Gotovo je gotovo....

Направио лапсус? Па не бих рекао. Још је припретио својим члановима да "ако се не помире са СПС имаће посла с њим". То не звучи као лапсус. Па не звучи као лапсус "и СПС и ДС су убијене вође и знамо да смо у истом болу". То не може бити лапсус. Па не може бити лапсус "Борићу се свим средствима да нико други не формира владу осим ДС". Ни то није лапсус. Ако је све ово лапсус био, па шта ће вам председник пун лапсуса?

Da razjasnimo.
Ti stvarno ne kapiras neke stvari.
Vec sam pominjao da se odredjene izjave daju da bi se lakse progutala ta vlada.
U to ne veruje ni Tadic a ni Dacic.
E sad, to sto ti te izjave uzimas za ozbiljno, to je druga stvar.

Ма није ваљда? Па пази овако, када Тадић даје изјаве да се прогута влада, то је супер. Међутим, не дај боже неко други то да уради одмах је непринципијелан. Море марш.

Направио лапсус? Па не бих рекао. Још је припретио својим члановима да "ако се не помире са СПС имаће посла с њим". То не звучи као лапсус. Па не звучи као лапсус "и СПС и ДС су убијене вође и знамо да смо у истом болу". То не може бити лапсус. Па не може бити лапсус "Борићу се свим средствима да нико други не формира владу осим ДС". Ни то није лапсус. Ако је све ово лапсус био, па шта ће вам председник пун лапсуса?

najbitnije je da ce biti formirana pro-evropska demokratska vlada a ne unistiteljsko-izolacionistickakako bi ti hteo,i da nece vise biti sankcija i izolacije!!

Измишљам? Шта сам измислио? Да се Тадић руковао са Хашимом Тачијем? Да се Тадић извињавао Хрватима? Да је Тадић, када су отели Косово и Метохију, уместо да буде у Србији био у Румунији? Да је Тадић лицемер? Да је Тадић лажов? Шта сам тачно од тога измислио?

Измишљам? Шта сам измислио? Да се Тадић руковао са Хашимом Тачијем? Да се Тадић извињавао Хрватима? Да је Тадић, када су отели Косово и Метохију, уместо да буде у Србији био у Румунији? Да је Тадић лицемер? Да је Тадић лажов? Шта сам тачно од тога измислио?

rukovanje sa tacijem izmisljeno
u izvinjenju Hrvatima nema nista lose.
u Rumuniji je pridobijao na nasu stranu jos jednu drzavu a nije kao neki odobravao rusenje i paljenje Beograda
da je licemer i lazov i to je izmisljeno,pravi lazovi i licemeri su Toma i Kostunica!
a ti si osvedoceni neo-fasista tako da nemas pravo da pricas bilo sta!

,,,,,sve si izmislio , sem da se izvinio hrvatima......i to je ok.....kao Vili Brandt:think:

rukovanje sa tacijem izmisljeno
u izvinjenju Hrvatima nema nista lose.
u Rumuniji je pridobijao na nasu stranu jos jednu drzavu a nije kao neki odobravao rusenje i paljenje Beograda
da je licemer i lazov i to je izmisljeno,pravi lazovi i licemeri su Toma i Kostunica!
a ti si osvedoceni neo-fasista tako da nemas pravo da pricas bilo sta!

Мислим да је ово увреда. Називати неког неофашистом без икаквог повода за мене је увреда. То би било исто као када бих ја теби рекао да си куртон од човека, али нећу јер ја нисам некултуран као ти. Ти мени реци да сам нео фашиста а ја теби нећу рећи да си јајара, то није мој стил.
Што се тиче свега што сам горе навео је истина. Само лицемерство произилази из тога што је направио владу са СПС, "силама мрака":dash::dash::dash::dash:

Ма 95% ће је правити СПС и ДС; али ме нервирају сада ову жути што лупетају да је СПС природни партнер ДС још од 1993. године и позивају их на помирење, јер је и њима, као и СПС убијен председник странке.

Мислим да је ово увреда. Називати неког неофашистом без икаквог повода за мене је увреда. То би било исто као када бих ја теби рекао да си куртон од човека, али нећу јер ја нисам некултуран као ти. Ти мени реци да сам нео фашиста а ја теби нећу рећи да си јајара, то није мој стил.
Што се тиче свега што сам горе навео је истина. Само лицемерство произилази из тога што је направио владу са СПС, "силама мрака":dash::dash::dash::dash:

neo-fasista si zato sto si nosio na avataru grb "nacionalnog stroja" koji je neo-fasisticka organizacija!
a ja sam rekao sto puta i konstantno cu da ponavljam to za vas zadrte da SPS nije danas sila mraka vec su to danas DSS i SRS!

Ма ти дечко имаш опасан проблем са собом. До јуче сте сви овде пљували по СПС. Не могу да заборавим славље тадашњих модератора на форуму када су убили Милошевића. Тада је СПС био најгори који је постојао. Сада, након само неколико година, ви говорите да је СПС требао још 1993. године да буде у власти са ДС јер су то природни партнери. Стварно, бре, дај се мало среди и размисли, али немој да размишљаш бубрегом, него мозгом.

Odavno lepsu vest nisam procitao!:klap::klap::klap::klap::klap:

Ovo je definitivni politicki kraj V.Kostunice,a sto se tice stranke...pa ako ih preuzme neki mlad i pametan,mozda i imaju sanse da se oslobode "mackrasovcine" i da se pozicioniraju kao jedna od stranka desnice ,koja je preko potrebna Srbiji kao na odgovor na izuzetno jaku levicu u koju ubrajam DS,G 17,LDP ,a vrlo verovatno i SPS-a ako se definitivno oslpbode slobista medju njima.

Odavno lepsu vest nisam procitao!:klap::klap::klap::klap::klap:

Ovo je definitivni politicki kraj V.Kostunice,a sto se tice stranke...pa ako ih preuzme neki mlad i pametan,mozda i imaju sanse da se oslobode "mackrasovcine" i da se pozicioniraju kao jedna od stranka desnice ,koja je preko potrebna Srbiji kao na odgovor na izuzetno jaku levicu u koju ubrajam DS,G 17,LDP ,a vrlo verovatno i SPS-a ako se definitivno oslpbode slobista medju njima.

kakva bre levica. moze samo da se sanja. levica su narod koji zivi od plate, a tih nema u navedenim partijama, a i ako ih ima nece jos dugo biti tamo gde ne pripadaju. drzite se onih sa kojim vam dobro ide novi politicari, novi biznismeni, novi skojevci, glumci aktivisti i da ne nabrajam, ali levica!?
odavno nisam cuo ovako nesto smesno. mozda vam to pise u programima partija, ali od toga - levice nema ni slova u praksi dokaz liberalni kapitalizam i tranzicioni dobitnici - gubitnici. jedino ako u levicu uracunamo npr blera, solanu, merkelovu, kusnera. mozda hocete tu vrstu levice. ali oni su nas napali i napadaju i napadace.

nemo da se zanosite necim sto izgovorite pa mislite da je to istina.
levica `sastavlja od prvog do prvog`, a vi ste rezim na vlasti

Poslednja izmena:
Ма ти дечко имаш опасан проблем са собом. До јуче сте сви овде пљували по СПС. Не могу да заборавим славље тадашњих модератора на форуму када су убили Милошевића. Тада је СПС био најгори који је постојао. Сада, након само неколико година, ви говорите да је СПС требао још 1993. године да буде у власти са ДС јер су то природни партнери. Стварно, бре, дај се мало среди и размисли, али немој да размишљаш бубрегом, него мозгом.

ja sam ti rekao da je svako ko se zalaze za EU dobrodosao u savez sa DS-om,i SRS sutra da kaze EU a ne izolacija,dobrodosli su,a jel ja tebe trebam da podsecam sta su do pre godinu dana Toma i svi funkcioneri SRS-a pricali o Kostunici i DSS-u,pa im sad nije smetalo da prihvate iz momenta da im taj Kostunica bude kandidat za premijera,sve samo da bi se dokopali vlasti,a da se ne prisecam samo kampanje za predsednika SRJ 2000 godine kada su u onoj svojoj emisiji nadmasili tadasnji RTS u blacenju Kostunice.

a o Kostunici ne vredi trositi reci koliki je licemer i lazovcina!

А што се тиче аватара, ја не знам који мој аватар помињеш, јер ја никада нисам имао аватар Националног Строја.

pfffffff,ovime dokazujes da si isti licemer i lazov kao i tvoji politicki idoli!

kakve gluposti pojedini lupaju od muke,pa povratak u 90-te je sa dss i srs koji vode unistiteljsko-izolacionisticku politiku a ne sa sps koji se zalaze za EU,nego vi ste od toliko poraza nacisto prolupali,a ti Markowac mogu da zamislim kako se sad osecas,kad se setim tvojih postova ovde u kojima si vec slavio vladu tvoje stranke i pricao si da se zalud radujemo,a ja sam ti lepo pricao da tvoja stranka nece da formira vladu,ne znas kako mi je milo zbog tebe :lol:

Ma i ja sam ga podsetio na to, ali kaže da se više ne seća kako je ovde likovao i otvarao milion novih tema (varijacija na temu): "Nova vlada SRS i DSS" i sl. :)

Back