .Izbori bi samo jos pojacali narodnjacki blok.
i ja podrzavam i zelim im kratko trajanje i brz pad,nakon sto se ispostavi da nisu nista bolji od onih koje su pljuvali![]()
izvini molim tea ni gori...

Cinjnica jeste da su radikali pukli na izborima, ali to je slaba "uteha" ako udju u vladu.evo ga ovaj sto pred svake izbore prica o sve mocnije "narodnjackom bloku " a ono mrka kapamada nema sta da raspisuje Tadic izbore ako ovi naprave vladu i postignu dogovor