Google je objavio listu najboljih aplikacija za 2020. godinu

Smartanabil

Buduća legenda
Poruka
29.391
Google je objavio listu najboljih aplikacija za 2020. godinu


Kompanija Google je objavila Best Apps listu za najbolje aplikacije tokom 2020. godine. Genshin Impact je najbolji u kategoriji Best Game for Android, dok su u Best Apps kategoriji dominirala rešenja za rad od kuće - aplikacija za mentalno zdravlje i dobrobit, kuvar sa receptima i Microsoft Office paket.

Google je svoj glas za Best Game of 2020 dao igri Genshin Impact, dok su korisnici glasali za Spongebob: Krusty Cook-Off. Najbolja kompetitivna igra je Brawlhalla, a prati je Bullet Echo. Kada su u pitanju generalne aplikacije, Disney+ je izglasan kao Users' Choice App of 2020.


g3_6.jpg



Best Apps kategorija je podeljena u nekoliko podkategorija, a sve su bile pod uticajem izolacije i aktuelne pandemije koja je obeležila 2020. godinu. Na primer, Best Hidden Gem je Cappucino - zanimljiva platforma za deljenje dvominutnih audio klipova u krugu prijatelja. Best Everyday Essentials kateGoriju je osvojio Calmaria.


g2_13.jpg



Google Play je proglasio i najbolje filmove, serije, knjige i audio knjige. Jumanji i Yellowstone su najbolje prodavani film i serija, dok je najbolja knjiga Midnight Sun.

Kompletnu listu o linkove za preuzimanje najboljih aplikacija za 2020. godinu možete pogledati ovde.

Izvor: Google
 

Back
Top