Goran Knežević: Pajtić mi namestio hapšenje!

Ma slazemo se mi Kolegice,ali to ce opet biti interna stvar "zute" udzerice,znate !!!!
Sistem je opet isti pa da cak ta dvojica velikana iz zute kuce zamene trenutno boraviste !!!!
Мислиш да у дс-у нема оних који су против одвајања Војводине? Можда је овај Зрењанинац само хтео да се накраде парица, али не даље од тога?:think: :lol:

Мислиш да у дс-у нема оних који су против одвајања Војводине? Можда је овај Зрењанинац само хтео да се накраде парица, али не даље од тога?:think: :lol:
pa ja bas ne znam ko je u DSu ovde za odvajanje , nisam to cuo ni u javnim ni u privatnim izvorima ,a znam ih gotovo sve :think: cak ni svi Ligasi nisu za odvajanje a kamoli iz DSa
mada je nekome i autonomija isto sto i nezavisnost ,a kamoli ono Kostunicino -vise od -manje od :mrgreen:

Верујем Кнежевићу.
У разговору са Зрењанинцима сам о њему, Кнежевићу, чула само добро.

Дакле, засигурно имам смисла његова тврдња.

Interesantan zaključak... :think:

Tvoje je pravo da misliš ima li manje, ili više, smisla nečija tvrdnja, ili ne,

ali se to ograničava na tvoje aktivno biračko pravo, da sutra na izborima nekog zaokružiš, ili ne,

što se izjave tiče, postoje nadležni državni organi koji su Ustavom R Srbije ovlašćeni za vođenje krivičnog postupka protiv lica

kojima se optužnicom stavlja na teret izvršenje određenog-ih krivičnog-ih dela, i njihov sud je jedini merodavan, i obavezujući.

Što se same izjave tiče, neću komentarisati, obzirom da, kao i većina učensika na ovoj temi,

nemam više informacija, a nagađanjanja nisu ono čemu težim.

.

Poslednja izmena:
Interesantan zaključak... :think:

Tvoje je pravo da misliš ima li manje, ili više, smisla nečija tvrdnja, ili ne,

ali se to ograničava na tvoje aktivno biračko pravo, da sutra na izborima nekog zaokružiš, ili ne,

što se izjave tiče, postoje nadležni državni organi koji su Ustavom R Srbije ovlašćeni za vođenje krivičnog postupka protiv lica

kojima se optužnicom stavlja na teret izvršenje određenog-ih krivičnog-ih dela, i njihov sud je jedini merodavan, i obavezujući.

Što se same izjave tiče, neću komentarisati, obzirom da, kao i većina učensika na ovoj temi,

nemam više informacija, a nagađanjanja nisu ono čemu težim.

.
Е, чил аут! :lol:

То колико судови у овој држави раде како треба и колико су независни знамо одлично и ти, а и ја.

Ја се обазирем на причу о Пајтићу аутономашу, што је видљиво лако, и без посебне анализе.
И јако ми се допада то што га је баш његов страначки колега прозвао у то име.

Дакле, суграђани причају да је човек на месту.
Зашто да им не верујем?
Зрењанин је мали град.
Ту се за сваког зна кад пишки, а кад каки.:rumenko:
Па у Бг-у се све зна о сваком.:lol:

И да се вратимо на судове и полицију, хоћеш да ми кажеш да у овој нашој држави не постоје докази и за многе друге политиканте да су вршили злоупотребе, крађе...?
Па ипак само Кнежевић заврши у затвору.;)

Ко хоће да види, јасно је да је у питању лични обрачун.

:) Nešto nisam siguran da je autonomaš, a ne bih da pišem ovde... ;)

Što se sudova tiče, kao i svuda, verovatno ima svega, ali velika većina svoj posao obavlja savesno i pošteno, tako da ne prihvatam takvu etiketu za celo pravosuđe.

Da li je lični obračun ili ne, onaj je u pritvoru, pa ako je radio sve kako treba ne treba da se boji...

Ne zauzimam strane... ;)

Naravno, opušteno, samo se kuckamo... :cmok:

:) Nešto nisam siguran da je autonomaš, a ne bih da pišem ovde... ;)

Što se sudova tiče, kao i svuda, verovatno ima svega, ali velika većina svoj posao obavlja savesno i pošteno, tako da ne prihvatam takvu etiketu za celo pravosuđe.

Da li je lični obračun ili ne, onaj je u pritvoru, pa ako je radio sve kako treba ne treba da se boji...

Ne zauzimam strane... ;)

Naravno, opušteno, samo se kuckamo... :cmok:
Ма не занима мене шта је Кнежевић починио, сигурно има путера на глави, иначе га не би држали у притвору.

Али судство јесте корумпирано и за сваког ко има неку функцију, осим ако се не замери неком већем, нема суђења ни за шта.

Пајтић- Бодрум афера- на снимку се види како убацује картицу у скупштини на гласању.;) Па је пиргави и даље у политици и није одговарао ни за шта...платише неком пацеру да призна да је он урадио, а не Пајтић.
Као да смо сви били слепи и нисмо видели ко је шта ту радио.

Верујете више својим очима него мени? :eek:

И да, Пајтић јесте аутономаш.;)
Иф ју еск ми.

Ne zanima me sve to oko Pajtića i ostalih, za sudstvo sam ti rekao mišljenje, odnosno stav. ;)

A ovo da li je autonomaš, poštujem mišljenje, ali se ne slažem.

I sram te bilo, ja ti pošaljem poljubac a ti ništa.
a065.gif
:lol:

Back