Gola kafa

I04-KaffeeRakija.jpg

Sretoh čika Stoleta ispred zgrade te se raspričasmo o nekim kućevnim stvarima. Došlo vreme da se sprema zimnica pa se onako domacinski trudimo da propratimo ono što nam žene rade. Nije lepo da stojimo ovde, vidiš kako nas gledaju kroz prozore,pomisliće da se spremamo da menjamo predsednika Skupstine stanara, nego 'ajmo mi kod Milutina da popijemo po kaficu.

Ulazimo i sa vrata mu kažem,dve grke a on pita, jel gole. Jok more, dve normalne, nećeš valjda da nam oduzmeš zadovoljstvo ispijenja kafe. Ma ne kaže,nego vidim nešto ste se namrčili pa ko velim nije vam do normalne nego bi vam gola bolje legla. De,de, ne zezaj, nego donesi one naše. Donose Milutin normalne,grke,sa ratlukom na čačkalicu i kiselom vodom i sa malom ljutom rakijicom..Normalno. Kako da uživam u kafi ako pre toga ne umočim ratluk u kiselu vodu a ona se onako lepo zapeni a posle kafu zalijem sa ljutom. E, to je merak.

Probao sam ja i ove kratke,dugacke,espreso,kapućino,ness,ajs,jedan u dva i tri al' mi nešto tu fali, imam osećaj kad ih pijem kao da vodim ljubav kroz gaće. U kafi se bre uživa a ne sipa se za vrat i gde ide kafa bez rakije. Što kaže moja komšinica Dara, hebeš kafu posle koje ne možeš da gledaš u šolju

SibirskiTigar;bt46836:
gagili - muski kazu uzimaju orahe iz "odredjenih" razloga ti verovatno zbog ukusa a ja sam samo hteo da izbegnem i kazem da mi jos nisu potrebni a late probaj
Hahaha...znam da si hteo da izbegnes..;) ...ni meni nisu potrebni nego ih volim!!! :D volim ih i u kolacima, cokoladi i ratluku, ma svugde...:zper:

SibirskiTigar;bt46861:
lsecret - ja to znam draga moja ali za ovo vreme dok sam ovde neki mi zamerisi i manje sitnice pa ko velim,vodi racuna

Pa kome smeta ne mora da cita...Ja volim tvoje vrcave komentare i price pune duha...A i ''deserti ''su (lepsi) deo zivota...Samo napred Tigre,ocekujemo jos dosta tvojih interesantnih prica...
P.S.Sada tek razumem sto si me nagovarao da ja osnujem grupu ljubitelja seksa....Da posle meni ''zameraju'',je li;)

Eto Tigre,vidis da svi volimo lepe teme oko deserta.... Tako se ljudi pocinje radna nedelja!Ispade da dan bolje pocinje uz kafu i probudjeni desert. E a sad ajd svi na desert ko ga jutros preskocio ,iako je kasno bojazni nema-ne goji pa se ujutru uz kafu cujemo....

dusan jovic 95 - sta drugo nego da ti pozelim da taj jutarnji "desert" koji si imao jutros imas do kraja zivota svako jutro ali ponavljam bas ovakav kakav ti je jutros bio,sam si insistirao na njemu

He,Tigricu moj pa jesi li ti to sa mnom na visokokulturnoprofinjenoj ratnoj nogi? Slusaj,strelac sam u horoskopu a bengalski tigar mi je omiljena zivotinja,tako da druge tigrice ili pripitomljavam il eliminisem. Hej,salim se. Nemoj se ljutiti sto unesoh pometnju u oko tebe okupljene fine dame. Nemam pretenzije ka zenskom rodu i znam sta znaci alfa muzjak,ops tigar. Ma samo te bockam jer su ti tekstovi mnogo bolji i britkiji kad te neko iznervira a volim da citam sta pises

dusan jovic 95 - hvala,nema ljutnje drugar,ovo je blog,pisi sta ti je volja a izbockan sam odavno sa svih strana tako da jos jednu bocku necu osetiti,samo raspali

Poslednja izmena:
Ajde da bi mi oprostio,reci cu ti da nisam drugar nego drugarica. Naime,sin se uclanio u Krstaricu jer ga interesuje forum vojne gimnazije a ja sam jedno vece nemajuci sta da radim pogledala sta su to blogovi i upecala se,navukla. E sad posto sam izrazito tupava za cuda moderne tehnike,nisam znala kako da se ja sama prijavim i da li moze sa jednog komjutera vise korisnika,pocele sam koristiti njegovu postojecu adresu. Eto....lepo ja ceo zivot govorim-bolje sa zenama da covek nema nista jer sta zena moze da ti uradi niko nemoze! Pozdrav ali stvarno iz srca iskren,Tigre i samo mi napisi da li i dalje smem da komentarisem tvoje tekstove......jer ne bih da upadnem u onu grupu zena koje te nerviraju svaki dan.....ja bih samo povremeno

dusan jovic 95 - draga moja demokratija je u ovu zemlju stigla 2000,prema tome kad god pozelis komentarisi i da se odmah ogradim,mene moje prijateljice ne nerviraju to si ti nesto pogresno razumela, nego kad vec volis da pises sto ne napises i ti neki blog,nije valjda da nema sta da kazes ili se mozda plasis komentara

He,demokratija. Nekad davno u gimnaziji,pita profa marksizma da li neko ima ideju sta znaci rec demokratija,ja po obicaju brza i bockava-demos je narod,kratos je kratiti,znaci demokratija je istrebljenje naroda polako ali sigurno ,i zaradih mog prvoh i jedinog keca..... pa mozda i imam sta pisati al me jeste strah,ne od komentara nego od pustanja van mene mojih razmisljanja.

Pa dobro jaka crna je za jutro, ja ove slatkaste pijem samo kada osetim da mi je opao nivo secera u krvi, dodju mi kao slatkisi. A znas sta je meni cudno? Sto je odjednom postalo retkost da kada odes kod nekoga na kafu dobijes tursku kafu, nekako je svima pocela , zaboga, da smeta ta turska kafa koju su godinama ispijali...sada svi piju ovu sladunjavu, pa ajde onda je i ja popijem ...da ne pravim frku.

dusan jovic 95 - posto vec znam da si zensko onda nekako treba da te oslovljavam kad sama nisi odredila nick. Ja cu da te zovem dusanka nekako se namece samo od sebe. A sto se tice ovog u skoli zar si dobila samo jedan? Mozda je vreme da razmisljanje izadje, kreni pa ces da vidis dokle ce da te dovede. I ja sam imao strah a nekad se iznenadim kad vidim kako sam nesto napisao

Back