GORČIN STOJANOVIĆ, BEOGRADSKI REDITELJ, ŠOKIRAO: “Smrt patrijarha Irineja nije moj gubitak, moj gubitak je odlazak MUJE Nadarevića!”

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogledajte prilog 804211

GORČIN STOJANOVIĆ, BEOGRADSKI REDITELJ, ŠOKIRAO: “Smrt patrijarha Irineja nije moj gubitak, moj gubitak je odlazak MUJE Nadarevića!”

Pogledajte prilog 804212

23. Novembra 2020

“Kao takvom meni patrijarh Irinej nije nikakav gubitak. Prije nekoliko sati umro je glumac Mujo Nadarević, jedan fantastičan Sirano, sjajan Pomet, veličanstven Tristan (aluzija na neke od velikih glumačkih uloga koje je Nadarević ostvario u pozorištu, op. “SB”) i to je moj veliki gubitak”, kazao je Gorčin Stojanović.

Gorčin Stojanović, beogradski filmski i pozorišni redatelj, rođen u Sarajevu, gostovao je večeras u emisiji “Utisak nedelje” na Novoj televiziji.

Na pitanje urednice i voditeljice Olje Bećković da se osvrne na događaje u posljednja tri dana vezane za smrt parijarha Irineja, Stojanović je kazao da on nije najbolji sugovornik na tu temu jer nije “pobožan čovek”.

“Kao takvom meni patrijarh Irinej nije nikakav gubitak. Prije nekoliko sati umro je glumac Mujo Nadarević, jedan fantastičan Sirano, sjajan Pomet, veličanstven Tristan (aluzija na neke od velikih glumačkih uloga koje je Nadarević ostvario u pozorištu, op. “SB”) i to je moj veliki gubitak”, kazao je Gorčin Stojanović.

On je dodao da je imao drugačiju emociju nakon smrti prethodnog patrijarha SPC Pavla, ali da je apsolutno za to da se smrt patrijarha Irineja tretira sa dužnim pijetetom. “Jesu li to tri dana opštenacionalne žalosti, o tome možemo razgovarati”, dodao je Stojanović.

1005x635_1-1-1.jpg

izvor: Nova TV

link

Мујина смрт је заиста емотивно погодила људе. Овај дивни човек за свог живота много је урадио за културу Региона. Нека ти је вечна слава Мујо! И, браво Горчине!

Nije umro živ je!

http://www.ibalkan.net/2020/11/12/mustafa-nadarevic-izasao-iz-bolnice-oporavlja-se/

Ti nemas odgovor a ja glup?

Јесам ли рекла да га треба суочити са обрнутим исказом, не би ли схватио огавност сопственог.
Ова пиксла поред мене је већ укапирала, само ти ниси.

Јесам ли рекла да га треба суочити са обрнутим исказом, не би ли схватио огавност сопственог.
Ова пиксла поред мене је већ укапирала, само ти ниси.
Ne pitam te to.
Kazes da je nepristojan sto kaze sta ga ne zalosti, a potom i sama kazes da ni tebe ne zalosti...
Ne maris da budes pristojna?

da je umro neki sveštenik manjinske zajednice ne bi se pravila emisija o tome,o smrti patrijarha se pravila emisija ne razumem šta se ložite toliko
ustvari razumem ali nebitno

Voli narod da se loži... Neki se lože na ovo, drugi na ono... Neki se lože ceo život na sveštenstvo... juče se njih 300 ložilo na kašiku... u vreme sahrane patrijarha, njih 300 se pričestilo jednom jedinom kašikom...
za sada je:

kovid 19 : SPC --- 3 : 0

od danas, pa za 2 nedelje će biti ogroman broj zaraženih u korist kovid 19... zato što se lože na kašiku...

U svinjcu pričamo o Hegelu i Kantu?
Ko je ovde budala?

Gluposti.Žene ne mogu da uđu u muške manastire niti muškarci u ženske.

Manastir Remeta na Fruškoj gori je ženski manastir, na čelu sa Igumanom Stefanom... Mnogo monaha žive u manastiru... Bila sam mnogo puta u poseti, jer mi je rođaka monahinja... niko nikog ne siluje, ima puno vernika koji redovno obilaze manastir i crkvu manastirsku, mnogo vernika seda za manastirsku trpezu svakog dana...
Dobro, to je sada u vreme zaraze zaista svedeno na minimum, ali tako se živi u manastirskoj zajednici koja je na glasu i po svojoj lepoti i po svom značaju u Sremu..

A zašto ste vi koji ne pripadate ni jednoj pravilno registrovanoj konfesiji toliko primitivni. Zar je toliko teško shvatiti da niko nikoga ne tera da voli i žali Irineja ali da je u javnom nastupu nepristojno isticati kako to nije njihov lični gubitak . Jeste li rasli u zverinjaku ?

Baš me interesuje da li bi isti primitivac tako nešto smeo prokomentarisati da je kojim slučajem Beogradski rabin umro ?, malo sutra bi smeo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back