Mstislav
Legenda
- Poruka
- 73.583
Nema specijala na Pinku i Hepiju kao za Bjelu. Valjda Gojko grubo verbalno napadnut psovanjem kralja i monarhije.Dobro , tema je Gojko..
Cim su monarhisti izgubili zivce onda je sve jasno u kakvoj Srbiji zivimo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema specijala na Pinku i Hepiju kao za Bjelu. Valjda Gojko grubo verbalno napadnut psovanjem kralja i monarhije.Dobro , tema je Gojko..
Cim su monarhisti izgubili zivce onda je sve jasno u kakvoj Srbiji zivimo.
Meni je zanimljivo to da je neko ko se brani poslao napadača u bolnicu. To mi liči na onu scenu iz Lepa sela lepo gore - hoćeš li zolju sine da ga dokusuriš.![]()
Meni je zanimljivo to da je neko ko se brani poslao napadača u bolnicu. To mi liči na onu scenu iz Lepa sela lepo gore - hoćeš li zolju sine da ga dokusuriš.![]()
Deluje mi da ga je Žika šutirao na zemlji kada je ovaj već bio savladan ako se Žika uopšte branio.Tako nešto je moguće realno samo ukolio je Žika imao npr. pištolj i upucao ga ili tako nešto.
Deluje mi da ga je Žika šutirao na zemlji kada je ovaj već bio savladan ako se Žika uopšte branio.![]()
Pogledaj ga pažljivo ovde. Ovo gostovanje nedugo je pre nego što ga je prebio.
Ovo nije klasični Žika. Nervozan je, mnogo muca, neartikulisan. Za gostovanje vidno nespreman.
Nešto, vrlo vidno, nije u redu.
"Mrziš Žiku"pricas o dogadjaju o kojem nista ne znas
ali ti to ne smeta da Ziku izvredjas i osudis
Mrzis Ziku
to je odavno poznato
svaki momenat koristis da ismevas poks
Da nisu stigla nova Uljarevićeva istraživanja i pokazala da je SNS POKS na 1.5%
Bio je sasvim normalan.Pogledaj ga pažljivo ovde. Ovo gostovanje nedugo je pre nego što ga je prebio.
Ovo nije klasični Žika. Nervozan je, mnogo muca, neartikulisan. Za gostovanje vidno nespreman.
Nešto, vrlo vidno, nije u redu.
Bio je sasvim normalan.
Svakom bi skocio pritisak pored ovog nesrecnika.
Kao ako ti je mama Madjarica a tata Rumun ti mozda zelis da se izjasnis kao Vojvodjanin.
Pa nisu nacije kao bambus. Pa pomesas koka kolu i vino i dobijes nesto trece.
Lobotomija mozga.
Ne vidi se.Meni nije ostavio takav utisak.
Vidi se da se nešto događa, ozbiljnije i dublje.
Ne vidi se.
ja se ne ponavljamZnamo tvoj utisak. Koji je smisao u ponavljanju?
Slovinu opet skrivas identitet.Lažeš.
Oboje ponavljamo.