Gotov je - sta dalje ?

Gde su zaustavljeni? I dalje su izuzetno moćni. Izdađi negde javno na nekom mediju i kaži ovo što pišeš na forumu, odgovarao bi za govor mržnje i život bi ti bio uništen za par dana, a možda bi ti se desila i saobraćajna nesreća za koju niko ne bi odgovarao.

Mene čudi kako to da nisam banovan zbog ovoga? Na starom forumu bi već odavno bio banovan zbog ovakvog pisanja.

kakav govor mrznje? O kakvoj se mrznji radi ako ja kazem da oni, koji su bombardovali Srbiju i ubijali srpsku decu, da su ubice i zveri i da im treba presuditi po "hitnom postupku".? Mene mogu ukloniti , kao sto su uklanjali milione drugih po svetu , ali nas ima toliko da moraju angazovati na milione terorista, placenih ubica, dzihadista, ISIS-ovaca, izazvati na stotine ratove gde bi nas naterali da se medjusobno ubijamo ..............da bi nas eliminisali. Nemaju vise toliko potencijala jer se bore na vise frontova..........ne samo protiv nas, obicnih ljudi vec i protiv citavog niza izuzetno jakih drzava, svetskog sistema "otpora". ZLO JE IDENTIFIKOVANO i nema nacina da se ponovo prikrije.Trebali bi eliminisati 7 milijardi stanovnika ove planete ..........i naravno pokusace, bice jos mnogo ratova gde ce nas reducirati , ALI , NAS 90 POSTO JE IONAKO PREDVIDJENO ZA "ODSTREL" ...............ne gubimo nista.......mozemo samo dobiti.

Možda cilj nije svetska vlada, jer bi postojalo ime, prezime, dužnost i odgovorost, već su cilj svetski poslovi za koje ne mora da preuzme odgovornost svetska oligarhijska super klasa.

Misli malo o tome ...

Bolje im je ovako.

pa to su i dosad radili.............NAPOLEN, RASEL, AMERICKI SECESIONISTICKI RAT , PRVI SVETSKI RAT, HITLER, AMERICKA VLADA, SVI AMERICKI PRESEDNICI , ROKFELER, BRISEL...................nigde traga O NJEMU............"posrednici" su uvek bili tu za realizaciju njegovih planova.:..........pretvorio je pola planete u svoje "posrednike" (kraljevi, politicari, mafija, teroristicke organizacije..........), svaki negativac na planeti stavio se u njegovu sluzbu...............i njegovo ime se nikada nije pominjalo..............CAK NI U GODISNJEM IZVESTAJU FORBES - a O NAJBOGATIJIM OSOBAMA NA PLANETI............iako poseduje 75 posto svetskog bogatstva, iako je sa 680 000 miljardi dolara 226 puta bogatiji od "najbogatije " familije sveta ROCKEFELLER...............ime mu se ne pominje ....................ne iz straha da ce narod saznati istinu vec iz njegove filozofije da je cela planeta njegova igracka i da on sam postavlja zakone (kojima, naravno, on nije podlozan), merila, odredjuje sudbinu sveta...........pa pravila igre koje je sam odredio svetu za njega imaju znacenja samo kao kreativnost u toj igri.

Back