Golotinja poziva na seks?!

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
Nesumnjivo mi smo sredina gde (ženska) golitinja ima prvenstveno i samo seksualni kontekst
Žena koja potencira svoje telo poziva na seks
Žena u miniću, sa dekolteom, žena koja se skine poručuje - je.bi me!
Budimo iskrene - da li svojm telom pozivate na seks, da li kritikujete i osudjujete javnu golotinju u meri preko
tobožnje društvene pristojnosti ili nužnosti, da li jednostavno svako treba da bude kakav hoće?
Postoji li too much?

Ne razmisljam o tome, ali vidim da zene koje se oblace slobodnije,
sa vecim dekolteima,kratkim suknjama, dosta sminke i puno nakita...

muskarci dozivaljavaju kao poziv da su lake, ili lakse ribe :mrgreen:

Moguce je da to dodje instinktivno kod muskaraca....

A da ja pitam tebe: Kako homosexualci dozivljavaju razgolicene zene, i zenski dekolte? :)

A pozivati na sex je nesto kao lose? :dontunderstand:

Ako pozivas svojom garderobom, to znaci da pozivas sve koji to mogu da vide..dakle-sve :lol:

Ajmo ovako: Devojke koje imaju tako malo provokativnije slike na FB, stalno im se kace neki manijace,
i salju nepristojne poruke, i uznemiravaju ~~~

Ja nisam u tom fazonu,recimo.... i nikad nisam dobijala takve poruke ^^

manje te boli glava,kad si sasvim pristojan...
A ako je lepa devojke, to svi primete i bez dekoltea ;)

Nesumnjivo mi smo sredina gde (ženska) golitinja ima prvenstveno i samo seksualni kontekst
Žena koja potencira svoje telo poziva na seks
Žena u miniću, sa dekolteom, žena koja se skine poručuje - je.bi me!
Budimo iskrene - da li svojm telom pozivate na seks, da li kritikujete i osudjujete javnu golotinju u meri preko
tobožnje društvene pristojnosti ili nužnosti, da li jednostavno svako treba da bude kakav hoće?
Postoji li too much?

Golotinja sigurno ne poziva na citanje poezije.

Kritikujem i osudjujem javnu golotinju zato sto verujem da se mnoge devojke skidaju mahinalno a ne shvataju kakve probleme sebi mogu da naprave.
Osudjujem i zato sto mi ruze drzavu pa umesto da budemo lepe i doterane, istocnu Evropu bije glas jedne Pataje sa ocajnim Tajlandjankama nad kojima zapadnjaci tresu testosteron a onda se vrate u svoje uredjene drzave.
Kritikujem zato sto je pristojnost jedan od dorskih stubova koji podupire kicmu drustva. Sto je ta kicma jaca to je manja sansa da ce se drustvo urusiti.
Osudjujem nekulturu koja se izgovara slobodom.
Svako pravo ima svoju obavezu isto kao sto je svaka obaveza povezana sa nekim pravom.

Golotinja sigurno ne poziva na citanje poezije.

Kritikujem i osudjujem javnu golotinju zato sto verujem da se mnoge devojke skidaju mahinalno a ne shvataju kakve probleme sebi mogu da naprave.
Osudjujem i zato sto mi ruze drzavu pa umesto da budemo lepe i doterane, istocnu Evropu bije glas jedne Pataje sa ocajnim Tajlandjankama nad kojima zapadnjaci tresu testosteron a onda se vrate u svoje uredjene drzave.
Kritikujem zato sto je pristojnost jedan od dorskih stubova koji podupire kicmu drustva. Sto je ta kicma jaca to je manja sansa da ce se drustvo urusiti.
Osudjujem nekulturu koja se izgovara slobodom.
Svako pravo ima svoju obavezu isto kao sto je svaka obaveza povezana sa nekim pravom.

Skroz si u pravu za sve ovo sto si napisala. Samu cu da dodam.
Hebu se i ribe iz zapadne Evrope ali ne izgledaju kao jeftine qrve. I ne hebu se za veceru ili izlazak nego sto im se tako hoce.

Када су жене младе и згодне, треба да покажу све шта имају. Када више нису младе, али су и даље згодне, опет постоји начин да са мером покажу шта имају - деколте, шлиц ... Наравно да је то позив на секс, али само за онај који њима одговора. Жена одлучује. Наше мушко право је да питамо, а њихова срамота је да одбију :)

Када су жене младе и згодне, треба да покажу све шта имају. Када више нису младе, али су и даље згодне, опет постоји начин да са мером покажу шта имају - деколте, шлиц ... Наравно да је то позив на секс, али само за онај који њима одговора. Жена одлучује. Наше мушко право је да питамо, а њихова срамота је да одбију :)

To je tacno...Neka je on i milijarder i okomi se na neku,na njoj je zadnja rec! To sto ga je ona prihvatila to je druga stvar...Ipak bira sta ce da joj udje...Nije svejedno

Najviše volim kada neka "devojčica" obuče majicu sa natpisom "whores" na grudima. Pa šta čovek da pomisli o njoj.
Inače "golotinja" se zna gde se pokazuje. U dnevnom terminu ne mogu da nađem svrhu minića, dok u noćnom smatram minić poželjnim.
Vidim da se ovde vodi nekakva rasprava na temu da li je devojka drolja ako nosi minić itd.
Svakako da je u oku posmatrača drolja, dok za sebe samu nije. Ali to za sebe samu ne zna okolina, pa je na njoj da dokaže da nije, ako stvarno nije.
Uopšte ne shvatam devojke koje se oblače po danu kao drolje, a da to stvarnu nisu. Da li su one malo autistične? Ili nam šalju poruku da imaju žaoku i da su slatke, ali da im ne prilazimo.
Kada bolje razmislim, najbolje je okrenuti glavu i ne petljati se, ali je to valjda stvar kulture. Recimo, švajcarci su tako vaspitani. Prođe riba ko avion, a oni ništa. Blago njima.

Back