Gordana Susa o medijima

О, има, само се ви мешанци правите шта вам затреба, по потреби.
Кад је шта згодно- то сте.
Мани ме...
Pojma ti nemas. Ne tako davno bilo je vrlo pozeljno da ti muz ili zena bude druge nacionalnosti. To je bio plus za tvoju karijeru. Izaberi bilo kod bivseg funkcionera pa ces da vidis tu zakonitost. U stvari ne moras ni funkcionera. Bilo kog cinovnika u nekoj BGD opstini .videces

Pojma ti nemas. Ne tako davno bilo je vrlo pozeljno da ti muz ili zena bude druge nacionalnosti. To je bio plus za tvoju karijeru. Izaberi bilo kod bivseg funkcionera pa ces da vidis tu zakonitost. U stvari ne moras ni funkcionera. Bilo kog cinovnika u nekoj BGD opstini .videces
Нема он појма, оженио се из свог села. И то му тата нашао жену. 😁

Autorska tema

"Institucije koje finansiraju medije su potpuno razrusene" " "Evo ja sam bila u komisiji za dodelu pomoci medijima i mi smo pare podelili ni po babu ni po stricevima" " Nas osnovni kriterijum je da mediji pisu o bahatosti vlasti kao najvecem problemu u Srbiji"

Je l ova bese novinarka a sada funkcioner za finansiranje medija iz drzavne kase?
Da se ne upustam o njenom medijskom angazovanju protiv srpske politike u vreme ratova u Jugoslaviji, ali ko je ovde lud?

" Ja sam clan, razrusene institucije, koja dodeljuje drzavne ( narodne) pare medijima koji pisu protiv vlasti koju je narod birao"

Sama sebe optuzuje za urusavanje kriterijuma i jos je to malo nego bahato tvrdi da pare za medijsku hajku na vlast daje ta vlast.
Tacnije da je u vlasti gomila onih koji su protiv vlasti, otimaju pare i pljackaju za svoj dzep i za to optuzuju vlast.
Samo mi nije jasno, ko je ovako nepismenu novinarku ikad zaposlio u medije. Kao ni ranije kada je pisala protiv srba i srbije ni danas ne zna da to napise imalo pismeno da nije sasvim vidljiv bezobrazluk i bahatost....

Mada to potvrdjuje tezu da sto gore to bolje iznedri novinare kroz negativnu selekciju....glupost, laz i bahatost..i naravno, nestrucnost.

Жена са ставом.

Gordana Susa je odlican i stari novinar i strucnjak u svojoj profesiji i ne bih ovome mogla da dodam nista niti imam pravo.

Mogu jedino da kazem da se ne slazem u njenoj oceni i ako se dobro secam u potpisivanju apela ili tako neceg, da se Srbija mesa u nekakav verski rat u Crnoj Gori, jer tog rata niti ima niti, ako ga bude, Srbija tome nije ni doprinela niti je ikako kriva...naprotiv, duzna je, kad je vec ovako ispalo, da brani intererese svog naroda u drugoj drzvi, pa i verske.

Iako dobar strucnjak u svojoj profesiji, kao da je pomalo postala prevazidjeni kadar iz onog Titovog vremena, kada je vera bila nista pa i ona shodno tome, kao da ne uvidja znacaj ovakve diskriminacije srpskog naroda u drugoj drzavi na osnovu vere i verskih prava...a za koju bi kao profesionalac, prva trebalo da se zainteresuje i zna.

Mislim da znam vise od tebe, Pazi ona je uzela majcino prezime Radojka Susa narodni heroj,otac cuveni udbas Zivorad Siilja Mihajlovic Krangov Carapan, Apsurdi Seselj pravoslavni Hrvat je Srbin a Gordana Susa pravoslavna Hrvatica po ocu iz Krusevca. Mada naglasava da nece da se izjasni verski. To je ono sto ne znate o danasnjim Bgd stanovnicima. Nema porodice da u njoj nema nekog Hrvata ,Muslimana. Slovenca,Makedonca pa i Siptara. Takav grad, centar administracije bivse drzave pa su dolazili kadrovi.

Majcino prezime je Katic. Susa joj je bio ocuh. Gordana Susa je Srpkinja i po majci i po ocu Silji Mihajlovicu. Silja je bio cuveni skandal majstor, koji je zajedno sa Drazom Markovicem (dok je Draza bio ambasador u Bugarskoj) pravio epske terevenke, tako da se gradjanima Nisa i okoline dizala kosa na glavi (to im je bila baza). Premda marksizam nije branio da se tu i tamo nesto na brzinu opali, ova dvojica su tu napravili malo zesci otklon od te nauke, pa su bili partijski kaznjeni..

Mnogi koji misle da je to stari "strucan" kadar zaboravljaju da i sami tvrde da je zaposljavanje i napredovanje odredjeno sasvim drugim parametrima nego sto je strucnost. Dakle, strucnost se pokazuje kroz nacin rada, novinar koji se postavlja kao politicki faktor vise nije novinar. Bolji su cak i oni novinari koji vide samo jednu stranu, jer svoje stavove suprotstavljaju drugim novinarima, nego ovi novinari koji sebe vide kao vlast ili kao politicki element zaduzen da nesto odlucuje. Dakle novinarka nije.
Moralna? Koliko je moralno procenjivati angazovanost protiv vlasti kao osnovni element validnosti medija?
Zar mediji nisu samo prenosioci informacija cime se i meri njihov kvalitet? Ocigledno je pogubila cak i osobine moralnosti, jer kao novinar bi morala da zna koliko novinarima " koji nisu angazovani protiv vlasti" znaci novcana podrska.
Tacnije, nezavisnost medija se placa iz budzeta, a ne angazovanje tih medija, pa su kriterijumi ove zaludne babe vrlo nemoralni....

Vučić se jedno vreme zavukao u mišju rupu 2001, ali već 2004. je bukvalno vikao na Đilasa u TV debatama na pinku.

Ta otvorenost i široka duša DS-a je i dovela do ove kataklizme, sledeći put samo mržnjom protiv SNS.
Није тачно.ДС је ступио у сарадању са СРС-ом још 2002 године, када су се демократе и радикали удружили и два пута бојкотовали други круг председничких избора, да не би Коштуница био изабран за председника.Коштуница је два пута победио у првом и другом кругу али није изашло више од половине уписаних бирача у другом кругу па су 2 пута избори поништени.

После тога, Коштуница је постао премијер 2004 године, и није се кандидовао на председничким изборима, па је Тадић некако победио, пошто је укинута обавеза да у другом кругу изађе више од половине уписаних бирача.

Да није било СРС-а, Коштуница би био председник Србије још 2002 године све до 2007 године.

Није тачно.ДС је ступио у сарадању са СРС-ом још 2002 године, када су се демократе и радикали удружили и два пута бојкотовали други круг председничких избора, да не би Коштуница био изабран за председника.Коштуница је два пута победио у првом и другом кругу али није изашло више од половине уписаних бирача у другом кругу па су 2 пута избори поништени.

После тога, Коштуница је постао премијер 2004 године, и није се кандидовао на председничким изборима, па је Тадић некако победио, пошто је укинута обавеза да у другом кругу изађе више од половине уписаних бирача.

Да није било СРС-а, Коштуница би био председник Србије још 2002 године све до 2007 године.
Ne znam kakve to veze ima. Ja govorim o tajmlajnu dizanja glave Radikala nakon devedesetih.

Prvo su vikali 1999, onda su bili u mišjoj rupi 2001, a onda su opet larmali 2003.

Back