Godišnjica najveće sramote u istoriji Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pop80

Veoma poznat
Poruka
14.895
Na današnji dan 24.03.2017. te, tačno pre 8 godina prisustvovali smo najvećem poniženju srpskog naroda otkad naš narod postoji.
Na mitingu SNS a a na godišnjicu bombardovanja doveden je čovek koji je glavni protagonista ubistva našeg naroda, naše dece.
Doveo ga je lično Aleksandar Vučić da nam se najveći izdajica Vučić i ubica Šreder zajedno smeju u lice!
"E glupi narode ja vam ubijao decu a vi me dočekujete i aplaudirate. Eto koliko ste mali, ponizni, glupi.", mislio je Šreder tog po nas najtužnijeg dana kada su po drugi put ubili naš narod.
Vučić, najveći izdajica u istoriji Srbije je Šredera nazvao svojim najboljim prijateljem i bukvalno se po sr ao na grobove svih naših ubijenih!

https://www.blic.rs/vesti/politika/...vucic-je-povecao-ugled-srbije-u-svetu/ks06e1k

Poslednja izmena:
Такве ствари, он ради НАМЕРНО.
Као и ово.
Војска која је тукла на Церу, Куманову, Колубари, Кајмакчалану....црвени тепих, гарда, застава, а он у џинсу и патикама...
1742804887058.png

Као и ово.
Војска која је тукла на Церу, Куманову, Колубари, Кајмакчалану....црвени тепих, гарда, застава, а он у џинсу и патикама...
Pogledajte prilog 1702543
Šta treba da obuče, smoking žaket?

Na današnji dan 24.03.2017. te, tačno pre 8 godina prisustvovali smo najvećem poniženju srpskog naroda otkad naš narod postoji.
Na mitingu SNS a a na godišnjicu bombardovanja doveden je čovek koji je glavni protagonista ubistva našeg naroda, naše dece.
Doveo ga je lično Aleksandar Vučić da nam se najveći izdajica Vučić i ubica Šreder zajedno smeju u lice!
"E glupi narode ja vam ubijao decu a vi me dočekujete i aplaudirate. Eto koliko ste mali, ponizni, glupi.", mislio je Šreder tog po nas najtužnijeg dana kada su po drugi put ubili naš narod.
Vučić, najveći izdajica u istoriji Srbije je Šredera nazvao svojim najboljim prijateljem i bukvalno se po sr ao na grobove svih naših ubijenih!

https://www.blic.rs/vesti/politika/...vucic-je-povecao-ugled-srbije-u-svetu/ks06e1k

Знаш како је моја баба својим ћеркама објаснила неке ствари ?

Седе они тако увече и причају о другарицама.
Те ова не ваља због тога и тога
те она не ваља због онога.

Кад су се изоговарале добро,
каже њима моја бака:
"Е децо моја, будемо ли тако гледали свет око себе, нећемо моћи ни са ким !"

И после договорише тактику ...

Pope,vidim da si vidovnjak.Jel može neka kombinacija za loto,bingo?

Za razliku od hunte koja jaše Srbijom i vampirski joj ubija dušu, studenti će na ispravan u dostojanstveni način obeležiti današnji dan.

Od 12 i 30 do 21 časova.

Владалац над српским робљем, није издајник, већ је управник логора Србије успостављен од глобалиста.

Мислим да је идеалан свим великим силама, који се мешају малима, а идеалан је и свецкој суперкласи која се бави свецким пословима.!

Покрајина је изгубљена још 1918. године, кад је Србо буквално све своје (укључујући и будућност унука и праунукука и њихових праунука) уложио у Југу.
То касније је било сам завршавање послова.

Срби - сам свој најцрњи непријатељ.

Да ли се сећате када је Зоран Живковић искулирао Клинтона?

Dok su svi srdačno prilazili Amerikancu i grlili se s njim, Živković je iskoristio gužvu i uz šeretski osmeh prošao iza leđa Klintonu.

Ma šta mi napriča o žutim lopurdama. Generalni sekretar NATO pakta Havijer Solana je došao u posetu Beogradu neposredno nakon pada Miloševića kad su sećanja na NATO bombardovanje još bila sveža i prošetao se Knez Mihaillovom. Kasnije je dolazio još nekoliko puta.

Ma šta mi napriča o žutim lopurdama.
шта сам ти напричао?

Написао сам да је Живковић искулирао Клинтона, и приложио новински текст о томе,

а затим поменуо непоменика који је био у сендвичу између Клинтона и Дураковића и брукао се, и као доказ томе приложио слику.

Шта је ту конкретно твој проблем?

Ma šta mi napriča o žutim lopurdama. Generalni sekretar NATO pakta Havijer Solana je došao u posetu Beogradu neposredno nakon pada Miloševića kad su sećanja na NATO bombardovanje još bila sveža i prošetao se Knez Mihaillovom. Kasnije je dolazio još nekoliko puta.

Вучић у сендвичу између Клинтона и Дураковића, а Клинтон га шљепка.

2RFS_wMxu4SQIvj9tbqPRb19jprsiHO2TilG5IklBPRiTg-uxkk-l3CV9-PCuiEHJXqTASnGqRSEcF6Bi8k_43PQi4dgbw

Као и ово.
Pogledajte prilog 1702543
kako mi se cini, ovako ce docekati i kosovskog predsednika Albina Kurtija...garda, intoniranje himne i slicna lakrdija od drzave

Pa vidim i šta onda. A tvoje žute lopurde su još veći bestidnici.

Жути лопови нису позвали Шредера на годишњицу почетка НАТО агресије у Србију, за разлику од ових твојих црних мафијаша.

А што се жутих лопова тиче, па они су код вас. И Синиша Мали, и Кена, и Чомићка и Кори Удовички и Кнежевић и Михајловићка и Јованов и Бакарец, отпораш Марко Ђурић, и Горанче Весић и његов брат, и Шапић Гангула, и Расим Љајић и Јадранка Јоксимовић и цео Г17+ који се колективно учланио у СНС и ко зна ко све још, а да не могу сада да се сетим.

Па, ви сте окупили око себе највећи жути шљам и жути олош који је постојао и поставили сте их на најодговорније функције у држави.

Ах...да...

Шутановца сте предложили за амбасадора Србије у Америци, само због политичке кризе то је стопирано.

Јелену Милић сте ставили за амбасадора у Загребу.

Back