e evo i jednog dobrog foruma da kazem sta mislim o ovom OS Chrome sistemu
Igrom slucaja sam kupio deci jedan mali 11 incha Acer koji ima ovaj sistem i koji je po meni potpuni promasaj jer sem interneta nevredi pokusavati bilo sta drugo raditi.
SVI PODACI negde na serveru nemozes da stampas ako nema drugog kompa u blizini da je povezan sa stampacem nemozes igrati igrice na netu jer ne postoji odgovarajuci plugin sve programe koje pokusas startovati rade sa neta i za sada su besplatni..ASTA CE BITI SLEDECE GODINE pa verovatno cete ga morati placati i to svaki program posebno.nevidis kolki je hard disk memorija ma glupost od sistema ..... Zamislite kad ga je dete koje je treci razred posle tri dana bacilo i ne koristi ga vise " DA POVRATIS " kolki je promasaj ..!
Kazu da je on napravljen za poslovne ljude koji su stalno u pokretu . Da to je ok sto se hardvera tice a sto se tice softvera pa pogledajte i sami imas internet u Austriji a krenes u nemacku pa u francusku pa preko italije i slovenije dodjes u srbiju zamislite kolko vam novca treba za internet .a bez neta nista nemate .MOJE MISLJENJE STVARNO PRAVO SMARANJE OD SISTEMA