Gole mame

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja ne volim nesto lazne moraliste a i nisam vise na vasem podruciju a vidim da ima velike razlike

ne vidim nikakvih problema i ovde ljudi familijarno idu na ffk bazene, jezera ili u saune i golo telo roditelja nije mi nikakav problem

Nije bas da paradiram gola pred njim ali ako se slucajno desi da me vidi ne dramim. Kod nas je to normalno pa se ni ne konstatuje.
Dok je bio bas mali, negde do trece godine, znala sam da napunim kadu penom i kupamo se zajedno, igramo, pravimo baloncice...
Nekako mi je prirodnije da dete bez obzira na pol vidi golu majku, zna se gde bebe izlaze, dojimo ih,... nase telo im je od prvog dana poznato.

Ovako je i kod mene bilo.
Mislim da smo svi izasli iz toga bez trauma :lol:

Ali vidis, moji rodjeni carskim rezom.
I kad me sin video jednom pitao me sta je to? Ja mu rekoh Tu ste izasli ti I seka.
Nismo jos dosli do pitanja kako se prave bebe, gde ulaze I izlaze. Mislim da je ovo sasvim dovoljno.

A sike su kod nas nesto normalno.
Zna dete za sta sluze I kako izgledaju I uopste ga ne zanimaju... jednom u sto godina pita Mama da vidim sike, tu su... pogleda ili pipne I kaze To seka siki jer je ona beba...

ja ne volim nesto lazne moraliste a i nisam vise na vasem podruciju a vidim da ima velike razlike

ne vidim nikakvih problema i ovde ljudi familijarno idu na ffk bazene, jezera ili u saune i golo telo roditelja nije mi nikakav problem

Evo ga ovaj sto vecito pise cas jedno cas drugo i to u istoj temi.

Bruka i sramota.

I kad me sin video jednom pitao me sta je to? Ja mu rekoh Tu ste izasli ti I seka
Уђе Перица у купатило, кад тамо мајка му се тушура.
- Јао, Перице брзо напоље и затвори врата иза себе!, врисну мајка покривајући се пешкиром.
- Јао, мама , а шта ти је то црно међу ногама?
- Ћути, Перице, то ме тата ударио секиром.
- Ух, бог га је6о, где те потрефи по сред пи4ке!
:hahaha:

Poslednja izmena:
idem gola
pshlozi kazu da vec od 7-8 godine ne treba ici go pred decom suprotnog pola, ali ih ne slusam

уватио брат да деље сестру, тек ће ти она:
- Бољи си је6а4 од тате!
- Знам. То ми је и мама рекла!

Ali vidis, moji rodjeni carskim rezom.
I kad me sin video jednom pitao me sta je to? Ja mu rekoh Tu ste izasli ti I seka.
Nismo jos dosli do pitanja kako se prave bebe, gde ulaze I izlaze. Mislim da je ovo sasvim dovoljno.

A sike su kod nas nesto normalno.
Zna dete za sta sluze I kako izgledaju I uopste ga ne zanimaju... jednom u sto godina pita Mama da vidim sike, tu su... pogleda ili pipne I kaze To seka siki jer je ona beba...

Mi smo kada je imao oko 3,5-4 god potegli pitanje radjanja bebe. Ocekuj svasta :lol:
Lepo sam mu objasnla da zena medju nogama ima rupu :lol: kroz koju beba izadje. Trepce, slusa, pa ce:
-"A jel mogu da ti vidim tu rupu?"
-:eek:"Ne moze"
-"Baaakooo!"
Mama isto u soku :lol:

Naravno :) Meni su jos kao maloj kupili "Kobajagi donela me roda", divna knjiga, sve lepo i potanko objasnjeno.
Nakon tog ispada sam mu i pokazala presek zene na slici i radjanje bebe :heart:

Meni je to brat pokazao prošle godine. Inače sam jako teška kad je povraćanje u pitanju, tad sam želudac čitav izbacila kroz usta. Tako da nismo svi spremni za sve teme bez obzira na urast...:lol:

уватио брат да деље сестру, тек ће ти она:
- Бољи си је6а4 од тате!
- Знам. То ми је и мама рекла!

Jel ti to nesto iz porodicne riznice? :D

- - - - - - - - - -

Naravno :) Meni su jos kao maloj kupili "Kobajagi donela me roda", divna knjiga, sve lepo i potanko objasnjeno.
Nakon tog ispada sam mu i pokazala presek zene na slici i radjanje bebe :heart:

Posle citanja knjige si shvatila da te je donela sheva, a ne roda?

Mi smo kada je imao oko 3,5-4 god potegli pitanje radjanja bebe. Ocekuj svasta :lol:
Lepo sam mu objasnla da zena medju nogama ima rupu :lol: kroz koju beba izadje. Trepce, slusa, pa ce:
-"A jel mogu da ti vidim tu rupu?"
-:eek:"Ne moze"
-"Baaakooo!"
Mama isto u soku :lol:

Tacno vidim scenu kad to pita... I ovaj moj sve hoce da vidi I zna... :lol:
Objasnjavam mu nesto pola sata npr.kako se kaki na nosu, kako je to dobro, kako to rade veliki decaci kao tata... bla bla bla... I on na kraju:"A mogu da vidim gonce?" :lol:

Back