Golovi - Klip

Suma u epizodi: "Lako je kad znaš"

Fudbaleri Partizana danas su izašli na teren kako bi odradili trening nakon jučerašnje utakmice protiv Rostova.

"Crno-beli" su poraženi rezultatom 3:1, a igračima danas sledi trening oporavka.

Koliko je željan igre Sejduba Suma pokazuje i snimak na kojem demonstira pravo fudbalsko umeće i to sedeći na travi.

Lako je ako znate...

 
MITROGOL, PONOVO - Spavaš li mirno, Halande?

Ekipa Fulama danas u okviru 31. kol engleskog Čempionšipa gostovala je u Blekburnu, a srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović doveo ju je do nove pobede.

Mitrović je u 66. minutu meča na asistenciju Brajana sa leve strane postigao svoj 20. gol u Čempionšipu ove sezone i tako posle kraće pauze zbog povrede nastavio sjajan golgeterski niz.

Bio je to gol odluke u ovom meču, ostalo je 0:1, pa Fulam uspešno nastavlja poteru za Vest Bromvič Albionom i Lidsom, koji su i dalje na prva dva mesta na tabeli Čempionšipa.

Podsetimo, Mitrović je bio strelac i u prošlom kolu u pobedi nad Hadersfildom rezultatom 3:2, a u prilogu pogledajte kako je danas zatresao mrežu Blekburna.

Ovo može samo da raduje selektora našeg nacionalnog tima Ljubišu Tumbakovića uoči predstojećeg baraža Lige nacija protiv Norveške, za plasman na Evropsko prvenstvo. U odličnoj formi je i Norvežanin Haland, ali i Srbija ima izvanrednog napadača.

 
Video dana - lako je Ronaldu, kada ima pravog kondicionog trenera

Kristijano Ronaldo je poznat po tome što "spava" u teretani, a baš zbog toga i u 35. godini igrao kao dečačić.

Portugalac je i dalje u strašnoj formi, kako sezona odmiče, on je sve bolji, što se ne može reći i za ostatak ekipe Juventusa.

Ronaldo je na svojim društvenim mrežama podelio simpatičan video, iz porodične teretane, a "asistira" mu preslatka kćerkica.

Kao što je napisao i Ronaldo "nema izgovora", trenirati se mora!

 
Postigao gol sezone u Super ligi, smeši mu se odlazak u MLS!

Luka Stojanović je igrač koji može potezom da reši utakmicu, a u svoju biografiju je dodao i golove Partizanu, Crvenoj zvezdi, Radničkom iz Niša...

Ovaj ofanzivni vezni fubdaler je sada na meti Čikaga koji se takmiči u MLS ligi, skauti ovog kluba su bili u Beogradu nekoliko puta i shvatili da se radi o sjajnom igraču, ističe "Sportski žurnal".

Stojanović je bio povezivan i sa Partizanom, klubom u kojim je ponikao, ali je sada daleko bliži odlasku u Sjedinjene Američke Države.

Ponuda je na stolu, "Brđani" će uskoro odgovoriti.

Inače, Stojanović je do sada postigao i najlepši gol u Super ligi za ovu sezonu i teško da će ga iko nadmašiti u drugom delu, naravno, mislimo na gol protiv Crvene zvezde. Ono što valja napomenuti jeste da u utakmici protiv Crvene zvezde neće igrati zbog povrede.

 
Superligaške "bombe" širom Srbije, pogledajte ove "lepotice"!

Zvanični sajt Linglong Superlige izdvojio je pet najlepših pogodaka u 21. kolu srpskog šampionata.

Konkurencija je bila paklena.

Na petom mestu našao se pogodak Filipa Pavišića u remiju Javora u Kruševcu protiv Napretka, a četvrto mesto zauzeo je fudbaler Partizana Zoran Tošić sjajnim golom iz slobodnog udarca na meču sa Radnikom u Humskoj.

Vojvodina je pobedila Proleter u novosadskom derbiju sjajnim golom Nikole Drinčića direktno iz kornera, što je bilo dovoljno za treću poziciju na listi.

Drugo mesto zauzeo je Birbas Natho koji je iz slobodnog udarca raspalio po lopti i tako overio trijumf Partizana protiv Radnika.

Najlepši gol po izboru redakcije Superlige Srbije postigao je Njegoš Petrović, mladi fudbaler Crvene zvezde "potegao" je sa 30 metara i savladao golmana Čukaričkog na veoma efektan način.

Strelcu najboljeg gola kola kao nagrada sleduje sat.

 
ZA NEVERICU - Svet u čudu posle ovog Halandovog sprinta!

Gde je stao u Salcburgu, Erling Haland nastavlja i u Dortmundu, a njegov učinak je iz meča u meč sve impresivniji.



Od početka sezone u pomenuta dva kluba Haland je na 29 mečeva postigao 39 golova, od toga 10 golova u Ligi šampiona na sedam nastupa!



Seriju je nastavio večeras protiv PSŽ-a u prvom meču osmine finala Lige šampiona, postigao je oba gola u pobedi njegovog tima rezultatom 2:1, ali nije samo golovima oduševio.



Sprint koji je izveo u 14. minutu bio je bukvalno za nevericu i pitanje da li je ovaj momak ''sa druge planete''.



Najpre je intervenisao ispred svog gola posle kornera PSŽ-a, a onda povukao kontru, i to na takav način da su mnogi ostali bez teksta gledajući kako ''kao munja'' prelazi na protivničku polovinu.



Već je izračunato da je za 6.64 sekunde pretrčao 60 metara u toj akciji, a zanimljivo je da je svetski rekord na 60 metara 6.34 sekunde, što je istrčao Kris Kolmen.



"Oooooh, je li to moguće, šta radi ovaj čovek", uzviknuo je komentator Skaj sporta gledajući Halandov trk.
 

Back
Top