e moja ludo, ja sam doktor za takvog doktora. PS: mislio sam da je u nemackoj drvo odavno izbaceno kao gorivo, ili to jos koriste seljcine?Зар ти стварно мислиш да ћу ја са тобом да водим дискусије?
Иди нацепај ми дрва.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e moja ludo, ja sam doktor za takvog doktora. PS: mislio sam da je u nemackoj drvo odavno izbaceno kao gorivo, ili to jos koriste seljcine?Зар ти стварно мислиш да ћу ја са тобом да водим дискусије?
Иди нацепај ми дрва.
ti draganče jedino možeš da budeš dr za bauštelu...e moja ludo, ja sam doktor za takvog doktora. PS: mislio sam da je u nemackoj drvo odavno izbaceno kao gorivo, ili to jos koriste seljcine?
jedno pitanje za nabedjenu inTELEktualku: NEJEDI GOMNA se pise odvojeno ili sastavljeno ili mozes kako hoces i koliko hoces? gde vas samo stancajuti draganče jedino možeš da budeš dr za bauštelu...![]()
Ja moram da pohvalim postare... velika vecina njih radi poso svaka im cast.Po kisi,suncu i snegu oni donose postu i racune na vreme.Zvaćete Hitnu pomoć i neće doći.
Mazohizam ovog naroda je neverovatan.
Nebitno je ko je u pitanju, neće doći, za koji penis plaćamo onda to zdravstveno, kad ti trebaju neće doći...
Ja moram da pohvalim postare... velika vecina njih radi poso svaka im cast.Po kisi,suncu i snegu oni donose postu i racune na vreme.
Znam i ja da im doskocim... otegnem neke uplate iz inata, jes da mi ide kamata ali za sada nije velika.kazne i računi stižu brzo
a kad država tebi treba da vrati neke pare, to se otegne...
Indijanac, pazi ovako, da ti nacrtam, posto velika promena i nije potrebna. Ne znam da li kapiras da se od svake plate odbija i `zdravstveno osiguranje` koje je oko 10 000 din. mesecno valjda.
Umesto da ti se odbije, dobijes i tih 10 000, pa onda izaberes sam u kojoj ces klinici da se za te pare lecis, ides na preglede i to gospodski, gde te sestre docekaju sa osmehom, gde ce da te pozivaju i obavestavaju kada treba da dodjes na pregled, ultrazvuk, da prekontrolises krvnu sliku, ako je hitno, sve u roku od par dana, umesto da cekas mesec dana da bi povadio sve rezultate po drzavnim prcvarnicama, a do tad si vec riknuo.
Da, ali tu se pojavljuje rizik da ja neću tih 10000 uložiti u neko svoje buduće liječenje, već na Jokić daje više, i tu je srećom država da me, kao brižna mati, spriječi od te stranputice.Indijanac, pazi ovako, da ti nacrtam, posto velika promena i nije potrebna. Ne znam da li kapiras da se od svake plate odbija i `zdravstveno osiguranje` koje je oko 10 000 din. mesecno valjda.
Umesto da ti se odbije, dobijes i tih 10 000, pa onda izaberes sam u kojoj ces klinici da se za te pare lecis, ides na preglede i to gospodski, gde te sestre docekaju sa osmehom, gde ce da te pozivaju i obavestavaju kada treba da dodjes na pregled, ultrazvuk, da prekontrolises krvnu sliku, ako je hitno, sve u roku od par dana, umesto da cekas mesec dana da bi povadio sve rezultate po drzavnim prcvarnicama, a do tad si vec riknuo.
Lična odgovornost!Da, ali tu se pojavljuje rizik da ja neću tih 10000 uložiti u neko svoje buduće liječenje, već na Jokić daje više, i tu je srećom država da me, kao brižna mati, spriječi od te stranputice.
FUJ!Lična odgovornost!
Pa realno , kako da budeš kriv kad neke ***** i smradovi norveški izjednače u 97' .FUJ!
Ako negdje pogriješim, pa nisam valjda ja kriv zbog toga?!
Neoliberalizam će morati svuda jer se naš socijalizam potpuno raspada.
Prosto je tako
Al` gle, ako dobijes 20 000, pa opet ulozis pa uzmes 40, opa bato, mozes da ugradis i silikone, uvecas kitu kod privatnog plasticara i tako toDa, ali tu se pojavljuje rizik da ja neću tih 10000 uložiti u neko svoje buduće liječenje, već na Jokić daje više, i tu je srećom država da me, kao brižna mati, spriječi od te stranputice.
Doći će, roknuće te negde uz put i pozvaće nekog pogrebnika da od njega dobiju 300 evra zato što su ga poslali da zaradi na tvojoj smrti.Zvaćete Hitnu pomoć i neće doći.
Mazohizam ovog naroda je neverovatan.
Nebitno je ko je u pitanju, neće doći, za koji penis plaćamo onda to zdravstveno, kad ti trebaju neće doći...