May.Day
Domaćin
- Poruka
- 3.843
Prvo, dobar dan.de de polako samo caskamo nemoj da se zestis bre
jeli kazi mi ljubim te jel setas u salonkama po kuci aj molim te reci, al nemoj da lagis....
legnes u krevet u maloj crnoj haljini sa loknama i sminkom da spavas uvece?
Drugo, da li je i tebi potrebno ismejavanje druge osobe da bi se osetila bolje i bila srećnija? Da li je to neki vid terapije za tebe, lečenje kompleksa niže vrednosti, frustracije?
Misliš da je neophodno sprdati se na račun drugoga da bi ispala faca, bitna, pametna ili šta već? Ili možda samo pružaš podršku drugarici ne obazirući se na način kako to radiš? Ili ti je možda bilo mrsko da pročitaš sve što sam napisala na ovoj temi ( a neko ko je juče pravio od mene sprdnju je čak prepisao neka moja razmišljanja!!!) Ulećeš kao padobranac i odmah misliš da me i ti znaš bolje nego što ja samu sebe znam? Ili prosto uživaš kao i pojedini ovde da izvrćeš tuđe reči kako vam odgovara? Da li ti je možda palo na pamet da počneš malo više da voliš i ceniš sebe umesto što svojim ponašanjem pokazuješ da mrziš svako negovano i doterano žensko stvorenje?
Nadam se ništa od gore navedenog. Jer ako produžite da mrzite, neće vam više pomoći ni jedna tema na forumu da se izborite sa tom ogromnom količinom negative i frustracije.
Samo vi ćaskajte, očigledno meni nije mesto u vašem društvu

Izvini na smetnji, drago mi je da sam imala prilike da te bolje upoznam.
Sve najbolje ti želim,
May