Naime, posto smo etiketirani kao genocidan narod, koji zatire tudju kulturu, jezik, brojcano stanje stanovnistva.... interesuje me, da okaci neko ako ima podatke koliko je na Kosovu i Metohiji sruseno, spaljeno, jednom recju unisteno pravoslavnih hramova (crkava, manastira), a sa druge strane koliko je unisteno dzamija? Trudim se da koracam kroz zivot putem pravoslavlja, i stvarno do sad nisam uspevao da mrzim nekoga, ali kada sam video slike krvavih pirova sejtanovih siptara na zgaristima nasih pravoslavnih svetinja, dobio sam zelju da nekog bez milosti lisim zivota, da ne kazem zakoljem, upucam, prebijem na smrt. Bilo bi mi zao ovce, koze, svinje, ali siptara.... vise ne. I nek mi ne zamere nevladine organizacije, pokreti da evropa nema alternativu, liberalno nastrojeni bezumnici, ali je doslo vreme da krv prica... Cuh veceras za bivseg pripadnika SAJ-a, koji kada je cuo da su mu siptari ubili brata, zaklao prva tri siptara na koje je naisao, neka je.... Slusah iz prve ruke o pogibiji srpskih mladica u kaficu na KiM, otac mog druga je hirurg koji je na rukama ispratio prvog komsiju na onaj svet, momka od 18. godina, kojeg su pokosili rafalima siptari.... Neka je pokoj dusi srpskim novomucenicima, i neka njihova patnja bude osvecenja!