Goran Bregović: “Možda će zvučati blasfemično, Vučić radi korisno za Srbiju”

:lol:
Biće da ti ne razumeš ama baš ništa,te da ti je preprodaja tuđih šahtova i oluka,koji su se, ničim izazvani,našli u tvom vlasništvu,najveći mogući domet
To što ti meni praviš pitu, a ja tebi burek, to od realnog nema ništaaa. Ti moraš da imaš pare da rusima platiš gas za tu rernu, i plus tu rernu od koga si je kupio. A što je slaba verovatnoća da je to srpska proizvodnja. I naravno pare sa kojima ti to plaćaš nisu dinari. I tako mnoštvo stvari koje nama čine život. A sa čim ti mislis da se to plaća, ja nemam pojma :eek:

Nije Karlsberg,ali blizu si.I zašto to ne bi bio realan sektor?Znaš li ti šta je uopšte realan sektor?Nisi na budžetu,proizvodiš,stvaraš dodatnu vrednost,pokrivaš domaće tržište i izvoziš,bez uzimanja budetskih para...
Taj iz Karsberga zaradi pare i za sebe i za državnu kasu,iz koje se nahrani budžetski parazit poput Vučića,ili primalac socijalne pomoći poput alfalogoa :lol:
Ti si bre uvozni lobi- kakav realan sektor! Imamo mi piva i bez Tuburga da ne plaćamo licecu za ništa. Još i bolja piva.

asfaltirane, sagrađene puteve, vidiš Beograd koji se gradi”, rekao je Bregović.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiszY2WloDkAhVPlosKHemfBNMQ0PADMAF6BAgGEAk&url=https://www.nedeljnik.rs/goran-bregovic-mozda-ce-zvucati-blasfemicno-vucic-radi-korisno-za-srbiju/&usg=AOvVaw279TbKjnSEPeraS3bpwDu1

Braćo i sestre , možda će zvučati blasfemično al treba svi da podržimo Vučića , ne kaže džabe vekovna pravoslavna mudrost "Ako vidiš da Bregi gori kuća , odmah zapali svoju " , tu mora biti neke koristi .
Od danas sam sendvičarom ,a to i vama preporučujem !

Očigledno da Bregović i nije bio u Beogradu.

Koja piva imamo?Nabroj,pa ću ti reći kome pripadaju.
Zaječarsko je Hajnekenovo.Lav je Karlsbergov,Jelen je Molson Coors...Ti si bre teško neuk čovek
Ja u principu pijem Valjevsko- gde ga ima. I to ne zbog ne znnam čega, već zato što je najbolje. A ovo što ti pričaš, jeste da su to ovi pokupovali, al mi za piva koja se prodaju pod njhovim imenom, a prodaje se dosta, moramo da plaćamo licencu. I to je daleko od toga da oni ta naša piva izvoze u Holandiju ili Dansku.
I samo mi nije jasno kako tebi nije jasno da mi bez izboza nemamo ni prebijene pare¡¿ I možeš ti tu da praviš piva koliko voliš, a da to ništa ne vredi.
Lepo ti kažem da su nam folkeri mnogo veći realan sektor nego ti to što radiš u pivari. Oni nam makar donose devize.

Ja u principu pijem Valjevsko- gde ga ima. I to ne zbog ne znnam čega, već zato što je najbolje. A ovo što ti pričaš, jeste da su to ovi pokupovali, al mi za piva koja se prodaju pod njhovim imenom, a prodaje se dosta, moramo da plaćamo licencu. I to je daleko od toga da oni ta naša piva izvoze u Holandiju ili Dansku.
I samo mi nije jasno kako tebi nije jasno da mi bez izboza nemamo ni prebijene pare¡¿ I možeš ti tu da praviš piva koliko voliš, a da to ništa ne vredi.
Lepo ti kažem da su nam folkeri mnogo veći realan sektor nego ti to što radiš u pivari. Oni nam makar donose devize.

Ne izvoziš u Holandiju i Dansku,ali izvoziš u CG,Severomakedoniju,Bugarsku,Rumuniju,Hrvatsku,BiH,CG,Mađarsku itd.Takođe,pokrivaš i svoje tržište.
Realan sektor je realan sektor.Neko doprinosi manje,a neko više...no AV ne doprinosi ništa.On i njegovi troše ono što im realan sektor upumpa u kasu.Paraziti

...
Realan sektor je realan sektor.
Neko doprinosi manje,a neko više...

no AV ne doprinosi ništa.
On i njegovi troše ono što im realan sektor upumpa u kasu.
Paraziti

Кад победе наши, то неће бити тако ! :hvala:

Не би Обрадовић узео динар народни,
или Ђилас ...
Ма какви, нема шансе !

Кад победе наши, то неће бити тако ! :hvala:

Не би Обрадовић узео динар народни,
или Ђилас ...
Ма какви, нема шансе !

Zbog toga je tvoj predlog da sve ostane kako jeste i da i dalje budemo najjadnije država Evrope i zemlja koja slabije stoji od 2/3 afričkih zemalja,po većini parametara?

Ne napredujemo,jer su za vas većinu progres,kritičko razmišljanje i reagovanje na probleme čudni pojmovi

Zbog toga je tvoj predlog da sve ostane kako jeste i da i dalje budemo najjadnije država Evrope i zemlja koja slabije stoji od 2/3 afričkih zemalja,po većini parametara?

Ne napredujemo,jer su za vas većinu progres,kritičko razmišljanje i reagovanje na probleme čudni pojmovi

Ја хоћу да ЈА и ТИ напредујемо
а не гузоње.

Ако то схватиш и прихватиш
пут ће ти се сам указати.

Сада си на странпутици.

а не гузоње.

Сада си на странпутици.
Nažalost Aleksandar Vučić je trajno zakucao Srbiju u čemeru.

Prvo je nahuškao 4 rata i 2 sankcije 1999, a onda se vratio da uvede zakon o smanjenju standarda 2014.

а не гузоње.

Сада си на странпутици.

Ja svejedno napredujem,nezavisno od države..Ali mi država i narod nazaduju,a mene to,kao patriotu,boli.Moja ideja se primenjuje u svakoj uspešnoj kompaniji.Ako nešto ne valja,menjaš.Menadžment ne ostvaruje rezultate-menjaš.Radnici ne donose profit-menjaš.
Samo se kod nas,ljudi koje mi plaćamo i zapošljavamo,pretvaraju u naše gospodare i držimo ih na toj poziciji iako ne postižu rezultate.Zato i jesmo tu gde jesmo.

Nažalost Aleksandar Vučić je trajno zakucao Srbiju u čemeru.

Prvo je nahuškao 4 rata i 2 sankcije 1999, a onda se vratio da uvede zakon o smanjenju standarda 2014.

Ма сад ћу ја да га браним ...
Оћу, столи ме бојко !

Одо ја на пајкење, ћао другари.
(устајем у 5)

Ne izvoziš u Holandiju i Dansku,ali izvoziš u CG,Severomakedoniju,Bugarsku,Rumuniju,Hrvatsku,BiH,CG,Mađarsku itd.Takođe,pokrivaš i svoje tržište.
Realan sektor je realan sektor.Neko doprinosi manje,a neko više...no AV ne doprinosi ništa.On i njegovi troše ono što im realan sektor upumpa u kasu.Paraziti
Ma to malo nešto tog piva što se izveze stvarno ne pokriva troškove popijenih stranih piva u Srbiji. I to se više svodi na ćoranje nego na stvarno neku devizu. A inače u CG pijem Nikšićko.
I nemoj pod izvoz da uzima ono što naš a dijaspora troši.

Ja svejedno napredujem,nezavisno od države..Ali mi država i narod nazaduju,a mene to,kao patriotu,boli.Moja ideja se primenjuje u svakoj uspešnoj kompaniji.Ako nešto ne valja,menjaš.Menadžment ne ostvaruje rezultate-menjaš.Radnici ne donose profit-menjaš.
Samo se kod nas,ljudi koje mi plaćamo i zapošljavamo,pretvaraju u naše gospodare i držimo ih na toj poziciji iako ne postižu rezultate.Zato i jesmo tu gde jesmo.
Pa ovi i da se menjaju, al ne uz pomoć onih što bi sve upropastili. Znači iz opozicije ja još nikog nisam čuo da je nešto pametno u vezi ekonomije pričo. Ono ne uspevaju ni po pitanju sicijalne politike nešto da se istaknu. Njima je prirodna stvar da jedni penzioneri imaju i po deset puta veću penzuju od drugih.
I ja stvarno ne znam u čemu ti vidiš da bi oni nekog trebali da zamene¿¡

Pametan covek,govori istinu.A to znaci da ce ga ovde dezurni botovi ispljuvati.Svi vi se lepo vratite na ankete koje ste ovde sprovodili po zadatku,uoci zadnjih izbora.Ko nije presao cenzus od naroda,ovde je bio pobednik.Pametnom dosta,oni drugi me ne zanimaju.Hajde botovi,brisite ovo ili zatrpavajte praznim pricama bez pokric.
Sa izborima je gotovo.

Sada počinje Murarizacija.

Back