Goodbye

Poruka
15.196
Sparno letnje vece . Oseca se tenzija u vazduhu. Gorim od nervoze i zelje . Zelim tvoj dodir koji me smiruje ali ne dozvoljavam ti da mi pridjes. Zelim da ti prsti lebde iznad moje koze , zeljni njene mekoce. Danas hocu da patis ko sto sam ja malocas dok si izgovarao te strasne reci.
Odlazim, rekao si, ovo vise nema smisla.
Tisina. Cuje se samo moje i tvoje ubrzano disanje. Zelim da me uzmes poslednji put. Oprezno mi prilazis, ne znas moju reakciju, a svestan si koliko umem da budem
nepredvidljiiva. Okrecem glavu , iako me opija tako mi dobro poznati miris tvog tela. Pocinjem da drhim. Place mi se i vristi . Iz mene izlaze samo nemi krikovi.
Pogledaj me .. Tim tvojim krupnim ocima. Uzmi me tu, odmah. Ucini da osecam samo bol , da osecam samo tebe u sebi da ova mora koju prezivljam nestane. Budi svestan da je ovo poslednji put. Ja sam toga savrseno svesna.
Koristicmo maramu. Nisam ljuta ni besna, puna sam nade. Nema greha i nikom se ne sudi.
Savij se , draga, nateracu te da se smejes..
Povukao si me na krevet i golicao me dok nisam pocela da vristim od smeha .I pre nego sto si mogao da pretpostavis , pognula sam se i poljubila te kao nevaljala ucenica svojim mekim usnama. Kroz moje vene prostrujao je topli osećaj i razlio se krvotokom. Gledala sam te u oci, iz mene je sasvim strah sasvim iscezao.
.
Iznad mene si. Jedna sitna kapljica znoja sa mojih grudi pala je na tvoj vrat i ja sam je polizala. Ponovo ti upucujem taj pogled koji prodire pozivajući: "Sve što budes heto ". Poljubio si mi usne vec poluotvorene. Kanjavas me i odgurnes me od sebe.. . To je taj trenutak koji najvise volim, mali trenutak vecnosti pre konacne odluke da se prepustim sasvim, posle cega, to unapred znam, sva njegova carobnost odlazi zauvek, sa njim. Otresam grudi o tvoje lice, zgrabio si ih rukama stezuci nepopustljivo...lizuci jednu za drugom moje bradavice . Vlazila sam i zelela da me dodirujes.

Mrak. Oci su mi vezane. Ne mogu da se pomerim.. Ruke su mi visoko iznad glave. moja ruzicasta unutrasnjost gori pod tvojim jezikom. Tvoj dodir koji pomucuje svest.. Nezan a strastven, salje mozgu zbunjujuce signale.. Vibriram i uvijam se..
Zelim te.. Odjednom.. Osecam te u sebi. Svom silinom prodiras u mene.. Uzimas me poslednji put . I ubijas me.. Okrecem ti ledja, pokazujuci te da zelim da me uzmes otpozadi. ne zelim da vidis suzu u kraju oka..
Cepas moju utrobu. Boli me i uzivam.. Osecam tvoje sebe u sebi i ote nam se istovremeni krik..

Oblacis se. Ides.

Zatvaram vrata. Suze krecu niz obraze.
It is time to say goodbye , my dear..

Back