Goticari, gde ste?

ма реално нема ту неког леба. Најјадније је то када се ложе на тебе клинке. Толко *****,а ништа легално и ништа не можеш да искористиш! :(

@snikers!

имају пар добрих песама... :руменка:

ma ne uopste :mrgreen:...
A i loze se sve zene na njih skoro.. veruj mi gledao sam neke koncerte slucajno nabasao, fazon sve skidaju gacice kad ih vide lolz

ma ne uopste :mrgreen:...
A i loze se sve zene na njih skoro.. veruj mi gledao sam neke koncerte slucajno nabasao, fazon sve skidaju gacice kad ih vide lolz

на концерте се не набасује тек тако осим ако немаш намеру... Немој сад да се вадиш! Ја набасао пре две године на тву док сам шалтао концерат у неком немачком граду и све деца била. Какве жене и девојке те спопале. Гледам ја много клинки на тв-у,очекује се неки концерт,ја гледам ко ли свира кад оно они излазе, а све оне у вриску ааааааа и ја онда пребацим канал.

Ja ne slusam tokio hotel, ali slusam neke mnogo gore izvodjace :). tako da nemam razloga da lazem :mrgreen:
A zanimalo me da vidim na sta se klinke lose, I ne samo klinke... Imas i zena i devojka.. Samo dokaz koliko se loze na njih. Naravno to njima nista ne znaci jer oni ionako mogu da imaju koju god hoce apsolutno pa ih je verovatno i smorilo...

Ja ne slusam tokio hotel, ali slusam neke mnogo gore izvodjace :). tako da nemam razloga da lazem :mrgreen:
A zanimalo me da vidim na sta se klinke lose, I ne samo klinke... Imas i zena i devojka.. Samo dokaz koliko se loze na njih. Naravno to njima nista ne znaci jer oni ionako mogu da imaju koju god hoce apsolutno pa ih je verovatno i smorilo...

ja se palim na metroseksualce al ga oni malo preterase...

dragi prijatelji ovo je pesma

ЕЕЕ то је права ствар!!! А што се тиче свађе око тога да ли је добро бити емо или не, ја нисам, и апсолутно ме не занима ко јесте а ко није, ја се са људима дружим због тога какви су људи а не због музике коју слушају или како се облаче. Коме се ме свиђа, моѕе свима њима да ******** .i. :hahaha:

ЕЕЕ то је права ствар!!! А што се тиче свађе око тога да ли је добро бити емо или не, ја нисам, и апсолутно ме не занима ко јесте а ко није, ја се са људима дружим због тога какви су људи а не због музике коју слушају или како се облаче. Коме се ме свиђа, моѕе свима њима да ******** .i. :hahaha:

Otisao sam na google translate i nisam mogao ovo prevesti...prevod molim...

slazem se sa tobom da tako treba gledati na stvari...
ma pesma je keva, zaljubila sam se u pesmu... ^_^

Back