Gole mame

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Guede

Buraz
Poruka
11.277
Da li imate obicaj presvaliciti se pred djecom, ili na brzinu izlijetati iz kupatila dok su djeca negdje u blizini ? Sta je boljle za dijete, da vas vidi gole ili da se cuvate strogo da do tog ne dodje?

Poznam oprecna misljenja o tom pitanju, pa rekoh da ih cujem i ovdje ... i da, izvanjavam se onim koje je naslov teme razocarao kad nije na istoj nasao nikakve slichice :D

tema je obespravljujuća! gde su tate? :rtfm:

vidis ovo moze otvoriti potpuno novu dimenziju u ovoj prici..

ako podjemo od nekog stereotipa u javnosti, javnim glasilima i slicno..

u mnogim casopisima je golo zensko telo prihvatljivo, golo musko telo nije, na plazi je recimo obrnuta situacija, muskarci su stalno u toplesu, zene nisu i to se na nekim plazama smatra i prekrsajem.

da li je po toj logici prihvatljivije da se vidi gola mama od golog tate?
i da li tu postoje razlike?

Tate gole pred cerama?! :O

Nije bas isto ...

i evo zanimljiive konstatcije vezana sa onim gore sta sam pisao.....a zasto nije..po cemu je normalno da je mama gola pred sinom a nije da je tata pred cerkom? :think:

mislim samo pricamo ja ne drzim nijednu stranu.

Шта мрсомудиш ту...Нема ту разлике - маме пред синовима или тате пред ћеркама.

Људи који намерно иду голи, то нису баш чисте јединке.

Mrsomudim :D

Jesi ti vidjala svog oca golog ?

Sebe kad zamislim u ulozi oca, sama ideja da pred cerkama budem gol je malo reci neugodna

kakva je razlika? pričamo situacijama tipa presvlačenje, prelaženje puta od kupatila do sobe ili štatijaznam
ne o gledanju drugog dnevnika goli...

Vjerujem da bi zenskoj djeci bilo traumaticno isto da vide oca golog ... mozda grijesim, ali jos nisam cuo od prijateljica da su vidjele starog ...

Vjerujem da bi zenskoj djeci bilo traumaticno isto da vide oca golog ... mozda grijesim, ali jos nisam cuo od prijateljica da su vidjele starog ...

a jednom amlom dečaku nije traumatično da vidi sažvakanu pi.kču, da prostiš?

deci se u sladu s godinama treba objasniti ljudska anatomija i sexualno vladanje, jednostavno i realno

i nema šta da se traumira ni da se stidi

cekaj traumaticno bi bilo zato sto ocu nesto viri?

ili decake poistovecujes sa edipovim komepksom pa im takvo iskustvo ne bi bilo traumaticno nego dobrodoslo?

- - - - - - - - - -

Izgleda da je kod tebe u kraju dobro grejanje.

ne zalim se ..a ima se i sta videtti :)

Ne znam, mozda je to i razlog sto si cesto na*rkana :D

Zato sto su majke koje su rodile to dijete, dojile, vecinom kupale i presvlacile ... taj odnos nije isti kao sa starim

samo vi sepratišite mušku figuru u odrastanju kao nešto specijalno i iznad, nije ni čudo što ima toliko flipnutih žena...

Ne znam, mozda je to i razlog sto si cesto na*rkana :D

Zato sto su majke koje su rodile to dijete, dojile, vecinom kupale i presvlacile ... taj odnos nije isti kao sa starim

О чему ти трабуњаш сада? Мислим да си погрешно разумео мој претходни пост.

Ово остало је толико глупо да не вреди ни трошити речи.

Блеки је сто пута паметнији и нормалнији од свих вас.

a jednom amlom dečaku nije traumatično da vidi sažvakanu pi.kču, da prostiš?

deci se u sladu s godinama treba objasniti ljudska anatomija i sexualno vladanje, jednostavno i realno

i nema šta da se traumira ni da se stidi

Ono obicno vidi sumicu :D a nista sazvakano

Normalno da treba, i neka majka objasnjava cerkama

cekaj traumaticno bi bilo zato sto ocu nesto viri?

ili decake poistovecujes sa edipovim komepksom pa im takvo iskustvo ne bi bilo traumaticno nego dobrodoslo?

- - - - - - - - - -

objasni vec elektricnoj zasto mislim da je sa majkom taj odnos drugaciji

Tate gole pred cerama?! :O

Nije bas isto ...

Cesto posecujem nudisticke plaze. S vremena na vreme mogu se videti i deca sa roditeljima. Jednom sam prilikom pricao sa jednim bracnim parom koji su sa decom dolazili na nudisticku plazu. Cerka mislim da je imala 10-11 godina a sin 13-14. Osim prirodne radoznalosti deca a pogotovo skroz mala uopste ne reaguju na razlike izmedju muskarca i zene. Tek kasnije kada krene pubertet pocinju da ih interesuju genitalije suprotnog pola. Kazu da su sa imali razgovore na tu temu i objasnili im da je normalno sto ih ih interesuje suprotni pol ali da se u krugu porodice i familije ljudi ne druze na takav nacin. Sve u svemu na plazi su mi oboje izlgedali kao i svaki drugi tinejdzer njihovog uzrasta.

О чему ти трабуњаш сада? Мислим да си погрешно разумео мој претходни пост.

Ово остало је толико глупо да не вреди ни трошити речи.

Блеки је сто пута паметнији и нормалнији од свих вас.

Vidi, zaista jesam, mada odgovor je dvosmjeran, sto vazi za djecu vazi i za majke

To ostalo je sala sreco :D

Back