Gordana Susa o medijima

Metronomy

Buduća legenda
Poruka
49.228
Autorska tema

"Institucije koje finansiraju medije su potpuno razrusene" " "Evo ja sam bila u komisiji za dodelu pomoci medijima i mi smo pare podelili ni po babu ni po stricevima" " Nas osnovni kriterijum je da mediji pisu o bahatosti vlasti kao najvecem problemu u Srbiji"

Je l ova bese novinarka a sada funkcioner za finansiranje medija iz drzavne kase?
Da se ne upustam o njenom medijskom angazovanju protiv srpske politike u vreme ratova u Jugoslaviji, ali ko je ovde lud?

" Ja sam clan, razrusene institucije, koja dodeljuje drzavne ( narodne) pare medijima koji pisu protiv vlasti koju je narod birao"

Sama sebe optuzuje za urusavanje kriterijuma i jos je to malo nego bahato tvrdi da pare za medijsku hajku na vlast daje ta vlast.
Tacnije da je u vlasti gomila onih koji su protiv vlasti, otimaju pare i pljackaju za svoj dzep i za to optuzuju vlast.
Samo mi nije jasno, ko je ovako nepismenu novinarku ikad zaposlio u medije. Kao ni ranije kada je pisala protiv srba i srbije ni danas ne zna da to napise imalo pismeno da nije sasvim vidljiv bezobrazluk i bahatost....

Mada to potvrdjuje tezu da sto gore to bolje iznedri novinare kroz negativnu selekciju....glupost, laz i bahatost..i naravno, nestrucnost.

Bile je dobra na YUTEL-u

Upozorila je da će Milošević i Vučić izazvati ratove, zajedno sa nosatom opcijom (SNS).

Да, сећам се да је имала неку Крипто-Хипстерску емисију на Тв Б292 (то је био Б92 након што је поново отворен након бомбадовања), где је била као у некој празној фабричкој хали и сви учесници су седели на дрвенм гајбама.

То је било Ултра Супер.

Stanje u našim medijima grozno je , istina slično stanje je bilo kod svih režima koji su se imalo zapatili na vlasti , pa se tako u Tadićeva vremena moglo malo šta kritički čuti u vezi njegove vlade , tako je bilo i za vreme Koštunjavog a isto je tako bilo i za vreme Đinđića. Prostor za kritiku se svodio na jednu ili dve televizije sa većom frekfenijom, neke lokalne medije i radio emisije a danas je i on sužen pa se sve manje više preselilo na internet.
No sve to je daleko od profesionalnog novinarstva i manje više se svodi na epigonstvo neke političke opcije ili konkretne partije.

Stanje u našim medijima grozno je , istina slično stanje je bilo kod svih režima koji su se imalo zapatili na vlasti , pa se tako u Tadićeva vremena moglo malo šta kritički čuti u vezi njegove vlade , tako je bilo i za vreme Koštunjavog a isto je tako bilo i za vreme Đinđića. Prostor za kritiku se svodio na jednu ili dve televizije sa većom frekfenijom, neke lokalne medije i radio emisije a danas je i on sužen pa se sve manje više preselilo na internet.
No sve to je daleko od profesionalnog novinarstva i manje više se svodi na epigonstvo neke političke opcije ili konkretne partije.

Па не знам, не сећам се да су Тадић или Коштуница сваки дан држали говоре пола сата на сва три дневника, нити да је Маршићанин штрајковао глађу јер је опозиција злочеста, нити да је дневна штампа свакодневно писала скаредне бизарности о тадашњој опозцији. Нити су Ђинђић, Коштуница и Тадић плакали пред ТВ камерама и дахтали уз драматичне паузе.

Чак је и перформанс тадашњег лидера опозиције приликом преименовања Булевара Зорана Ђинђића у Булевар Ратка Младића пропраћен дебело медијски.

Хрватица, алкос, политички подобна у жутој ери.❌

Има алкохола и код црвених и код црних .. као многи 'жути '.. само мало шмирглања .. и ајмо нова фарба .....

Још један доказ да су ЖЕНЕ за све одговорне у Србији и да ОНЕ управљају свиме .. и да ЖЕНЕ хоће другачије било би

овако ЖЕНАМА одговара постојеће стање ....па нека буде тако како је

Задовољена ЖЕНА мирна ДРЖАВА

ovo je jedna nesrecnica

Класична слабос'на плаве кугуарке

Bile je dobra na YUTEL-u

Upozorila je da će Milošević i Vučić izazvati ratove, zajedno sa nosatom opcijom (SNS).

И Балашевић је упозоравао ... али ЖЕНЕ су више волеле рат ....

Па не знам, не сећам се да су Тадић или Коштуница сваки дан држали говоре пола сата на сва три дневника, нити да је Маршићанин штрајковао глађу јер је опозиција злочеста, нити да је дневна штампа свакодневно писала скаредне бизарности о тадашњој опозцији. Нити су Ђинђић, Коштуница и Тадић плакали пред ТВ камерама и дахтали уз драматичне паузе.

Чак је и перформанс тадашњег лидера опозиције приликом преименовања Булевара Зорана Ђинђића у Булевар Ратка Младића пропраћен дебело медијски.

Тачно .. спрдљиви Радић и метињави Кркушница се нису тели ни цимати .. када је већ лова била осигурана ....

Шетали су од славе до славе .. од скупштине до скупштине Европске Социјалне Интернационале

Vučić se jedno vreme zavukao u mišju rupu 2001, ali već 2004. je bukvalno vikao na Đilasa u TV debatama na pinku.

Ta otvorenost i široka duša DS-a je i dovela do ove kataklizme, sledeći put samo mržnjom protiv SNS.

Pa ko im je kriv što to nisu radili :mrgreen: Hoću reći jasno je bilo na čijoj su strani bili mediji jedino što tadašnja vlast nije bila toliko ludačka/patetična pa nisu to koristili kao ovi danas.

Slucajno sam je sreo jednom kad sam kupovao cigarete u trafici. Svadjala se sa prodavacicom ,Jako nadrkana osoba ,ima visoko misljenje o sebi. Nemoj vise da kenjate ko je koje nacionalnosti, Prvo Susa je srpsko prezime a imate i predsednika opstine Surcin Susu njen Krajisnik i bas bi ga bivsi radikali stavili za predsednika .Sta vas boli dzoka ko je koje nacionalnosti,

Slucajno sam je sreo jednom kad sam kupovao cigarete u trafici. Svadjala se sa prodavacicom ,Jako nadrkana osoba ,ima visoko misljenje o sebi. Nemoj vise da kenjate ko je koje nacionalnosti, Prvo Susa je srpsko prezime a imate i predsednika opstine Surcin Susu njen Krajisnik i bas bi ga bivsi radikali stavili za predsednika .Sta vas boli dzoka ko je koje nacionalnosti,
Potpuno se slažem sa tobom. Eto na primer Jami je jedan Turčin pa to nema nikakve veze sa njegovim političkim stavovima.

Vučić se jedno vreme zavukao u mišju rupu 2001, ali već 2004. je bukvalno vikao na Đilasa u TV debatama na pinku.

Ta otvorenost i široka duša DS-a je i dovela do ove kataklizme, sledeći put samo mržnjom protiv SNS.

Аххахаххахахах ' отвореност + широка .... душа ' аххахахахахахахха

140 000 жутих менажера и менажерки је одпустило сво техничко особље продало све банк еи отворило места

радна за 5 Х 140 000 страних држављана ......

Жути су најгори клобалисти који су докусирили ратом исцрпљну србију .. продали су све што су могли продати .. нерадници жути .. гамад жута

натосмрде натоувлакачи ФУЈ

• Podržavam
Reactions: 27E
Лично се изјаснила као Хрватица, цркни-пукни... :mrgreen:
Mislim da znam vise od tebe, Pazi ona je uzela majcino prezime Radojka Susa narodni heroj,otac cuveni udbas Zivorad Siilja Mihajlovic Krangov Carapan, Apsurdi Seselj pravoslavni Hrvat je Srbin a Gordana Susa pravoslavna Hrvatica po ocu iz Krusevca. Mada naglasava da nece da se izjasni verski. To je ono sto ne znate o danasnjim Bgd stanovnicima. Nema porodice da u njoj nema nekog Hrvata ,Muslimana. Slovenca,Makedonca pa i Siptara. Takav grad, centar administracije bivse drzave pa su dolazili kadrovi.

Ja sam rodjen u Sfrj secam se i Tita. Kada procitate da je neko u vreme SFRJ radio na TV ,ne morate da razmisljate ciji je.Njihov je 100% .To su takve provere bile od cukundede do tada. Iz takvog je miljea cela ta ekipa ,komplet UDBA certifikat .Od Vuciceve majke pa do pokojnog Minimaksa, Danas pricaju o stranackom zaposljavanju to je samo nastavak sta je uvek ovde bilo. Danas su oni demokrate ,kritizeri sto je moguce jer covek menja misljenje ali videcete da nikada nista nece reci protiv Tita. Jednostavno dug coveku koji im je omogucio da postanu neko i nesto,

Back