Koje je vaše mišljenje o njima?
Jesu li vam privlačne?
Da li ste slabi na njih?
Jesu li vam privlačne?
Da li ste slabi na njih?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obožavam gotičarke. Volim crnu boju i crvenu kad se miksaju. Lože ih tako neke čudne stvari, a kako sam i ja ćaknut, i one su mi simpatične. Prva devojka sa kojom sam bio - gotičarka.Koje je vaše mišljenje o njima?
Jesu li vam privlačne?
Da li ste slabi na njih?
Između ostalog. Ali tako neke horor stvari pretežno, tako neka muzika.Sta ih lozi bate? Koje su to cudne stvari? Jel sado mazo?
Koje je vaše mišljenje o njima?
Jesu li vam privlačne?
Da li ste slabi na njih?
Uu najs. Moram se nekako uvaliti u to drustvo.Između ostalog. Ali tako neke horor stvari pretežno, tako neka muzika.
Samo što moja nije bila toliko. Ali ih bije takav glas. Znam mimo nje par njih.Uu najs. Moram se nekako uvaliti u to drustvo.
Pa ako ima neka mastovita hot dark sa mazo tendencijama slobodno me prepiruci. Ja sam strava momak, volim d templ of lov, bicevi lanci katanci i tako to.Samo što moja nije bila toliko. Ali ih bije takav glas. Znam mimo nje par njih.
Je si li i ti gotičarka? Da te spopadnemo.
Kakva zabluda u vezi gotičarki ...Pa ako ima neka mastovita hot dark sa mazo tendencijama slobodno me prepiruci. Ja sam strava momak, volim d templ of lov, bicevi lanci katanci i tako to.
Bivša fizički , u duši još uvek.Je si li i ti gotičarka? Da te spopadnemo.![]()
Pa pusti ti mene da ja mastam. Jel protivzakonito? Ti bi odma da se bijes.Kakva zabluda u vezi gotičarki ...
Odmah neki sado .mazo ...nema toga ...jedino pepeljaru u glavu možešda dobiješ ...to je najveći sado , a da li je mazo za tebe ...zavisi u čemu uživaš.
Ja odmah ,,,vrlo sam impulsivno -agresivna.Pa pusti ti mene da ja mastam. Jel protivzakonito? Ti bi odma da se bijes.
To nije moglo sa jednim samo nego mora kombinacija reci? Ne volis korn fleks nego korn fleks sa ukusom maline.Ja odmah ,,,vrlo sam impulsivno -agresivna.
Ne volim nikakav cornflakes.To nije moglo sa jednim samo nego mora kombinacija reci? Ne volis korn fleks nego korn fleks sa ukusom maline.
Jel znas onaj vic kad je strumpfeta zatrudnela i sad veliki strumpf poredjao strumpfove i redom, hajde nek prizna onaj koji je. Spavalice, jesi li ti? Nisam v strumfe, jesi li ti micko, ne ja, jesi li ti mrgude? Mrzim gumice!Ne volim nikakav cornflakes.