А ти позови Reefera да допринесе квалитету дискусије. Још да можете утицати и на квалитет вакцина, можда би се и ја боцнуо?Ja te ne teram direktno, ali ne doprinosis diskusiji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А ти позови Reefera да допринесе квалитету дискусије. Још да можете утицати и на квалитет вакцина, можда би се и ја боцнуо?Ja te ne teram direktno, ali ne doprinosis diskusiji.
Evo ti ideja za diskusiju. Da li si znala da u Americi uveli zakon da svako ko je primio vakcinu ima modifikovan DNK i da se ne može smatrati čovekom. Što znači da sva ljudska prava ne važe za njih jer se ne svrstavaju kao ljudi. Znači, sa njima se može raditi šta je volja.Ja te ne teram direktno, ali ne doprinosis diskusiji.
Rayela spusti loptu. Pa nismo mi krivi sto vaxera nema. I sta je Djokovic ni on nece vakcinu a popularniji je od precednika vaxeraJa te ne teram direktno, ali ne doprinosis diskusiji.
Evo ti ideja za diskusiju. Da li si znala da u Americi uveli zakon da svako ko je primio vakcinu ima modifikovan DNK i da se ne može smatrati čovekom. Što znači da sva ljudska prava ne važe za njih jer se ne svrstavaju kao ljudi. Znači, sa njima se može raditi šta je volja.
Evo ti odluka vrhovnog suda: https://www.supremecourt.gov/opinions/12pdf/12-398_1b7d.pdf
I Netfix zahteva od svojih zaposlenih vakcine.Social media posts claim a 2013 US Supreme Court ruling means that people vaccinated against Covid-19 are no longer legally human and are therefore patentable. This is false; the decision makes no mention of vaccines, and experts say the court ruled that nothing naturally occurring -- including humans -- can be patented.
https://factcheck.afp.com/http%3A%2F%2Fdoc.afp.com%2F9F79UG-1
Nije lepo lagati.
Naravno, nego sad čekam da vidim koje opravdanje će gospoda da smisli za ovo nečuveno laganje.I Netfix zahteva od svojih zaposlenih vakcine.
Ljudi ne shvataju da ne mogu da se bune ako se ja kao poslodavac
brinem za sve zaposlene jer ne zelim nikakve epidemije i izostanke
s posla.
Nažalost, pritisci na ljude su potrebni jer je većini nejasno i šta je vakcina a kamoli neke složenije medicinske stvari i onda su lake žrtve za teoretičare zavera i transmitere lažnih vesti kao što je ovaj kolega gore ili izvesna gospođa koja je tvrdila da na mesto uboda vakcine možeš da staviš novčić i on će da stoji. Neobrazovana većina očekivano više veruje takvima nego zvaničnoj nauci.Nije mi jasno zasto terati ljude,da prime neispitane vakcine,a i dobar procenat njih je zarazeno posle druge doze,cak su mnogi i pomrli.Ne zelim ikoga da ubedjujem,ali ne volim ni kad mene ubedjuju u nesto sto nije realno niti ispravno.Pisao sam o Nemackom strucnjaku,koji je izjavio da bolji imunitet imaju ljudi koji su prelezali koronu,nego vakcinisani.Oni koji su prelezali su zasticeni od korone 9-12 meseci,a 9 sigurno,a oni koji su primili dve doze vakcine,najvise 3 meseca.
Živi bili pa videli. Samo posmatraj šta sam rekao.Naravno, nego sad čekam da vidim koje opravdanje će gospoda da smisli za ovo nečuveno laganje.
Šta da posmatram?Živi bili pa videli. Samo posmatraj šta sam rekao.
Dap, imam obraza jer ćeš videti, ako budeš posmatrao, da sam u pravu. Pozić.Šta da posmatram?
Čoveče, slagao si mrtav 'ladan i još imaš obraza da i dalje diskutuješ.