Godiste

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dovla:
Broj po broj... prvo godiste, pa sad broj cipela, pa konfekcijski broj i sve tako dok te potpuno ne slude i onda ti traze broj telefona :lol::lol::lol:
Tebra najvise mrzim tako izokola, ko kisa oko Kragujevca.... nek predju odmah na stvar.... bolje je za sve :) :)

:? da, da, a sta cemo s onim kad likovi nikako da pridju kad su trezni. ili isto, kao tvoja drugarica, preko nekoga upoznaju nekoliko devojaka, i kasnije sve ih samo izredjaju kao svoje ribe. da, da, cini mi se da je velika vecina muskaraca takva.

Nazalost u pravu si... ima mnogo momaka koji su pickе i muvaju ribe za koje znaju da ce 100% proci... e za takve volim da vidim ovaj scenatrio:
On sazna da se svidja nekoj ribi, ali posto je on pickа to muvanje se otegne i na 5-6-10-15 dana i onda kad on pokupi muda da ucini nesto konkretno onda ga ona ispali.

Aruena88:
:? da, da, a sta cemo s onim kad likovi nikako da pridju kad su trezni. ili isto, kao tvoja drugarica, preko nekoga upoznaju nekoliko devojaka, i kasnije sve ih samo izredjaju kao svoje ribe. da, da, cini mi se da je velika vecina muskaraca takva.
A sta cemo sa onim, kad se devojci ocigledno svidja neki lik, ali joj ne pada na pamet da prstom mrdne, nego ceka da on njoj pridje... eeee, a kad on mucenik pridje, onda ode nos u nebesa, krece tvrdjenje pazara, natezanje, igranje, smaranje, zdranje govana i tako to?

e pa ti kad lupis... :p pa ti se ustvari nadovezujes na vladinu pricu. i mislim da je vlada taj koji prilazi devojkama, s obzirom na konstataciju. a ti, sovo, si morao da se cimas oko ribe, pa jbg, cimaj se malo, nije to lose... ;)
i sta, kao likovi ne izigravaju nedodirljive baje i tako to. moze samo da se zakljuci da ima istih ponasanja ili slicnih i kod jednih i kod drugih... 8-)

Aruena88:
e pa ti kad lupis... :p pa ti se ustvari nadovezujes na vladinu pricu. i mislim da je vlada taj koji prilazi devojkama, s obzirom na konstataciju. a ti, sovo, si morao da se cimas oko ribe, pa jbg, cimaj se malo, nije to lose... ;)
i sta, kao likovi ne izigravaju nedodirljive baje i tako to. moze samo da se zakljuci da ima istih ponasanja ili slicnih i kod jednih i kod drugih... 8-)
e, bas to

Aruena88:
Jes bash me boli ***** da se cimam oko takvih... kad je svet pun riba koje ne mrse mooda, znaju sta hoce i ne zavlache te pola sata da bi ti na kraju rekle ne. A ne ko ove nase umisljenje smarachice.

Pametan izbor...................... Skromnost nikad nikom nista nije donela-bar ne meni. Ali ipak neke stvari jednostavno ne komentarisem jer ljudi znaju da budu u tripu kad nesto tako za sebe kazem da sam umisljena, da gledam ljude sa visine,itd.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back