Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Roditeljsko pismo. Pisao Voislav Milosevic i procitao ga u jednoj od emisija.
Za vas koji imate roditelje, Za vas koji ste roditelji, Za vas koji ste imali roditelje, Za vas koji znate one koji imaju roditelje I za vas koji poznajete nečije roditelje!!!
Dragi sine,
Sada još nisam ostario, a kada me budeš video takvoga, budi strpljiv sa mnom i pokušaj me razumeti.
Ako se zaprljam u vreme ručka, i ako se ne mogu sam odenuti, budi strpljiv.
Seti se sati koje sam ja potrošio, dok sam te tome naučio.
I ako u razgovoru ponavljam iste stvari uvek ponovo, nemoj me prekidti, saslušaj me.
Kada si bio malen, morao sam istu priču čitati uvek ponovom pre no što si utonuo u san.
Ako se ne budem želeo kupati, ne ismejavaj me i ne vređaj.
Seti se kako sam te morao loviti i izmišljati hiljadu razloga, da bi ti ušao u kadu.
Kad opaziš moje nepoznavanje nove tehnologije, daj mi vremena i nemoj me gledati s podsmehom na licu.
Ja sam tebe naučio mnogo stvari: pravilno jesti, pravilno se obući, suočiti se sa žovotom.
Ako nekad u razgovoru zaboravim ili izgubim nit razgovora, daj mi malo vremena, da se prisetim, i ako mi to ne pođe za rukom, nemoj se uznemiravati.
Nije mi najvažnija stvar na svetu naš razgovor, već to, da sam s tobom i da me znaš slušati.
Ako ne budem želeo jesti, nemoj me prisiljavati da jedem. Sam znam najbolje, i pokušao sam te pripremiti za putovanje života.
Ne žalosti se, ne ljuti se i ne osećaj se bespomoćan, kad me budeš gledao pored sebe takvog. Budi pored mene i pokušaj me razumeti i pomoći mi tako, kao što sam ja pomagao tebi, kada si počeo živeti.
Budi mi oslonac, pomozi mi završiti putovanje s ljubavlju i strpljivošću. Vratiću ti osmehom i neizmernom ljubavlju, koju sam oduvek čuvao za tebe.