Gorivo opet poskupelo - 186 dinara

skawzy

Aktivan član
Poruka
1.787
273022165_7821060694586072_3420469234278588401_n.jpg

Gorivo u Srbiji opet je poskupelo - na pumpama kažu da litar najkvalitetnijeg dizela sada košta gotovo 187 dinara. Stručnjaci upozoravaju da će se trend rasta cene sirove nafte nastaviti u narednom periodu i da država može da interveniše smanjivanjem akcize.

Ni kod babe nema dzabe! Sve sto se dobija mora da se vrati, ali samo sto sada nece da se vrati isto nego petoduplo.

Boga mi gorki su 30e od Vučića...a boga mi vracamo i babinu povišicu od 20.000din...e pa kad dodje glasanje babu pod miške i pamet u glavu kada zaokruzujete...mnogo smo blizu do 200din..a stiže nam Makedonska i Albanska paprika bez carine
😉
.. srecno vam bilo

Teк ће. Слушам јутрос, нафта отишла на 93$ за барел са тенденцијом раста. Кажу да ће опет пробити 100$ за барел.
Код мене, литар супера од 95 октана 68 динара.

Na vreme sam natočio. Jedino što mi se ne vozi autić koji imam i koji sam natočio....Mnogo je Zelen. Mali. Dosadan. I ne bih da odem na kraj sveta opet....Valda

Ah... ima li komplikovanijeg od mene?

A cena je cena. Ako ti ne treba kupit nećeš. Ako ti treba kukat ćeš ako mariš za buđet. Ako ti treba i imaš budžet neš kukati. A ako voziš jer voziš, bolet će te ne ona stvar... I za cenu i za kuku....

Маах, ако треба, пред изборе ће га спустити на 100динара и народ има у крдима да излази да их гласа.
Треба 220дин да буде, не 180. И уље на 300 да иде.
Bratče. Neće biti izbora.

'Ladno, al' standard.

Nego da vidimo ako može jedan tanker tog benzina da dođe Dunavom do BG, šifra "prerana penzija".
Већ сам више пута писао о стандарду. Шта те тачно интересује?
Можда, како то може у Русији бити у опште стандарда? Оно, ујка Сем рекао, тамо је беда и нема демократије?

Bice manje bespotrebnog vozikanja po gradovima,U Novom Sadu apsolutno sve mogu da odradim biciklom,u BG je sigurno teze zato sto je dosta veci grad.
Mada meni je i dalje enigma kako prevoznici i poljoprivrednici opstaju sa ovakvim cenama.
50% njih voze iz mode sto bi rekli ... videli od komsije da ima auto pa ajde i njima treba ...
Imam komsiju 120kg ide do Gomexa koji je od njega 200metara autom ... zamisli taj lvl lenjosti ...
Samo da se pogleda koliko automobila ima po ulicama , koliko prostora zauzimaju i gde sve parkiraju , prava jedna ludnica , tezak haos.

Већ сам више пута писао о стандарду. Шта те тачно интересује?
Можда, како то може у Русији бити у опште стандарда? Оно, ујка Сем рекао, тамо је беда и нема демократије?
Pa jeri moguće da ne kapiraš šta sam napisao.

Zezam se na temu da nabavimo tanker tog benzina i preprodamo ovde. A to "ladno al' standard" je stari fazon za sve severne zemlje. Nisam mislio ništa loše jebotemiš.

Teк ће. Слушам јутрос, нафта отишла на 93$ за барел са тенденцијом раста. Кажу да ће опет пробити 100$ за барел.
Код мене, литар супера од 95 октана 68 динара.

rusijoooo majkoooo primiiii naaas

hocu i ja benzin za 68din

Serem vam se na EU integracije!!!!

Cene nemacke plate africke

Back