Gola zena?

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.497
Meni nikada ni jedna potpuno gola zena nije izgledala preterano cool...

Cak bas ne tezim ni da ih vidim gole..

To nije ono sto pali muskarce...:nono3:

Muskarce najvise pali kada je zena POLUGOLA..:rtfm:

Kada je obucena u nesto providno ili pripijeno uz telo...:p

Ili kada se samo naslucuje telo u polumraku...

Tada dobijem zelju da....:per:

:mrgreen:

Zene znaju za to, zato se tesko i skidaju pred muskarcima.

Svakako nije sve u pokazivanju sisa i dupeta. Meni je recimo kod žene mnogo senzualnije njen pogled koji govori sve, vrat, pokreti, ruke... čak i zakopčana do grla, to može toliko seksualno izgledati... sve je to do načina žene.

Pojedine zene,imaju zaista potpuno pogresne predstave,o muskarcima.Vecina zena misli,da bilo kakva "koka nosilja",da se skine gola,da mi muskarci,odmah padamo
u trans.To je jedna obicna obmana,kojom veliki broj zena,hrani svoju frustriranost,sto ih muskarci,bukvalno,ne primecuju.Muskarci mogu da se uzbude,i bez da se zena skine
gola.Ali,to treba da bude "macka",sa velikim M.Zene koje imaju u sebi,onaj seks epil,koji niko jos nije definisao,pale muskarce,i kada na sebi imaju bunde.Imao sam priliku,
da u jednom drustvu,cujem izjavu jedne slobodne zene:"Ja mogu da zavedem,svakog muskarca,samo ako ja,to hocu"! Ta dama,ima inace ,64 godine.Dakle,ona je jedna od
onih zena,koja misli,da kada bi se skinula gola pred nekim muskarcem,on bi odmah poceo da "strca" spermu,i bez fizickog kontakta,toliko bi ga ona,opticki napalila.Mi muskarci
zalimo takve zene.Mi vise volimo,i da se sami rukom nadrazimo,nego sa nekom,kako mi to kazemo,"lopatom" smotamo.Zene,shvatite.Mi muskarci,imamo integritet,imamo
ponos.Mi ne prodajemo nasu spermu,na Kalenic pijaci.Mi biramo,mi procenjujemo,kojoj zeni mozemo darovati,nasu "dragocenu tecnost"!!!

Lord Gledstone, zabole me gde bi ti ****, rekla sam ti da mi se ne obracas, vidis da nisi normalan, retardirane su i stvari koje pises i to sto stavljas zapete tamo gde im uopste nije mesto.

Blajbi, Blajbi, perverznjaku jedan. :mrgreen:

Pojedine zene,imaju zaista potpuno pogresne predstave,o muskarcima.Vecina zena misli,da bilo kakva "koka nosilja",da se skine gola,da mi muskarci,odmah padamo
u trans.To je jedna obicna obmana,kojom veliki broj zena,hrani svoju frustriranost,sto ih muskarci,bukvalno,ne primecuju.Muskarci mogu da se uzbude,i bez da se zena skine
gola.Ali,to treba da bude "macka",sa velikim M.Zene koje imaju u sebi,onaj seks epil,koji niko jos nije definisao,pale muskarce,i kada na sebi imaju bunde.Imao sam priliku,
da u jednom drustvu,cujem izjavu jedne slobodne zene:"Ja mogu da zavedem,svakog muskarca,samo ako ja,to hocu"! Ta dama,ima inace ,64 godine.Dakle,ona je jedna od
onih zena,koja misli,da kada bi se skinula gola pred nekim muskarcem,on bi odmah poceo da "strca" spermu,i bez fizickog kontakta,toliko bi ga ona,opticki napalila.Mi muskarci
zalimo takve zene.Mi vise volimo,i da se sami rukom nadrazimo,nego sa nekom,kako mi to kazemo,"lopatom" smotamo.Zene,shvatite.Mi muskarci,imamo integritet,imamo
ponos.Mi ne prodajemo nasu spermu,na Kalenic pijaci.
Mi biramo,mi procenjujemo,kojoj zeni mozemo darovati,nasu "dragocenu tecnost"!!!

Sta napisa covece..:zcepanje:ceo post ti je smehotresan.. :lol:

to zavisi od godina..ako si mator naravno da ti se ne diže ni na golu ženu..
šta bi ti mumiju?

Ана Бекута каже да је дечко Мркоњић три пута дневно мрка..А стар је скоро 80 година...

- - - - - - - - - -

Ima i muskaraca koji vole potpuno gole zene.

Наравно да има. Мрак, не видиш целулит ни колико је ружна, само акција... :lol:

Saudade- Lutko,iz kog popravnog Doma se javljas.Sa tako neotesanim uvredljivim recnikom,neces daleko stici.Asto se tice moje interpunkcije,pa ti to na Kursu za
osnovno opismenjivanje,nisi mogla da naucis.Tamo se uci samo,citanje i pisanje.Ali duso moja draga,sve ti oprastam,jer ti si postena devojka,a to se danas,veoma ceni.
Pozdravljam te,i ako imas nesto lepo da mi kazes,samo izvoli....L.G.

Back