Google zeli da upravlja nasim domovima?

Не треба да си нешто претерано обучен. Интернет јесте прављен у подземним базама Пентагона за потребе америчке војске, али је ипак сада намењен просечном Американцу. Што значи да свако ко има грам мозга може да користи интернет и компјутер. Телевизор полако иде у историју.

Sredstvo gledanja televizije ne mora da bude televizor - sve ce da se preseli na net.
Poenta je u pogresnoj kulturi koja se preko svega toga pusta.

Ako si ulogovana na fejsbuku i ostaviš čekirano ono da te upamti tako da ne moraš da se loguješ svaki put, na nekim sajtovima ćeš imati te fore vezivanja sa fejsbukom, tipa "Toliko i toliko ljudi liked this" ili "Be the first of your friends to like this", pa ostavljanje komentara valjda, nemam pojma šta sve..

Mislim da sam bila ulogovana na fb.-u ali ne na img.shack-u. Na njega se retko i log in-ujem :lol: Njega koristim samo kad ne bih baš da se zna od koga su slike :zper: jer u suštini, ne moraš ni da imaš nalog tamo da bi stavljao slike. Inače nigde ne ostavljam opcije da me zapamti i ostavi ulogovanu osim na photobucket-u.
Ko će da se smara svaki čas da kucka us.name i passw. kad ga svaki čas koristim.

Mislim da sam bila ulogovana na fb.-u ali ne na img.shack-u. Na njega se retko i log in-ujem :lol: Njega koristim samo kad ne bih baš da se zna od koga su slike :zper: jer u suštini, ne moraš ni da imaš nalog tamo da bi stavljao slike. Inače nigde ne ostavljam opcije da me zapamti i ostavi ulogovanu osim na photobucket-u.
Ko će da se smara svaki čas da kucka us.name i passw. kad ga svaki čas koristim.

Smarace se svako ko ima debele pare, firmu... bogatstvo ili znacajnu informaciju za nesto. Obicna publika ne mora mnogo da se streca - ali to je svejedno raj za hakere :mrgreen:

mene google prati, sve reklame koje ovde pishu imaju smisla i sad znam da nije slucajno

sve znaju o meni tako da... nijedan surf nece proci nekaznjeno : IIIIIIIIII

you can run, but cannot hide

:sad2:

ima li nachina da se ovo prevazidje ali semsno je diskutovati o tome na netu

ja sam onda njihov agent
sad ce zbog ovih recenica da me uhvate

aaaaaaaa paraonaj zbog toga se prisilno hospitalizuje

you can run but cannot hide

Malo sam džarala po starim mejlovima...
Kako se u proteklih par meseci, pošta svodi uglavnom na poruke o obaveštenjima da mi je stigla privatna poruka ovde, ovaj detalj mi do sad nije upao u oko.
Naime...Do pre nekoliko meseci stizali su mi mejlovi od "drugarice" :roll: koja ih je u isto vreme osim meni, slala još nekim ljudima.
Kad sam napokon pronašla i otvorila mejl koji sam tražila, sa desne strane, pokazala mi se lista sa podacima svih tih ljudi kao i opcija da ih "pozovem u ćaskanje".
Koliko znam "u ćaskanje" je mog'o da bude pozvan samo neko sa kim razmenjuješ poštu a ne i oni sa kojima ih taj neki "tvoj" razmenjuje.
Jel postoji način da to "blokiram" ili šta već.

Back