Gore beli šatori ispred Skupštine Srbije, u "ćacilendu" (video)

Particulare matter​

22.10.2025 • 22:16

Diverzija u organizaciji vlasti Aleksandra Vučića i radikala i državne bezbednosti(glavno i najveće zlo za građane Srbije) za izazivanje još većih podela u društvu i još veće represije režima posle svih neuspeha Vučićeve politike, rezolucija EU Parlamenta, uvođenja sankcija Amerike ruskoj firmi koja finansira bezbroj režimski rusoljuba i propagandista , premlaćivanja i hapšenja mirnih građana, krađe veka ekspo, kriminala neviđenih razmera i pranja narko novca.

Voleo bi ti da je predstava ali nije i ti znaš da nije...
jok nije..
deda od 70 godina prošetao malo oko skupštine sa tetejcem , ušetao naoružan u Ćacilend pored policije i obezbeđenja vaših kriminalaca i počeo da puca na Ćacad
i to baš na dan kad se EU poke njala vama naprednjacima po glavama

Plaćač poreza​

22.10.2025 • 22:52

Vučić i antislužba su ladno iscenirali napad na Ćacilend da bi “potopili” vest o usvajanju Rezolucije Evropskog parlamenta o Srbiji. Oni stvarno misle da smo mi Liliputanci. Nek se režim spremi za sankcije.
A rezolucija je nešto važno. Zar tebi Evropa nije mrzak pojam?
Bajo, kako nemaš osećaj da smaraš silnim porukama koje niko ne čita?! Šta je cilj? Da zatvoriš temu?!

Eto kako 80 godina strogo negativne selekcije dovodi do toga da vam u centru Beograda samonikne nekakva balkanska favela gde policija nema pristup i čak štiti kriminalce.

И то лоше...изгледа и полицији (то што је у њој остало нормално) пун ***** тог олоша што смрди у Ћациленду...

ja ne znam koliko neko treba da bude primitivan da ne vidi da je ovo sve iscenirano da se skrene pažnja sa mnogo bitnjih stvari jer upravo su sankcije rusiji pojačane a tramp ih je proširio i na lukoil i na rosnjeft znači u istom danu i amerika i eu su pjačale sankcije koje utiču i na srbiju a i rezolucija ek o srbiji i propsat ekonomije i štampanje novca i inflacja sve to da se prikrije i da se uzima izjava od navodnog napadača za informer tv umesto da se daje izjava zna se gde sve je to jeftina reklama i vučićeva propaganda i kupovina vremena i skretanje pažnje sa životnih tema

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

***** ја ту Србију коју та твоја багра криминална чува...

Зато пази ти. Кад те такви скотови чувају, можеш свему да се надаш...и да плачеш ти, и жена ти и ћерка...а и син...

А за мене не брини. Ја сам научен да се чувам сам.

Polako samo.
Razumećeš jednog dana, kad budeš video da su "ti tvoji" još gori od "ovih mojih" ...

I tada ćeš gorko zaplakati i tražiti oproštaj od Boga, a oproštaja neće biti.
Postaćeš surov prema svojoj deci i utehu ćeš naći u heroinu.

ja ne znam koliko neko treba da bude primitivan da ne vidi da je ovo sve iscenirano da se skrene pažnja sa mnogo bitnjih stvari jer upravo su sankcije rusiji pojačane a tramp ih je proširio i na lukoil i na rosnjeft znači u istom danu i amerika i eu su pjačale sankcije koje utiču i na srbiju a i rezolucija ek o srbiji i propsat ekonomije i štampanje novca i inflacja sve to da se prikrije i da se uzima izjava od navodnog napadača za informer tv umesto da se daje izjava zna se gde sve je to jeftina reklama i vučićeva propaganda i kupovina vremena i skretanje pažnje sa životnih tema

Izvini Dejane, izgleda nam je ovo životna tema.
Izvini jeeb iga.

Polako samo.
Razumećeš jednog dana, kad budeš video da su "ti tvoji" još gorih od "ovih mojih" ...

I tada ćeš gorko zaplakati i tražiti oproštaj od Boga, a oproštaja neće biti.
Postaćeš surov prema svojoj deci i utehu ćeš naći u heroinu.

А што не кокаин? Чувате за себе...за "вашу децу"? :hahaha:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

***** ја ту Србију коју та твоја багра криминална чува...

Зато пази ти. Кад те такви скотови чувају, можеш свему да се надаш...и да плачеш ти, и жена ти и ћерка...а и син...

А за мене не брини. Ја сам научен да се чувам сам.
Evropska rezolucija ništa
Jok nafta ništa
Jok gas ništa

AAAAA TEPORSTA BLOKADER PUCO STUDNETA ŠTO OĆE ДУČI AAAAA SRБИА ПОBEЋУЈЕ

Back