User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.007
A duša moja.
Šta će ti takva?
Onaj moj post me podseca na onu iz filma:"Mama,mama kupi mi onu tetu"!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A duša moja.
Šta će ti takva?
Dobra tema, domatja!Svaka chast!
Elem shto se toga tiche ja sam mnooooooooogo vishe za good girl:
- Mora da ima principe.
- Mora da bude chedna
- Apsolutno je nezaobilazno da bude pametnija od mene (ne znam shto ali na takve se lozim mada ih nije u izobilju, ili ako ih ima onda umeju vrashki dobro da se kriju)
- Mora da bude elegantna
- Ne sme da se kurvari ni za koga, pa tako ni za mene
-Ne mogu da podnesem ono bebisanje, kada me glasitjem upita neshto kao naivno a tachno znam da zeli neshto da izmuze od mene!
Sa druge strane ne sme da bude naduvana i preozbiljna, i mora da zna da se provodi
Eto nazovite me romantikom ali shta sad...![]()
Meni se cini,tj. sigurna sam u to,da muskarci najvise vole kucke. I uvek ces voju dobru devojku na kraju da ostave zbog neke takve. E sad,da li vi pod bad girl smatrate kucke,ne znam,ali to je tako.
ja bih voleo takve devojke... Ali voleo bih da im smrskam lobanju ciglom ili cizmama! Prezirem takve devojke zato sto su skotovi i manipulatori,to su spolja dobre osobe a unotra su umesto organa govna! Osakatiti,ubiti,silovati,spaliti!
ja bih voleo takve devojke... Ali voleo bih da im smrskam lobanju ciglom ili cizmama! Prezirem takve devojke zato sto su skotovi i manipulatori,to su spolja dobre osobe a unotra su umesto organa govna! Osakatiti,ubiti,silovati,spaliti!
Overu, je l' mora bas tim redom?![]()
Onaj moj post me podseca na onu iz filma:"Mama,mama kupi mi onu tetu"!![]()
Hm... ja bih volio "finu" djevojku koja sa mnom kad je pokazuje svoju "bad" stranu![]()
ja bih jedno objasnjenje,ako moze
pod pojam "good girls" znam koje devojke spadaju
a sta tacno smatrate pod pojmom "bad girls"
da li one koje su,da se tako izrazim,pomalo qurvice,nepristojne,za kojima se svako okrece
ili one takoreci "muskarace" koje piju,puse,sede na ladnom betonu itd......koje vole nekad i da se potuku i jesu "bad" ali na drugi nacin
Ni jedne ni druge.
Ja volim one neutralne,nezavisne, i da imaju zivot u sebi![]()
![]()
![]()
Sta fali zenama koje piju,puse i sjede na ladnom betonu ????
Ne znam bas da li moze, silovanje je kad se opire, jedino ako pod tim misli na neke refleksne pokrete posle smrtiCitat:
Original postavio †0verkill†![]()
@funny
Overu, je l' mora bas tim redom?![]()