Nedodirljiva88
Ističe se
- Poruka
- 2.788
koji broj cipela nosis..............:-Dnid:1988..... jel te zanima jos nesto![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji broj cipela nosis..............:-Dnid:1988..... jel te zanima jos nesto![]()
![]()
![]()
Tebra najvise mrzim tako izokola, ko kisa oko Kragujevca.... nek predju odmah na stvar.... bolje je za sveDovla:Broj po broj... prvo godiste, pa sad broj cipela, pa konfekcijski broj i sve tako dok te potpuno ne slude i onda ti traze broj telefona![]()

Ma ja to jednostavno znamAruena88:Dovla, ti to iz iskustva, ili samo pretpostavljas![]()

I ja sam uvek za konkretnu varijantunid:Tebra najvise mrzim tako izokola, ko kisa oko Kragujevca.... nek predju odmah na stvar.... bolje je za sve![]()
![]()
Da ali retko koja devojka je otvorena i nije je blam da pridje nekom decku...... Npr. Moja drugarica je sad upoznala decka koji joj se svidja preko nekog drugog...... A nekad cak ni to nije moguce........... :-)Dovla:I ja sam uvek za konkretnu varijantu![]()
A sta cemo sa onim, kad se devojci ocigledno svidja neki lik, ali joj ne pada na pamet da prstom mrdne, nego ceka da on njoj pridje... eeee, a kad on mucenik pridje, onda ode nos u nebesa, krece tvrdjenje pazara, natezanje, igranje, smaranje, zdranje govana i tako to?Aruena88::? da, da, a sta cemo s onim kad likovi nikako da pridju kad su trezni. ili isto, kao tvoja drugarica, preko nekoga upoznaju nekoliko devojaka, i kasnije sve ih samo izredjaju kao svoje ribe. da, da, cini mi se da je velika vecina muskaraca takva.
pa ti se ustvari nadovezujes na vladinu pricu. i mislim da je vlada taj koji prilazi devojkama, s obzirom na konstataciju. a ti, sovo, si morao da se cimas oko ribe, pa jbg, cimaj se malo, nije to lose... e, bas toAruena88:e pa ti kad lupis...pa ti se ustvari nadovezujes na vladinu pricu. i mislim da je vlada taj koji prilazi devojkama, s obzirom na konstataciju. a ti, sovo, si morao da se cimas oko ribe, pa jbg, cimaj se malo, nije to lose...
i sta, kao likovi ne izigravaju nedodirljive baje i tako to. moze samo da se zakljuci da ima istih ponasanja ili slicnih i kod jednih i kod drugih... 8-)
Jes bash me boli ***** da se cimam oko takvih... kad je svet pun riba koje ne mrse mooda, znaju sta hoce i ne zavlache te pola sata da bi ti na kraju rekle ne. A ne ko ove nase umisljenje smarachice.Aruena88:e pa ti kad lupis...pa ti se ustvari nadovezujes na vladinu pricu. i mislim da je vlada taj koji prilazi devojkama, s obzirom na konstataciju. a ti, sovo, si morao da se cimas oko ribe, pa jbg, cimaj se malo, nije to lose...
i sta, kao likovi ne izigravaju nedodirljive baje i tako to. moze samo da se zakljuci da ima istih ponasanja ili slicnih i kod jednih i kod drugih... 8-)
Uh, uh,uh,... Skromnosti moja gde nestade?????????????????Keeper:ja uopshte ne moram da izigravam nedodirljivog baju s obzirom da sam to sam po sebi.