Stvar je samo da ne uroniš u frižider... i da povremeno kažeš ne slatkišima, testima i ostaloj nezdravoj hrani. Moj problem je što jako volim testa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvar je samo da ne uroniš u frižider... i da povremeno kažeš ne slatkišima, testima i ostaloj nezdravoj hrani. Moj problem je što jako volim testa
... ma ja cu na onu dijetu, jedan dan meso, drugi dan povrce, treci testo i slatko i cetvrti dan voce
cula sam da je super, a nicega se ne odrices... vec samo prosto imas odredjen dan za sve... 
mene tako nervira kad mi uprkos neznanju mog stanja neko dodje i kaze ti si debela, smrsaj... zznaciiii
tkacio:
!!! 
A sta reci osobi koja je debela, ali sama sebi lepa, lepa svom muzu, zdravstveno 100% healthy, krvna slika za primer...mene tako nervira kad mi uprkos neznanju mog stanja neko dodje i kaze ti si debela, smrsaj... zznaciiii
tkacio:
!!!
![]()
...nista drugoDa jadne te devojke...pa ako si sam dosao dotle da budes debeo (kao ja) a ne radis nista povodom toga iz nekog svog razloga, ne razumem frustraciju i depresiju zbog toga...
a najsmesnije mi je kad me debela drugarica pita kako to da ti imas momke, veze, kombinacije a ja ne...
pa devojko staaav! Promeni stav, razmisljanja i malo se sredi i eto ti...
![]()
na i jos jedna drugarica u izlasku.prilaze im nekoliko tipova,od kojih jedan muva tu drugu devojku,a njoj niko ne prilazi na taj nacin. i,onda se ona ubedaci,posle pola sata se pokupi i ode kuci,i ovoj drugoj sutradan posalje poruku nesto tipa "nemoj me zvati par dana,samopouzdanje mi je trenutno 0"...i sta posle tako neceg reci o njenim kompleximaA sta reci osobi koja je debela, ali sama sebi lepa, lepa svom muzu, zdravstveno 100% healthy, krvna slika za primer...mene tako nervira kad mi uprkos neznanju mog stanja neko dodje i kaze ti si debela, smrsaj... zznaciiii
tkacio:
!!!
![]()

slazem se sa tobom,ali ocito da je veoma tesko takvim ljudima da se "pokrenu"-ili da se rese viska kila,ili da prihvate sebe takve kakvi jesu. recimo,ta devojka je otvorena,komunikativna,zanimljiva,jednom recju vredi je upoznati,i ok se ponasa,sve do nekih situacija. primerna i jos jedna drugarica u izlasku.prilaze im nekoliko tipova,od kojih jedan muva tu drugu devojku,a njoj niko ne prilazi na taj nacin. i,onda se ona ubedaci,posle pola sata se pokupi i ode kuci,i ovoj drugoj sutradan posalje poruku nesto tipa "nemoj me zvati par dana,samopouzdanje mi je trenutno 0"...i sta posle tako neceg reci o njenim komplexima
. i onda,ma koliko ona bila ok van takvih situacija,tesko je i odrzavati neko prisnije drugarstvo sa njom.

...a ne samo izgled
Svašta, nikada nikom nisam dala takav komentar. To je u želji da ti nabiju kompleks jer im je u stvari krivo što se ti i tako dobro osećaš. Svaka čast i ne dozvoli da ti pokvare samopouzdanje
A što se dijete tiče mislim da ti to nije baš pametno jer kad počneš normalno da se hraniš vratićeš sve pa i više. Nisam pristalica dijeta jer mislim da je stvar u promeni načina ishrane i da je to ono što dovodi do trajnih rezultata. Navići organizam na zdravu hranu i ono što posebno volimo u razumnoj količini.
Nije teško, jedna moja poznanica je smršala 35-40 kg za pola godine i super se oseća..
to je bilo kad sam imala 17god... posle trudnoce hormoni ucine da kao prvo mrsas od dojenja, a i dosta trcis okolo naokolo za bebu... i onda tek kad prestanes da dojis smes da drzis dijete...
stav je u sustini najbitniji!

moja najbolja drugarica iz osnovne skole(jos smo u kontaktu) je uvek bila debela...ali ima neverovatno lepo lice,oci,usne...ma bas je lepa...i jakooooooo pozitivna...nikad se nije osetila zapostavljenom od strane momaka pored mene i mogu reci da je imala bas lepe momke...dakle,stav je jako bitan...a ne samo izgled
![]()
ali ste primetili da malo debelih su ruzne devojke?!
vec je 80% njih bas lepo i privlacno... kuku lele a tek kad smrsamoooo...

e da,neko je spomenuo one nerealne buce koje kada te pitaju za misljenje tipa "kako mi stoji?",ocekuju valda da im se divis kao da su top-modeli
imam u okruzenju jednu takvu osobu,doduse,devojka nije predebela,ali konstantno ima nekih 10ak kg viska...e sa njom sam jedno vreme imala problem oko pozajmljivanja stvari-stalno je trazila od mene neke uzane majcice,koje sam pritom i meni bile knap. i to naravno,ne bi bio problem da ja nemam 55,a ona +70kg. u pocetku sam joj davala,sve se vodeci mislju da ce sama da skonta neke stvari,mada znam da je trebalo odma da reagujem. i kad sam joj rekla ne,prvo se ona nasla uvredjena,a ja ispala drska i sebicna,tako da sam morala malo grubljim recima da joj docaram da nije problem u pozajmljivanju,vec u tome sto su posle nje neupotrebljive za mene...***,valda su neki ljudi jednostavno nerealni i tu pomoci nema...
i ne da je to neukusno sta ona oblaci i kako, a nije cak ni lepa
ja se makar oblacim tako da prikrivam nedostatke a otkrivam dobre stvari!

Eto ja te ponavljam!![]()
![]()
ali ste primetili da malo debelih su ruzne devojke?!
vec je 80% njih bas lepo i privlacno... kuku lele a tek kad smrsamoooo...
![]()
![]()
...toj mojoj drugarici je lepo stajala(i dalje joj stoji) uz njeno lice svaka moguca frizura,kapa ili sminka...i boja kose cak...nije sto je volim al uvek sam joj se divila kako ima lepo lice
....ali lice lepo,bas lepo....posle sam saznala da se ona naglo ugojila zbog ljubavnih problema a da je pre toga bila prava lepotica
a skoro kad sam bila u nekom klubu,videla sam tamo jednu devojku,plavusu...bas je punacka,moras da je primetis....ali lice lepo,bas lepo....posle sam saznala da se ona naglo ugojila zbog ljubavnih problema a da je pre toga bila prava lepotica
![]()
ali kad vide fotke ne veruju da sam ja 
Mene svi hoce da kastriraju (hmm mozda je ovo cak i blago receno!) kad vide moje slike dok sam se bavila malo modelingom nekim glupim![]()
ali kad vide fotke ne veruju da sam ja
![]()

onda ti je jasno o cemu pricam
![]()
samo mene zanima taj kult mrsavosti... mozda zato sto ga ne kapiram...
mnogi tvrde da kad vidis debelu osobu odmah pomislis na mnogo toga negativnog: lenji su, prodzdrljivi, halapljivi, nepokretni itd. A u sustini ima mnogo vise mrsavih osoba takvih
) nego ovisnik o droge, cigare, alkohol, kafu itd.

Da da...samo mene zanima taj kult mrsavosti... mozda zato sto ga ne kapiram...
mnogi tvrde da kad vidis debelu osobu odmah pomislis na mnogo toga negativnog: lenji su, prodzdrljivi, halapljivi, nepokretni itd. A u sustini ima mnogo vise mrsavih osoba takvih
Ja cu pre biti ovisnik o hranu (sto i jesam!) nego ovisnik o droge, cigare, alkohol, kafu itd.
![]()
![]()
...mnogo je volim bre

i ja sam ovisnik o hrani...mnogo je volim bre
![]()
I ja sam ovisnik o hrani. Od kako sam se rodila svakog dana jedem. Što je mnogo, mnogo je. Oduvek sam bila buca sa pozitivnim stavom. Povuče debljina i neke komplekse u mom slučaju sitne. Bog mi je dao lepo lice i IQ nešto veći od prosečnog. Oko svog opšteg obrazovanja sam se potrudila sama i to sve kada se sabere i oduzme nije dalo loš rezultat.
Nisu buce lenje. Videla sam mnogo više mršavica koje po ceo dan ništa ne rade, idu od kafe na kafu, cigareta je tu obavezna, ne jedu skoro ništa, o voću i povrću znaju tek toliko da postoji i neka mi neko kaže da su zdrave i vredne. Izvinjavam se osobama koje su zgodne a ipak se ne nalaze u ovom opisu. Njima skidam kapu.
Ma ja jedem jednom dnevno, počnem ujutro i stanem uveče, i opet sam punačkija![]()

ono sto me vadi sto se zdrave ishrane tice je puno povrca,supica i corbi... a druga sam krajnost:iako trenutno imam ok kilazu,jedno vreme sam bila veoma mrsava-49kg na moju visinu od 1.70,katastrofa
i kao sto je tesko skinuti kile,tesko ih je i dobiti,trebalo mi je godinu dana da povratim moju normalnu kilazu,iako sam jela mnogo,i to uglavnom jako kaloricnu hranu... i verujte da i taj manjak moze da bude frustrirajuci...manjak moze da bude frustrirajuci...

to nije tema bre![]()