Golotinja poziva na seks?!

de de polako samo caskamo nemoj da se zestis bre ;)
jeli kazi mi ljubim te jel setas u salonkama po kuci aj molim te reci, al nemoj da lagis....
legnes u krevet u maloj crnoj haljini sa loknama i sminkom da spavas uvece?
Prvo, dobar dan.
Drugo, da li je i tebi potrebno ismejavanje druge osobe da bi se osetila bolje i bila srećnija? Da li je to neki vid terapije za tebe, lečenje kompleksa niže vrednosti, frustracije?
Misliš da je neophodno sprdati se na račun drugoga da bi ispala faca, bitna, pametna ili šta već? Ili možda samo pružaš podršku drugarici ne obazirući se na način kako to radiš? Ili ti je možda bilo mrsko da pročitaš sve što sam napisala na ovoj temi ( a neko ko je juče pravio od mene sprdnju je čak prepisao neka moja razmišljanja!!!) Ulećeš kao padobranac i odmah misliš da me i ti znaš bolje nego što ja samu sebe znam? Ili prosto uživaš kao i pojedini ovde da izvrćeš tuđe reči kako vam odgovara? Da li ti je možda palo na pamet da počneš malo više da voliš i ceniš sebe umesto što svojim ponašanjem pokazuješ da mrziš svako negovano i doterano žensko stvorenje?
Nadam se ništa od gore navedenog. Jer ako produžite da mrzite, neće vam više pomoći ni jedna tema na forumu da se izborite sa tom ogromnom količinom negative i frustracije.
Samo vi ćaskajte, očigledno meni nije mesto u vašem društvu ;)
Izvini na smetnji, drago mi je da sam imala prilike da te bolje upoznam.
Sve najbolje ti želim,
May

@May.Day,draga,niko tebe ovde ne mrzi.

Samo nam ti kuckaj odevena i obuvena kako god poželiš, ovde je bitno ono što napišeš,a ne da li si u pidžami ili u fantastičnoj odeći,ispod koje imaš"neverovatan komplet donjeg veša"Jedino ako,duboko u duši,osećaš da tebi,koja si "negovano i doterano žensko stvorenje"nije mesto među ženskim osobama kojima je ovo " neki vid terapije za , lečenje kompleksa niže vrednosti, frustracije.".
Pokušaj da razumeš i sagovornike,nije lako biti žena "koja ne voli i ne ceni sebe",i koja se čak ni ne doteruje za sebe,zamisli samo kakav je to osećaj... :sad2:
Sresti sebe ogoljenu,nedoteranu,u ogledalu...:mrgreen:

Nesumnjivo mi smo sredina gde (ženska) golitinja ima prvenstveno i samo seksualni kontekst
Žena koja potencira svoje telo poziva na seks
Žena u miniću, sa dekolteom, žena koja se skine poručuje - je.bi me!
Budimo iskrene - da li svojm telom pozivate na seks, da li kritikujete i osudjujete javnu golotinju u meri preko
tobožnje društvene pristojnosti ili nužnosti, da li jednostavno svako treba da bude kakav hoće?
Postoji li too much?

svet je danas poprilicno shizofren u tom pogledu, najcesce u jednom drustvu imamo sve te krajnosti koje se bukvalno sudaraju na ulici,
s jedne strane mracni verski svetonazori koji su na tragu totalitarne uniformisanosti, sa druge strane opustena liberalna razgacenost.
pronaci neki svoj individualni osoben stil i pritom naci i pravu meru, smatram kljucnim za izbegavanje svih zamki tzv. objektivizacije.

Prvo, dobar dan.
Drugo, da li je i tebi potrebno ismejavanje druge osobe da bi se osetila bolje i bila srećnija? Da li je to neki vid terapije za tebe, lečenje kompleksa niže vrednosti, frustracije?
Misliš da je neophodno sprdati se na račun drugoga da bi ispala faca, bitna, pametna ili šta već? Ili možda samo pružaš podršku drugarici ne obazirući se na način kako to radiš? Ili ti je možda bilo mrsko da pročitaš sve što sam napisala na ovoj temi ( a neko ko je juče pravio od mene sprdnju je čak prepisao neka moja razmišljanja!!!) Ulećeš kao padobranac i odmah misliš da me i ti znaš bolje nego što ja samu sebe znam? Ili prosto uživaš kao i pojedini ovde da izvrćeš tuđe reči kako vam odgovara? Da li ti je možda palo na pamet da počneš malo više da voliš i ceniš sebe umesto što svojim ponašanjem pokazuješ da mrziš svako negovano i doterano žensko stvorenje?
Nadam se ništa od gore navedenog. Jer ako produžite da mrzite, neće vam više pomoći ni jedna tema na forumu da se izborite sa tom ogromnom količinom negative i frustracije.
Samo vi ćaskajte, očigledno meni nije mesto u vašem društvu ;)
Izvini na smetnji, drago mi je da sam imala prilike da te bolje upoznam.
Sve najbolje ti želim,
May
u jjebo te koji li ti problem imas :lol:
aj poz mani me

Kritikujem i osudjujem javnu golotinju zato sto verujem da se mnoge devojke skidaju mahinalno

mahinalno? mahinalno bi bilo da mi kažeš "idi kupi prolom vodu", a ja pošto redovno kupujem rosu, ne misleći opet donesem rosu po difoltu. nema ničeg mahinalnog u droljastom oblačenju.

samo takvo oblačenje ne tumačim kao poziv na seks. prvo što pomislim jeste da je riba egomanijak.

Golotinja sigurno ne poziva na citanje poezije.

Kritikujem i osudjujem javnu golotinju zato sto verujem da se mnoge devojke skidaju mahinalno a ne shvataju kakve probleme sebi mogu da naprave.
Osudjujem i zato sto mi ruze drzavu pa umesto da budemo lepe i doterane, istocnu Evropu bije glas jedne Pataje sa ocajnim Tajlandjankama nad kojima zapadnjaci tresu testosteron a onda se vrate u svoje uredjene drzave.
Kritikujem zato sto je pristojnost jedan od dorskih stubova koji podupire kicmu drustva. Sto je ta kicma jaca to je manja sansa da ce se drustvo urusiti.
Osudjujem nekulturu koja se izgovara slobodom.
Svako pravo ima svoju obavezu isto kao sto je svaka obaveza povezana sa nekim pravom.
Totalno random alarmisticka puritanska baljezgarija. Nijedno drustvo se nikad nije niti ce se ikad urusiti zbog golotinje. A sem toga pojam "pristojnosti" je dinamican. Za ono sto se danas na plazama smatra standardom pristojnosti se pre nekih 70-80ak godina hapsilo.

Poslednja izmena:
a kakvu poruku šalje golotinja u francusku il nemačkju naprimer ? :think:
jabi reko da dekolteta, dopičnjaci i ostali ženski hot rekviziti imaju istu poruku svuda u svetu...

Pa imaju

Al to je ona stara priča

Tamo kad vidiš profuknjaču znaš čime se bavi i ona se ne uvredi kad je nazoveš ku.rvom
Ovde kad vidiš profuknjaču ona skikne! Šta ti misliš o meni?! Pa mislim da si profesorka klavira...

Back