emogirl
Zainteresovan član
- Poruka
- 400
kome njoj lol AHAHAHAHA OVERU AHAHAHA
tvojoj mladjoj sestri xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kome njoj lol AHAHAHAHA OVERU AHAHAHA
ма реално нема ту неког леба. Најјадније је то када се ложе на тебе клинке. Толко *****,а ништа легално и ништа не можеш да искористиш!
@snikers!
имају пар добрих песама... :руменка:
ma ne uopste...
A i loze se sve zene na njih skoro.. veruj mi gledao sam neke koncerte slucajno nabasao, fazon sve skidaju gacice kad ih vide lolz
Bwaco je bio u prvom redu, upijao znoj...![]()
Ja ne slusam tokio hotel, ali slusam neke mnogo gore izvodjace. tako da nemam razloga da lazem
A zanimalo me da vidim na sta se klinke lose, I ne samo klinke... Imas i zena i devojka.. Samo dokaz koliko se loze na njih. Naravno to njima nista ne znaci jer oni ionako mogu da imaju koju god hoce apsolutno pa ih je verovatno i smorilo...
dragi prijatelji ovo je pesma
ЕЕЕ то је права ствар!!! А што се тиче свађе око тога да ли је добро бити емо или не, ја нисам, и апсолутно ме не занима ко јесте а ко није, ја се са људима дружим због тога какви су људи а не због музике коју слушају или како се облаче. Коме се ме свиђа, моѕе свима њима да ******** .i.![]()
ja se palim na metroseksualce al ga oni malo preterase...
a kako to ,jel se to polijes benzinom pa oni tebe zapale ili nesto drugo?
"eto sto sam vruc " fazon xD
ЕЕЕ то је права ствар!!! А што се тиче свађе око тога да ли је добро бити емо или не, ја нисам, и апсолутно ме не занима ко јесте а ко није, ја се са људима дружим због тога какви су људи а не због музике коју слушају или како се облаче. Коме се ме свиђа, моѕе свима њима да ******** .i.![]()
e nemoj da me palis da ne znas sta je to paljenje... To tvoje paljenje je bas bzv paljenje... I bolje bi ti bilo da zapalis sa takvim komentarima da ne bih morala da te zapalim!
ali ja sam fireproof , pa ne znam kako ces uspeti da me zapalis![]()
slazem se sa tobom da tako treba gledati na stvari...
ma pesma je keva, zaljubila sam se u pesmu... ^_^