goran bregović & co

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

i? jel vas nervira?

• da

• da, mnogo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ok, možda je sramota priznati,
ali ja se čitavog života pitam zašto postoje "muška" i žemska zakopčavanja, znate ono, kod žena je dugmad na košulji ili kaputu na (#&"#%%#" moram da proverim) levoj strani, kod muškaraca na desnoj.
i evo ovog trenutka sam provalila, pa to služi da bismo lakše jedni druge otkopčavali. sine, tako je očigledno... recite mi da nisam jedina koja to nije znala.
i tek da me ne bi zaključali na keca, jel vas nervira kad neko nosi košulju pa morate da otkopčavate dugme po dugme?

Ниси једина. Мени није пало на памет :rumenko:

А волим да откопчавам кошуљу :rumenko:

ali ja se čitavog života pitam zašto postoje "muška" i žemska zakopčavanja, znate ono, kod žena je dugmad na košulji ili kaputu na (#&"#%%#" moram da proverim) levoj strani, kod muškaraca na desnoj.
i evo ovog trenutka sam provalila, pa to služi da bismo lakše jedni druge otkopčavali. sine, tako je očigledno... recite mi da nisam jedina koja to nije znala.
i tek da me ne bi zaključali na keca, jel vas nervira kad neko nosi košulju pa morate da otkopčavate dugme po dugme?

Obozavam da mu lagano otkopcavam kosulju,usput ga ljubeci...dugme...poljubac...dugme..poljubac....

Zato što su žene iz visokih krugova u prošlosti imale služavke koje su ih oblačile dok su muškarci to radili sami...pa je ovako služavkama bilo lakše ako su na levoj strani....z:mrgreen:

Da, mnogo. Jednostavno mu pokidam dugmad na kosulji. Teze mi je sa onim majicama sa kragnom, posto moram i da kidam i da mu skidam preko glave. Srecom, vecina njih ima zenu, pa posle usivaju tu dugmad, pa je ne moram da se cimam kao neka domacica.

@Tema: Stvarno nisam razmišljao o tome, ali biće da si u pravu... ima logike. Ista stvar je onda i sa kaišem. Retko kad nosim košulje, pa samim tim i nema filmskog sexy otkopčavanja ili kidanja :lol:
Sećam se da su se '90-ih nosile košulje na rajfelšlus, možda je to bilo rešenje da se pojednostavi stvar, ali je bila u stvari najobičnija džiberana :lol:

Back