Golf 7 krece u prodaju krajem 2012 godine

znači do dveiljadedvaeste ima da stignu do golfa dvaes...jebenti današnju auto industriju...

zato sto se danas ne pravi da bi trajalo...
danas se sve pravi kao potrosna roba...tako i kola.posle 5 odnosno 7 godina u civilizovanom svetu si lud ako ne promenis kola...
nikada mercedes nece napraviti kola kao sto je bila 124-ka...auto koji moze da predje i 500,600 hiljada kilometara bez generalne...

znači do dveiljadedvaeste ima da stignu do golfa dvaes...jebenti današnju auto industriju...

Zato ja uopste ne tretiram golf klasu (i ono sve ispod) za bilo sta. Tek ona klasa 'za broj veca', 4,5 metara sto je, to tek tretiram za ozbiljan auto (koji ima kvalitet i moze da traje). To se valjda zove D segment.
Najvise obozavam onu klasu gde su bmw serija 5, audi a6, merceses e klasa... To je - auto.

Ipak... tek treba ja da zaradim pare da bih vozio to sto hocu.

Ma taj fazon kupis Mecku i traje ti sto godina i deca i unuci da voze, kakav Golf, to je za seljaka.
Al' si ti naivan, al' bi tebe zaebali... pardon, al' ce tebe da zaebu.
263100.jpg

Vala istina :rotf:

Gledao sam I gorih ..Jednom kupio Fiat Punto 1,9 dizel na licitaciji bio dzaba niko nr dize ruku pa je ja digo i tu ostade a nisam ga ni pogledao..Kad sam ga digao na lift katastrofa sav truo ..Dam jednom 400-500€ vario čovek 2 dana i sve kukao kako je malo para .😅
Ako je punto 2 oni su dobro zasticeni e sad ko zna sta sve bacaju zimi po tim putevima...kod nas malo ti nesto zavari uzmu 15 evra a kamoli 2 dana da covek vari :lol:

Back