Gossip Girl

Odlična serija! Za opuštanje i razbibrigu! Istina, malo nerealna, ponekad naivna, ali i "zarazna"! Kada sam počela da gledam, prvih nekoliko epizoda mi se nije dopalo, međutim - ubrzo sam postala "navučena" na dogodovštine Čaka i Bler, Serene i ostalih likova. Trenutno gledam treću sezonu, možda mi je do sad i najbolja.
Haljine i garderoba junakinja su fenomenalne! :)

Serija mi je odlicna, prva sezona je ubjedljivo bila najbolja, dok sam ove ostale gledala cisto zbog stare slave, i zbog Chucka..xD

I_am_Chuck_Bass_by_alientwilight.jpg

Serija je pocela da polako smara od kada su Serena i Den raskinuli.. ali i dalje je bilo zanimljivo.. ali sada ka Bler i Chak vise nisu zjd ne znam kome ce biti zanimljivo.. oni su bili najbolji par ^___^

ajoj...uzas zivi, ne podnosim ovu seriju...mada sam joj vise puta davala sansu...
nisam vise srednjoskolka, mozda to objasnjava... tad sam gotivila O.C. ...
a ovaj Chak, da,kapiram da pali ta bad-boy faca i fazon ;)

Neka prica sta ko hoce, ja sam bila bolesna dve nedelje i tako sam pocela malo po malo da gledam seriju na Prvoj, a posle i pogledala na netu neke epizode.

Nema neku umetnicku vrednost, ali zanimljiva je kao razbibriga.

Ja sam ovog leta poceo da je gledam na Prvoj i odusevio se. Rekli su mi da sam poceo da pratim od 4-5 epizode druge sezone i za sad osim jedne epizode kad mi se smucio bio sadrzaj sve ostalo je u najmanju ruku veoma fino.

p.s. Ranije mi je Chuck bio bas cool lik dok se nije uozbiljio a sad pocinje da mi se svidja Trip.

Back