GOSPA

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)

GOSPA

Dodju tako neki ćuteći dani...
rekao bi čovek ničim izazvani
ali to je samo ovlaš bačen pogled
pre nego uzmeš samodvogled.

Dodje tako neka sila u čoveku
Što potera ga neznano kud
Intiucija je ime toj Gospi
I nju poslušati treba
Kamo lepe sreće
Da je srećemo češće
Naravno samo oni
Koji je u sebi imaju
Jer rodjenjem im je data
A sudba ih je zbog nje tako iskrojila
Ljubavlju ih kad su gladni hranila
Kad su žedni intuicijom ih pojila.

I dodješ tako vodjen Gospom
Nemaš pojma ni zašto ni kud
Tek eto samo slika se neka ukaže
Spoznaja u njoj sama ti se kaže.

PS Dobro vam jutro pisači i čitači ....ajde......:kafa:

RiadaT.;bt170716:
eno sam turila.....jes vidjela kako se dobro vidim hahahahaha

ma idi begaj.....kano sokolica si :zcepanje:
vrati onu malu pametnicu ....zarad bezbednosti ....na blogu :manikir::rotf:
bože.....o svemu moram ja da vodim računa hahahahahah
idem da radim....mislim, vreme je hahahahah
kuckamo se u pauzi :zag:

Poslednja izmena:
LJILJA MMM;bt170718:
ma idi begaj.....kano sokolica si :zcepanje:
vrati onu malu pametnicu ....zarad bezbednosti ....na blogu :manikir::rotf:
bože.....o svemu moram ja da vodim računa hahahahahah
idem da radim....mislim, vreme je hahahahah
kuckamo se u pauzi :zag:

e,ne "mere"....sad si me naljutila baš.....evo ti pravi format....šta fali....ja nemam šta da krijem,nit da se bojim....sve je transparentno....kako i Mari radi haha...
svakako me nece bit dan-dva....da me se ne uzeliš puno....eve ti slika....nema je....obrisana.......haha

Poslednja izmena:
Hahahahah koja slika dušo? ovo se ne vidi ič...ajd obriši u komentaru a na pp mi pošalji, nemoj ovde....:zag:
a što te neće biti dan-dva?

Poslednja izmena:
Riada dzšo......ajd vrati onu dalekovidu.....mnogo bre slatka i ide uz tebe.....ovako ne mog te prepoznam a Z kad vidi da mu one žemske nema ima da.....šizne od pecaroške muke :zcepanje:

LJILJA MMM;bt170725:
Riada dzšo......ajd vrati onu dalekovidu.....mnogo bre slatka i ide uz tebe.....ovako ne mog te prepoznam a Z kad vidi da mu one žemske nema ima da.....šizne od pecaroške muke :zcepanje:

nemam sad vremena.....evo malo mora....sad zasad.....hej....stvarno furam sad...kad se vratim,vratim je:heart::heart:

Stigla konačno da vidim šta se dešava, pokušavam da nadjem
poruku od GOSPE, nisam sigurna, umorna sam, ali naslućujem....Volim kad vas vidim sve zajedno....Svićom da sam vas tražila ne bi vas našla takve kakvi ste....:heart: svima...

mari47;bt170754:
Stigla konačno da vidim šta se dešava, pokušavam da nadjem
poruku od GOSPE, nisam sigurna, umorna sam, ali naslućujem....Volim kad vas vidim sve zajedno....Svićom da sam vas tražila ne bi vas našla takve kakvi ste....:heart: svima...

Hahahah ajd prilezi malko....odmori....odspi....pa će ti se ukaže Gospa kad se rasanjiviš uz kafu :manikir::zcepanje:
fataj....od svih nas :heart:

e baš ne kapiram...bezbedonosni razlozi?....pa vim da mari ič ne fali...a turila svoju malenkost na avatar
( i lepo joj to čuči)...oket...mene ima na ženama tamo di se turaju sličke...nije me sram...i strah(čega, ba?)
poznate ličnosti se ne libe da pokazu svoj lik..i delo...a licemeri baš ne moramo biti i toliko se iza 1001 vela kriti :)

Tol;bt170758:
e baš ne kapiram...bezbedonosni razlozi?....pa vim da mari ič ne fali...a turila svoju malenkost na avatar
( i lepo joj to čuči)...oket...mene ima na ženama tamo di se turaju sličke...nije me sram...i strah(čega, ba?)
poznate ličnosti se ne libe da pokazu svoj lik..i delo...a licemeri baš ne moramo biti i toliko se iza 1001 vela kriti :)

ama je stavila veliku sliku za mene a umanjenu na avatar. Za veliku sam rekla da je skloni jer je ona rekla da odaberem i ja sam odabrala.....a avatar, mož da vrati ako hoće nego ona žurila pa stavila ovo more....mada se meni ona dalekovida sa cvikama pametnica dopada jako....originalna je i baš liči na Riadu lik joj i delo
Ama bre Tol.....to je individualna stvar....ne sporim....ako je neko turao slike po blogu onda sam to ja...

Tol;bt170758:

Jašta, turam se de oću; za udaju nisam, za prodaju nisam, za trke nisam.....:manikir:
I na profilu i na avataru sam ja, imenom i prezimenom:brus: Doduše, imam lepših slika ali neprikladnih za javnost - kakvi ste ima me turate po kojekakvi pdf ..ono 18+....sramota, ja sam si žena domaćica + gospoDŽa....Ete....:manikir:

mari47;bt170765:
Jašta, turam se de oću; za udaju nisam, za prodaju nisam, za trke nisam.....:manikir:
I na profilu i na avataru sam ja, imenom i prezimenom:brus: Doduše, imam lepših slika ali neprikladnih za javnost - kakvi ste ima me turate po kojekakvi pdf ..ono 18+....sramota, ja sam si žena domaćica + gospoDŽa....Ete....:manikir:

ako gospoDŽa...samo se ti besi di oćeš a te neprikladne se zovu domaćinske :zcepanje::manikir:
mislim...u domaćoj atmosferi slikane :zper:

LJILJA MMM;bt170767:
ako gospoDŽa...samo se ti besi di oćeš a te neprikladne se zovu domaćinske :zcepanje::manikir:
mislim...u domaćoj atmosferi slikane :zper:

A ne, nisu u domaćoj atmosferi nastale, ambijentalno sasvim drugačije....uz reku....:zper:...Da imam jahtu tek...:slika:

mari47;bt170768:
A ne, nisu u domaćoj atmosferi nastale, ambijentalno sasvim drugačije....uz reku....:zper:...Da imam jahtu tek...:slika:

Jao bre..:rtfm:..pa domaćinske su čim je domaćica tuna....na reku.....il na jahtu.....i tako...:manikir:.ma znaš šta.....za jahtu imaš vremena.....:slika: si imaš i prvo da izvežbaš u čamac .....držanje ravnoteže pri....spustu....dok on klizi po vodi pri zalasku sunca koji niko ne brenuje....mislim zalazak :zcepanje::manikir:

LJILJA MMM;bt170771:
Jao bre..:rtfm:..pa domaćinske su čim je domaćica tuna....na reku.....il na jahtu.....i tako...:manikir:.ma znaš šta.....za jahtu imaš vremena.....:slika: si imaš i prvo da izvežbaš u čamac .....držanje ravnoteže pri....spustu....dok on klizi po vodi pri zalasku sunca koji niko ne brenuje....mislim zalazak :zcepanje::manikir:

Kad bolje razmislim, šta će mi jahta....nisam ja Severina, će ispadne
prepisala sam od nje, ebote :roll: A što se čamca tiče, moj teren....ja sam bre dete sa Save...znam i mriže plist, gledala na moru još ka dite....:manikir:

Back