golo telo suprotnog pola

Ova me tema podsetila na priču jedne moje drugarice koja se jednom prilikom za vreme kupanja sa malo mladjim bratom rasplakala
što njen bata ima pišu a ona nema...izrazila je kroz plač čak i želju da i njoj kupe to što ima bata a mama joj je odgovorila; -polako imaćeš i ti to jednog dana...:rotf:

Ne računajući Bobu iz vrtića koji je voleo da pokazuje svoju pišu za vreme spavanja, i moja dva brata sa kojima sam odrasla, prvi put uživo sam videla momka sa kojim sam imala prvu ozbiljnu vezu.
Bilo mi je malo onako neprijatno i nisam znala da l da gledam il da ne gledam, pa sam se odlučila za zevanje, kao najbolji beg iz nemoguće situacije :)))))

jedna druga tema na ovom forumu me je asocirala na ovo pitanje :)

kako ste i na koji nacin a da se secate, videli prvo golo telo suprotnog pola :)

i koliko ste tad bili stari i da li ste reagovali na to..kakve impresije ste imali?

Imao sam 20 godina i otisao sam sa drustvom na moto skup.
Kada sam se napio izasla je striptizeta na binu i skinula sve sa sebe, kasnije i sa jednog pijanog bajkera.

Tada mi je bilo drago sto sam bio dalje od bine.

ne znam kolko smo imali 12-13 mozhda, zhivim na 100m od sportske hale u kojoj je trenirao izmedju ostalih i zhenski kosharkashki klub, svlachionice i tushevi su u prizemlju, a mi smo napaljeni. Nismo toliko napaljeni, mi smo na prozorima i urlamo na njih smejemo im se, nismo tipa stajali imasturbirali, ma ne nama je to bila zajebancija, setjam se par puta neki gostujutji timovi pa se uvek nadje neka koju bole uvo za gomilu klinaca na reshetkama prozora, sprda se sa nama i tako to. onda su zavarili metalne ploche na te reshetke zbog nas. ah, detinjstvo,

Back