GORČIN STOJANOVIĆ, BEOGRADSKI REDITELJ, ŠOKIRAO: “Smrt patrijarha Irineja nije moj gubitak, moj gubitak je odlazak MUJE Nadarevića!”

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
1606086034350.png

GORČIN STOJANOVIĆ, BEOGRADSKI REDITELJ, ŠOKIRAO: “Smrt patrijarha Irineja nije moj gubitak, moj gubitak je odlazak MUJE Nadarevića!”

1606086063144.png

23. Novembra 2020

“Kao takvom meni patrijarh Irinej nije nikakav gubitak. Prije nekoliko sati umro je glumac Mujo Nadarević, jedan fantastičan Sirano, sjajan Pomet, veličanstven Tristan (aluzija na neke od velikih glumačkih uloga koje je Nadarević ostvario u pozorištu, op. “SB”) i to je moj veliki gubitak”, kazao je Gorčin Stojanović.

Gorčin Stojanović, beogradski filmski i pozorišni redatelj, rođen u Sarajevu, gostovao je večeras u emisiji “Utisak nedelje” na Novoj televiziji.

Na pitanje urednice i voditeljice Olje Bećković da se osvrne na događaje u posljednja tri dana vezane za smrt parijarha Irineja, Stojanović je kazao da on nije najbolji sugovornik na tu temu jer nije “pobožan čovek”.

“Kao takvom meni patrijarh Irinej nije nikakav gubitak. Prije nekoliko sati umro je glumac Mujo Nadarević, jedan fantastičan Sirano, sjajan Pomet, veličanstven Tristan (aluzija na neke od velikih glumačkih uloga koje je Nadarević ostvario u pozorištu, op. “SB”) i to je moj veliki gubitak”, kazao je Gorčin Stojanović.

On je dodao da je imao drugačiju emociju nakon smrti prethodnog patrijarha SPC Pavla, ali da je apsolutno za to da se smrt patrijarha Irineja tretira sa dužnim pijetetom. “Jesu li to tri dana opštenacionalne žalosti, o tome možemo razgovarati”, dodao je Stojanović.

1005x635_1-1-1.jpg

izvor: Nova TV

link

Мујина смрт је заиста емотивно погодила људе. Овај дивни човек за свог живота много је урадио за културу Региона. Нека ти је вечна слава Мујо! И, браво Горчине!

Napravio je lapsus sa tim Mujom mislio je Mustafa pa ga je Šolja Bećković ispravila nebitno
Ovo za Irineja što ne oseća gubitak,pa pazi može to da se gleda iz ove poilitičke prizme jer to je čovek koji je odlikovao Vučića jer se ovaj bori kao lav za srpsko Kosovo a lav se yebiga zvanično zalaže za razgraničenje...Irinej izneverovao kad su mu javili.Dobro,dakle ne oseća gubitak jer nije vernik,kako vernicima u ovoj zemlji udovoljiti osim da im priznaš ok tvoje verovanje u stvari bez dokaza je zadnja istina ja sam debil što i sam ne verujem u to stoga moram da žalim za tvojim sveštenikom da me ti ne bi hejtovao.Pa super,talibanija na delu 1/1 samo što ovi pravoslavni ne odsecaju glave ali će da te hejtuju,malo li je

Napravio je lapsus sa tim Mujom mislio je Mustafa pa ga je Šolja Bećković ispravila nebitno
Ovo za Irineja što ne oseća gubitak,pa pazi može to da se gleda iz ove poilitičke prizme jer to je čovek koji je odlikovao Vučića jer se ovaj bori kao lav za srpsko Kosovo a lav se yebiga zvanično zalaže za razgraničenje...Irinej izneverovao kad su mu javili.Dobro,dakle ne oseća gubitak jer nije vernik,kako vernicima u ovoj zemlji udovoljiti osim da im priznaš ok tvoje verovanje u stvari bez dokaza je zadnja istina ja sam debil što i sam ne verujem u to stoga moram da žalim za tvojim sveštenikom da me ti ne bi hejtovao.Pa super,talibanija na delu
Pokojnog Nadarevica su prijatelji zvali Mujo ili Mujica. Vjerujem da je isao na to da pokaze koliko su bili bliski.

Za Muju i Hasu više nije briga ni muslimane. A taj muja je bio fašista i otišao je kod Hitlera da mu pravi društvo.
Po cemu je bio fasista? Nisam fan pomenutog, Ali ne mogu se oteti utisku da si ovo izvalio samo sto pomenutom bilo ime Mustafa. Btw. Uopce nisam siguran da bio musliman kao sto i ovaj Gorcin nije ortodoks.

Po cemu je bio fasista? Nisam fan pomenutog, Ali ne mogu se oteti utisku da si ovo izvalio samo sto pomenutom bilo ime Mustafa. Btw. Uopce nisam siguran da bio musliman kao sto i ovaj Gorcin nije ortodoks.
Dobro si primetio za Gorčina. On je Allahov poklonik.

I ja sam primetio, Gorčin je neki gorki musliman bez identiteta.
Nisam to rekao zbog njegovog stava o patrijarhu i Nadareviću.
Nego što mi ga je bio pun qratz 2000-2010.
Jedan prazan lik, mudroser kosmičkih razmera, doktor "know it all" nauka, šatro najljuće urban od svih urbanih.

SMARAČ I BULLSHITER, LEVEL: + beskonačno

Gorčin Stojanović je jedan prost čovek . Jer da je umro na primer Beogradski rabin bilo bi pristojno izraziti saučešće jevrejskim vernicima a ne isticati kako to nije njegov gubitak , to isto važi i za smrt crkvenih velikodostojnika iz drugih religija. No šta zna seljačina iz neke jeboderine zapadne Hercegovine.

Gorčin Stojanović je jedan prost čovek . Jer da je umro na primer Beogradski rabin bilo bi pristojno izraziti saučešće jevrejskim vernicima a ne isticati kako to nije njegov gubitak , to isto važi i za smrt crkvenih velikodostojnika iz drugih religija. No šta zna seljačina iz neke jeboderine zapadne Hercegovine.
Tako je

da je umro neki sveštenik manjinske zajednice ne bi se pravila emisija o tome,o smrti patrijarha se pravila emisija ne razumem šta se ložite toliko
ustvari razumem ali nebitno

Nisam to rekao zbog njegovog stava o patrijarhu i Nadareviću.
Nego što mi ga je bio pun qratz 2000-2010.
Jedan prazan lik, mudroser kosmičkih razmera, doktor "know it all" nauka, šatro najljuće urban od svih urbanih.

SMARAČ I BULLSHITER, LEVEL: + beskonačno
Istina. Ali to što smo napisali je kod njega povezano.Neznanje i mržnja idu zajedno.

Gorčin je slika i prilika jednog toksičnog polusveta u jednom vremenu, koji je ničim zasluženo dobio na prostoru i značaju, i zbog kojeg je narod rekao "da se nosite u 3pm, glasaću za Tomu"

Dobro si primetio za Gorčina. On je Allahov poklonik.
Gresis. Gorcin je iz Bosne,Mustafa je iz Bosne,Vucic je i Bosne ,Seselj je iz Bosne i Hercegovine.Aganlija ,Mula Jusuf ,,Focic Memed AGa nisu nikakvi Turci vec muslimani iz Bosne, Sve je to jedna familija . I posle pricaju Srbi hoce Bosnu ,necemo mi Bosnu vec oni hoce Srbiju, Navedi mi jednog odavde da je otisao tamo da zivi?

Istina. Ali to što smo napisali je kod njega povezano.Neznanje i mržnja idu zajedno.
Svaki je njegov stav takav. Zabole njega i za Nadarevića, nego je on u tome video priliku da sebe istakne kao bitnog lika u prikladnoj emisiji, da se "izdvoji", da se postavi "iznad", jer on to "može", on to "vidi", on to "zna ", on je fakin the GORČIN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back