GoodYear M+S

filipenko

Obećava
Banovan
Poruka
80
Jel ovo cisto zimska guma ili je univerzalna? Kupljena je 2012, kao nova, presla mozda par hiljada. Mislim da je model Grip 8.

Koliko vredi ovakva neka guma kad je nova a koliko ako malo koriscena sa full sarom, stara godinu dana?

Dimenzije su R15/65/195, oznaka brzine je T.

Nema potrebe da otvaras novu temu i pitas jednu istu stvar na dva mesta.

Koliko vredi, vredi onoliko za koliko se dogovoris sa prodavcem. ta je to full sara? 5mm, 6, 8????

Ja sam prosle godine 4 Hydra Grip 7+ prodao za 250 eura a bile su potpuno nove sa nalepnicama. A moj buraz je kupio zimus komplet bas te gume i u toj dimenziji sa montazom za 28k dinara.
Prodao sam M+s Continental gume sa dotom iz 2009 i sarom od 7mm za 120 eura pre mesec dana tako da te gume vrede ,po meni,maksimalno 140 eura ako imaju saru od 7mm.
Imam ja i sad jedno 70 guma koje sam skupljao sto sa kolima a sto kupovao i kad bi ih prodao bilo bi tu par hiljadarki.Neke cak i prodajem a sve mi zao jer moze da mi naleti auto sa losim gumama pa onda necu imati da ga obujem.

Jel ovo cisto zimska guma ili je univerzalna? Kupljena je 2012, kao nova, presla mozda par hiljada. Mislim da je model Grip 8.

Koliko vredi ovakva neka guma kad je nova a koliko ako malo koriscena sa full sarom, stara godinu dana?

Dimenzije su R15/65/195, oznaka brzine je T.

koriscena ti vredi onoliko koliko je spreman drugi da plati za nju obicno 30% cene.

Back