Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Шовинизамна теми.Ne procenjujemo mi ljudske kvalitete , već dela
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шовинизамна теми.Ne procenjujemo mi ljudske kvalitete , već dela
О, има, само се ви мешанци правите шта вам затреба, по потреби.Nema porodice da u njoj nema nekog Hrvata ,Muslimana. Slovenca,Makedonca pa i Siptara. Takav grad, centar administracije bivse drzave pa su dolazili kadrovi.
nije tacnoМного шовинизма на теми. Ако је неко Хрват не значи да је лош човек.
А о чему ја причам? Шта није тачно.nije tacno
posten hrvat u srbiji nije protiv srbije, srba, srpske vlade i oruzane odbrane srbije
Pojma ti nemas. Ne tako davno bilo je vrlo pozeljno da ti muz ili zena bude druge nacionalnosti. To je bio plus za tvoju karijeru. Izaberi bilo kod bivseg funkcionera pa ces da vidis tu zakonitost. U stvari ne moras ni funkcionera. Bilo kog cinovnika u nekoj BGD opstini .videcesО, има, само се ви мешанци правите шта вам затреба, по потреби.
Кад је шта згодно- то сте.
Мани ме...
Више није, а тек неће бити...Ne tako davno bilo je vrlo pozeljno da ti muz ili zena bude druge nacionalnosti.
Кад ми каже усташа као што си ти нема реч тежине. Само напред.ako se hrvat koji zivi u srbiji zalaze za sve anti srpsko nije ni dobar ni posten, kao sto nisi ni ti
Нема он појма, оженио се из свог села. И то му тата нашао жену.Pojma ti nemas. Ne tako davno bilo je vrlo pozeljno da ti muz ili zena bude druge nacionalnosti. To je bio plus za tvoju karijeru. Izaberi bilo kod bivseg funkcionera pa ces da vidis tu zakonitost. U stvari ne moras ni funkcionera. Bilo kog cinovnika u nekoj BGD opstini .videces
Кад ми каже усташа као што си ти нема реч тежине. Само напред.![]()
Жена са ставом.Autorska tema
"Institucije koje finansiraju medije su potpuno razrusene" " "Evo ja sam bila u komisiji za dodelu pomoci medijima i mi smo pare podelili ni po babu ni po stricevima" " Nas osnovni kriterijum je da mediji pisu o bahatosti vlasti kao najvecem problemu u Srbiji"
Je l ova bese novinarka a sada funkcioner za finansiranje medija iz drzavne kase?
Da se ne upustam o njenom medijskom angazovanju protiv srpske politike u vreme ratova u Jugoslaviji, ali ko je ovde lud?
" Ja sam clan, razrusene institucije, koja dodeljuje drzavne ( narodne) pare medijima koji pisu protiv vlasti koju je narod birao"
Sama sebe optuzuje za urusavanje kriterijuma i jos je to malo nego bahato tvrdi da pare za medijsku hajku na vlast daje ta vlast.
Tacnije da je u vlasti gomila onih koji su protiv vlasti, otimaju pare i pljackaju za svoj dzep i za to optuzuju vlast.
Samo mi nije jasno, ko je ovako nepismenu novinarku ikad zaposlio u medije. Kao ni ranije kada je pisala protiv srba i srbije ni danas ne zna da to napise imalo pismeno da nije sasvim vidljiv bezobrazluk i bahatost....
Mada to potvrdjuje tezu da sto gore to bolje iznedri novinare kroz negativnu selekciju....glupost, laz i bahatost..i naravno, nestrucnost.
sve ti se izmuckalo u napacenom cro mozguКад ми каже усташа као што си ти нема реч тежине. Само напред.![]()
Mislim da znam vise od tebe, Pazi ona je uzela majcino prezime Radojka Susa narodni heroj,otac cuveni udbas Zivorad Siilja Mihajlovic Krangov Carapan, Apsurdi Seselj pravoslavni Hrvat je Srbin a Gordana Susa pravoslavna Hrvatica po ocu iz Krusevca. Mada naglasava da nece da se izjasni verski. To je ono sto ne znate o danasnjim Bgd stanovnicima. Nema porodice da u njoj nema nekog Hrvata ,Muslimana. Slovenca,Makedonca pa i Siptara. Takav grad, centar administracije bivse drzave pa su dolazili kadrovi.
Није тачно.ДС је ступио у сарадању са СРС-ом још 2002 године, када су се демократе и радикали удружили и два пута бојкотовали други круг председничких избора, да не би Коштуница био изабран за председника.Коштуница је два пута победио у првом и другом кругу али није изашло више од половине уписаних бирача у другом кругу па су 2 пута избори поништени.Vučić se jedno vreme zavukao u mišju rupu 2001, ali već 2004. je bukvalno vikao na Đilasa u TV debatama na pinku.
Ta otvorenost i široka duša DS-a je i dovela do ove kataklizme, sledeći put samo mržnjom protiv SNS.
Ne znam kakve to veze ima. Ja govorim o tajmlajnu dizanja glave Radikala nakon devedesetih.Није тачно.ДС је ступио у сарадању са СРС-ом још 2002 године, када су се демократе и радикали удружили и два пута бојкотовали други круг председничких избора, да не би Коштуница био изабран за председника.Коштуница је два пута победио у првом и другом кругу али није изашло више од половине уписаних бирача у другом кругу па су 2 пута избори поништени.
После тога, Коштуница је постао премијер 2004 године, и није се кандидовао на председничким изборима, па је Тадић некако победио, пошто је укинута обавеза да у другом кругу изађе више од половине уписаних бирача.
Да није било СРС-а, Коштуница би био председник Србије још 2002 године све до 2007 године.