cash:već jesam,dekić![]()
Mrtvim braniteljima? Au jos si i nekrofil.... em onanises na Gotovinu, em na mrtve branitelje.... i uvaljujes im.... pa svoje mrtve ne postujete uopste....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cash:već jesam,dekić![]()
ovo je bio dvostruki aksl?deki12345:Mrtvim braniteljima? Au jos si i nekrofil.... em onanises na Gotovinu, em na mrtve branitelje.... i uvaljujes im.... pa svoje mrtve ne postujete uopste....
cash:ovo je bio dvostruki aksl?
nemoj vrdati...istina će te osloboditi![]()
biram deki.večeras si ti bio moj izbordeki12345:Ja znam da boli istina sto onanises na muskarce.... i zive i mrtve... ne biras jel da?
deki12345:Prvo glupane, paravojske su kasnije dosle.... Ko je njima dozvolio da divljaju ne znam.... To je pod 1. Pod 2 Mesic i ovi koje sam nabrojao su bili na tim polozajima kada je Vukovar bio.... Zahvali se njima.... Zarobljeni generali ZNG u Vukovaru su rekli da su zrtvovani zarad nezavisnosti.... Kako to objasnjavas? Dakle?
Jos jedna bajka.... Kao obavljao funkciju, a nije... ustasko pros_eravanje.... Imbecili kao sto je bio tvoj Tudjman su namerno zrtvovali Vukovar, a ti mozes da places.... Sta vas briga... Dobili ste neovisnost.... Ti definitivno nisi normalan, sto je i logicno... ti si Hrvat... zato je to tako... Kada navedem ko je bio na vrhu JNA, ti nemas odgovor.... S_eres kako je SRJ ratovala, ni to nema veze.... Pitas sto su paravosjke bile u Vukovaru.... Kao da sam ja bio tamo imbecilu! Ja sam stajao uz Stojanovskog i zamenika mu i znao sam sto su oni bili..... Jos jednom si dokazao da samo prenosis s_ranja sa HRT-a na kojoj su jugoslavensko-cetnicke okupatorske snage napale jedne i nenaoruzane hrvatske branitelje.... samo ne znam da li su uvezli iz Madjarske plasticne kalasnjikove..... Sta cemo sa tim?
Kaj:3 mjeseca j etrajala opsada vukovara! 3 mjeseca! sta ti mislis da kada bi mesic stvarno naredio napad na vukovar da ne bi zahtjevo nikakva izvjesca st ase tamo dogada? kako to da se cetnici od pocetka sukoba bore sa JNA jer im je (po tvom) to stojanovski dopustio a da mesic to dopusta? jedan hrvat na celu antifasistike JNA dopusta da se cetnici bore sa JNA?
jedna cetnika vojska protiv koje je se borila JNA (tada partizanski pokret) se u vukovaru bori rame uz rame sa istom tom JNA. kako to objasnjavas?
time da je mesic formalno bio vrhovni zapovjednik JNA i da JNA zbog toga nije sluzila za stvaranje velike srbije se moze zadovoljit samo kreten poput tebe. i najbolje sta znas odgovorit na ove kontardiktornosti je "pitaj stojanovskog". ovakve kontardikcije koje su za tebe normalne normalnm ljudima nemaju veze sa mozgom. i opet si dokazao da pojma nemas o cemu pricas... (klasika)
Kaj:paravojske su od samog pocetka bile uz JNA! u srbiji su se u urede SRS-a mogao javit bilo ko i bez ljecnike i bilo kakve kontrole su slani u vukovar kao cetnika paravojska! to je sve dokumentirano u dokumentarcu o JSO (na koje ti vjerojatno drkash doma) na B92 i taj film mozes pogledat na youtube-u (ne da mi se sada trazit link jer je dokumentarac podjeljen na 24 djela).
i zarobljenici ZNG-a su potvdili gluposti koje ti pricas? ma nemoj! izjavu jednog ratnog zarobljenika televiziji vojske koja ga je zarobila samo imbicilu moze bit dokaz. da su od njih trazili da kazu da je trava crvena a ne zelena rekli bi. to samo imbicilima poput tebe moze sluzit kao dokaz. i di su sada ti zarobljenici ZNG-a? vjerojatno u jos jednoj neotkrivenoj masovnoj grobnici.
i ja niti jednom nisam reko da smo ratovali sa SRJ. to je dio tvoje bujne maste i velike sposobnosti obanjivanja samog sebe.
a ja sam tebi vec par puta rekao da mesic nije imao nikakve jurisdikcije nad JNA i jugoslavijom.
pa ti ponavljam svoj post (kojeg ti nisi u stanju objasnit nego kao papiga ponavljas da je mesic bio na celu JNA)
i zasto bi tudman morao zrtvovat jedan grad da dobije medunarodno priznanje? pa koliko ja znam slovenci nisu zrtvovali ni jedan grad a opet imaju samostalnost :shock:
cash:biram deki.večeras si ti bio moj izbor![]()
opet ti voda do ušiju?deki12345:Zato mamlaze jer je najgori sukob tamo bio.... najkrcacije je bilo.... pa ono svet vidi sve sruseno unisteno, pa vi dobijete pomoc i neovisnost.... U Sloveniji rata nije ni bilo realno....
deki12345:Ne lupaj... Paravojske su dosle tek nekoliko dana do pred pad.... Zna se sto su dosli.... Tako da opet si glup.... Pogledaj film " Vukovar poslednji rez".... Tamo 4 generala ZNG govore kako su namerno zrtvovani i prodani... i kako bi trebalo da odu u Zagreb da naprave picvajz... Sta je boli istina? Sta mislis da nije Vukovar zrtvovan? :shock: Budalo i nista drugo... Zivi su, naravno.... Razmenjeni su.... Vec sam ti rekao... ja sam zdrav normalan heteroseksualac.... nisam Hrvat kao ti....koji onanise na Gotovinu i ostale.... fenomen....
Jos jedno tesenje da Mesic nije imao veze.... Imbecilu, ako je neko vrhovni komandant on sve zna.... a ti placi, i pomiri se da je VU namerno zrtvovan.... Glupanderu te generale su ispitivali generali i oficiri JNA.... a ne paravojska.....
Zato mamlaze jer je najgori sukob tamo bio.... najkrcacije je bilo.... pa ono svet vidi sve sruseno unisteno, pa vi dobijete pomoc i neovisnost.... U Sloveniji rata nije ni bilo realno....
cash:opet ti voda do ušiju?
dakle,po tvome,hrvati su razarali vukovar n eda bi ga odbranili nego da bi dobili priznanje,a vi ste u tom nastojanju POMOGLI da dobijemo priznanje![]()
deki12345:Lepo si mi iz:drkao.... Hvala ti na tome... Sad mi je lakse... I hvala sto si slag polizao....
zakasnio si jomi...ja sam ga već kultiviraojomini:Može li kulturno?
deki12345:Ne lupaj... Paravojske su dosle tek nekoliko dana do pred pad.... Zna se sto su dosli.... Tako da opet si glup.... Pogledaj film " Vukovar poslednji rez".... Tamo 4 generala ZNG govore kako su namerno zrtvovani i prodani... i kako bi trebalo da odu u Zagreb da naprave picvajz... Sta je boli istina? Sta mislis da nije Vukovar zrtvovan? :shock: Budalo i nista drugo... Zivi su, naravno.... Razmenjeni su.... Vec sam ti rekao... ja sam zdrav normalan heteroseksualac.... nisam Hrvat kao ti....koji onanise na Gotovinu i ostale.... fenomen....
Jos jedno tesenje da Mesic nije imao veze.... Imbecilu, ako je neko vrhovni komandant on sve zna.... a ti placi, i pomiri se da je VU namerno zrtvovan.... Glupanderu te generale su ispitivali generali i oficiri JNA.... a ne paravojska.....
Zato mamlaze jer je najgori sukob tamo bio.... najkrcacije je bilo.... pa ono svet vidi sve sruseno unisteno, pa vi dobijete pomoc i neovisnost.... U Sloveniji rata nije ni bilo realno....
jomi,imam pitanje:jomini:Može li kulturno?