Goran Dragic, kosarkas Slovenije u duksu sa natpisom Jugoslavija?

zemunski kej

Elita
Poruka
21.838
Odlican kosarkas reprezentacije Slovenije ,srpskog porekla danas NBA kosarkas zestoko je razljutio javnost u Sloveniji slikom da na utakmicu dolazi u duksu a kome pise Jugoslavija. Slika je pred utakmicu njegovog kluba Chicago Bulls vs Cavaliers ovog vikenda. Vise stotina uglavnom negativnih komentara na sliku od razocarao me do cetnik ,Jugoslavija je bilo Srboslavija ,treba ga proterati kao sto rade Ukrajinci?
Ffwisg_WIAEGSMx

https://twitter.com/MitjaIrsic

To je u sloveniji normalno
Slovenci mnogo pate za Jugoslavijom EU fasisticki teror je neizdrziv
Pre 2-3 god sam sa familijom otisao na izlet na Mrakovicu, Kozaru oko 29 novembra tamo kod spomenika sam zatekao 7-8 autobusa iz slovenije
Slovenci sa juugoslovenskim zastavama,crvenim maramama ,petokrakama itd ,mnogi ce sad pomisliti da su to bili neki stariji nostalgicni Slovenci
ali medju njima ej bilo jako puno mladih 20-30 god

То је само фора, модни детаљ.

Мало је глупо сад се узрујавати због Југославије која је умрла пре тридесет+ година.
Ne znam .Oglasio se i Janez Jansa i gomila politicara ,samo na ovu jednu objavu slike ,covek postavio bez komentara. Svako tumaci na svoj nacin ,medjutim toliki komentari ipak govore da ta ideja nije skroz mrtva. Mislim da bi ovde to proslo sa dva tri komentara Seseljevaca + Canak+Ceda komentara i proslo bi nezapazeno-

Ipak ima i ovde komentara evo nekih
4
jeleb
23/10/2022 16:19
Milose, dadoh ti greskom minus, izvini! Augusti, koji duks! Gde se moze kupiti? Dragicu, javi seeeee!Zabole me da li bi Hrvati ili neki drugi, njihov problem...a, jake su im sadsnje drzave, do ....!
8
4
Los
23/10/2022 14:38
Svako svoju zemlju pa makat slamu jeli! Zivela Srbija
8
16
dr
23/10/2022 14:25
Bolje uložite novac u psihoterpiju,možda ukapirate koja je godina i sve ostale stvari..jedan otužan narod
7
17
Dd
23/10/2022 13:58
Da li ste videli Hrvata sa slicnim duksom? E Srbi moji
20
16
Milos
23/10/2022 13:45
Nikad vise ljudi sa ovih prostora takvu DRZAVU nece nmati!
29
7
Bravo majstore!
23/10/2022 13:42
Gde ima takav duks da se kupi, javite ko zna.
22
5
Zoran
23/10/2022 13:40
A kazu da ta drzava nije valjala.....ccc
23
4
Zoran Bgd
23/10/2022 12:27
Bravo za Dragica! Koja je to zemlja bila. Blago nama koji smo nesto od toga okusili.
60
9
Vlatko
23/10/2022 11:49
Bravo,legendo.
57
6
@kiki
23/10/2022 10:39
Ulepšali ste mi ovaj lep dan. Hvala vama i njemu od srca. Pozdrav.
86
10
NS
23/10/2022 10:13
Gde ima da se kupi ovakav duks?

Bukvalno samo moda, mada ja tu modu ne razumem baš. Goran i njegov brat Zoran su iz mog naselja u Ljubljani, živeli su ulaz do mog. Igrao sam basket sa njima kad sam bio mlađi. Ljudi slave pravoslavni Božić i krste se sa desna na levo. Jedino je tačno da u Sloveniji postoji neka vrsta jugonostalgije, ali idi pitaj prosečnog Slovenca da li bi se ikad vratio u taj sistem, nikome ne pada na pamet.

Ne znam .Oglasio se i Janez Jansa i gomila politicara ,samo na ovu jednu objavu slike ,covek postavio bez komentara. Svako tumaci na svoj nacin ,medjutim toliki komentari ipak govore da ta ideja nije skroz mrtva. Mislim da bi ovde to proslo sa dva tri komentara Seseljevaca + Canak+Ceda komentara i proslo bi nezapazeno-

Па Јанша мора да се огласи кад је његов комплетан политички капитал борба против СФРЈ.

Али мислим да је то сад већ испушена муштикла.

СФРЈ Југославија је у свему била суперсила у односу на државице настале њеним разбијањем и отуда жал за СФРЈ чак и у Словенији у којој се данас живи неупоредиво боље него у осталим екс-YU републикама.

СФРЈ Југославија је у свему била суперсила у односу на државице настале њеним разбијањем и отуда жал за СФРЈ чак и у Словенији у којој се данас живи неупоредиво боље него у осталим екс-YU републикама.

Supersila zglajznula preko noći, a prvi krenuli da je ruše "verni slovenački komunisti" :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:

То је само фора, модни детаљ.

Мало је глупо сад се узрујавати због Југославије која је умрла пре тридесет+ година.
И није му нека фора, кад се већ латио петокраке већу пажњу
би пожњео СССР мајицом.

Back