Gorak hleb

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako se naši političari zabavljaju na seminarima na Kopu.

Bilo je i po novinama.... Ne sećam se menija, al možda je bio i suši...Koji performans, to su orgije ( .

Meni je odmah higijena pala na pamet, mislim koliko čisto moze da bude ovakvo prezentovanje hrane...? ja se užasavajuće gadim i kad se neko počeše u blizini šerpe ili tanjira, sve zamišljam sitne ljuspice kože koje padaju u hranu, bljaaaak.

jeste degradirajuće, ali nije izum današnjice. koliko se sećam onih filmova o kaliguli, ben hur i to, svi su nešto trebili zrna grožđa sa nagih tela..dekadencija bato.
e sad, što u dnevnom vonabi susi restoranu od dekadencije ostane samo gola, naježena devojka, zaposlena isključivo da služi kao poslužavnik za šabane, to jeste tuga.

dekadentnoj gospodi iz dalmacije bih
omogućila da svi uzmu po jedan suši serviran na njen besprekorno beli torzo duž pupka i okolo ali da se miloska venera nije oprala jedno nedelju dana da ne odskače previše od mirisa sirove ribe koju barabe ubacuju u svoja pogana usta kao žeton u džuboks.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/...ravobraniteljica-nalozila-istragu/925556.aspx
jel vama ovo gorak leba?
ili je u stvari svima tu dobro
moze li se podvesti pod performans ili je kich

Marketinški potez.
Jedne godine sam bila na sajmu erotike i bila sam u šoku količinom testosterona i koliko su se dečaci masovno izbezumili oko onih stripziteta. Ona siđe i oni navale oko nje da je dotaknu, ko za petu, ko negde konkretnije, i čuješ u transu uhvatio sam je za susiiiiii. Tom je dan ulepšan.
Dan danas ne kapiram u čemu je fora. :strika:

Marketinški potez.
Jedne godine sam bila na sajmu erotike i bila sam u šoku količinom testosterona i koliko su se dečaci masovno izbezumili oko onih stripziteta. Ona siđe i oni navale oko nje da je dotaknu, ko za petu, ko negde konkretnije, i čuješ u transu uhvatio sam je za susiiiiii. Tom je dan ulepšan.
Dan danas ne kapiram u čemu je fora. :strika:
Fora je neyebica.Muškarci neće da pitaju i traže partnerk(u)e za seks.

Tačno, ne zarađuje ona gorko za hleb, samo leži gola i glumi ženu poslužvanik.

- - - - - - - - - -

Verovatno ima i malo aktivniji posao posle..dobro nisu napisali hleb sa 9 kora ( :

Neka sam najnenormalnija ovde, ali meni to nije nista ni cudno ni ruzno, ali ni lepo i privlacno. Nije cak ni nista novo.
Ako njoj odgovara da joj po telu slazu hranu, a njima da je sa istog jedu... Sta se to nas tice.
Treba reagovati na prisilu. A ovo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back