Gorka istina o seceru

Stvarno si bezobrazan.

У ком воћу и поврћу је највише пестицида?
Већ другу годину заредом на првом месту списка поврћа и воћа са највише остатака пестицида ( или „најпрљавијих”) нашла се – јабука.

http://www.politika.rs/rubrike/potrosac/U-kom-vocu-i-povrcu-je-najvise-pesticida.sr.html

Inace, jedini si forumas koji urla o otrovima na svim podfoforumima. Zbog takvih nam se i deca vise neradjaju jer se zna kako ti otrovi uticu na plodnost.

Stvarno si bezobrazan.

У ком воћу и поврћу је највише пестицида?
Већ другу годину заредом на првом месту списка поврћа и воћа са највише остатака пестицида ( или „најпрљавијих”) нашла се – јабука.

http://www.politika.rs/rubrike/potrosac/U-kom-vocu-i-povrcu-je-najvise-pesticida.sr.html

Inace, jedini si forumas koji urla o otrovima na svim podfoforumima. Zbog takvih nam se i deca vise neradjaju jer se zna kako ti otrovi uticu na plodnost.
У јбте кол'ка слова, а само да би се доказао као незналица!!!
Јел ти то и вид ослабио због недостатка есенцијалних аминокиселина из хране биљног порекла?:hahaha:
Ајмо Камаеле пресабери се макар колико да разумеш најосновнију конверзацију.
Имам властити воћњак, не прскам воће више од 4-5 пута у сезони, од тога обично једном пестицидима, остало хербицидима, постоји препоручена концентрација активне материје у заштитиним средствима, календар примене и каренца, а за стање на тржишту обрати се инспекцији.
Капиш, једноставно је, прскају и у другим земљама јер воћњаци који се простиру на десетинама хектара не могу другачије да се одржавају, али је стање далеко боље него код нас јер се води рачуна о средствима заштите и њиховој правилној употреби, јер инспекције функционишу и много других ,,јер"....

Zasto ne bi jeo secer?
Ako se osecas lose kad ga jedes onda poseti doktora.... isto vazi i za zavisnike od secera:D

Svakako cu da posetim doktora hvala. Ali nadao sam se da mi neko moze ovde reci.
Nego,

Ne jedem secer, osecam se lose... Kada unesem secer srce je dobro, bukvalno srce je dobro...
Pa me zanima kakve veze ima kardiovaskulatura... sa secerom?

Back