To što je onaj švapski glavonja došao na taj skup je samo dokaz koliko Žvaljavi mrzi Srbiju. To je kao da su Srbi 1946. Maksa Luburića pozvali da održi govor na komemoraciji povodom stradanja Srba u Jasenovcu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smeta mi i nije on moj, ali to što su vaše žute lopurde priredile narodu je jedno nezaboravno sramoćenje.
tako je brt..to je ta analogijaTo što je onaj švapski glavonja došao na taj skup je samo dokaz koliko Žvaljavi mrzi Srbiju. To je kao da su Srbi 1946. Maksa Luburića pozvali da održi govor na komemoraciji povodom stradanja Srba u Jasenovcu.
Te žute lopurde su sve prešle kod Žvaljavog. Onog Šutanovca su optuživali da je uništio vojsku eto ga preletio kod Usne. Mali, Čović i kompanija
ne postoje veće lopine od ovih danas jbg, da se ne lažemoDemokratska stranka je jedna mafijaško-lopovska organizacija i ne može se pogubno delovanje te organizacije u celini relativizovati time što su neki članovi preleteli u druge stranke.
I ti kao nisi primetio da je ovo losa fotomontaza sto se vidi "iz aviona". Koliko nisko padate.....
Јел су и њему ти "жути" дали паре за кампању, ко Вучић Клинтону?Ma šta mi napriča o žutim lopurdama. Generalni sekretar NATO pakta Havijer Solana je došao u posetu Beogradu neposredno nakon pada Miloševića kad su sećanja na NATO bombardovanje još bila sveža i prošetao se Knez Mihaillovom. Kasnije je dolazio još nekoliko puta.
Na današnji dan 24.03.2017. te, tačno pre 8 godina prisustvovali smo najvećem poniženju srpskog naroda otkad naš narod postoji.
Na mitingu SNS a a na godišnjicu bombardovanja doveden je čovek koji je glavni protagonista ubistva našeg naroda, naše dece.
Doveo ga je lično Aleksandar Vučić da nam se najveći izdajica Vučić i ubica Šreder zajedno smeju u lice!
"E glupi narode ja vam ubijao decu a vi me dočekujete i aplaudirate. Eto koliko ste mali, ponizni, glupi.", mislio je Šreder tog po nas najtužnijeg dana kada su po drugi put ubili naš narod.
Vučić, najveći izdajica u istoriji Srbije je Šredera nazvao svojim najboljim prijateljem i bukvalno se po sr ao na grobove svih naših ubijenih!
https://www.blic.rs/vesti/politika/...vucic-je-povecao-ugled-srbije-u-svetu/ks06e1k
Ово напросто није тачно. Дешавања на Косови су измакла властодржцима из руку, доље су слали људе без икаквог искуства да се гоне са арбанашким хајдуцима. Како никоме није пало на памет да ангажује четнике који већ 20 година баве се хајдучијом? Ах да, били су распуштени и забрањени одма по "ослобођењу".Upravo nakon 1918. godine, Kraljevina je pokušala da izmeni etnički sliku Kosova i Metohije, danas ne toliko popularnim sredstvima. Naime, masovno je naseljavala na Kosovo i Metohiju Srbe iz Crne Gore i Hercegovine, sa idejom da budu stub srpske vlasti. Istovremeno je sprečeno dalje naseljavanje Albanaca iz Albanije. Ne može se reći da nije bilo rezultata ili da ih ne bi bilo još više da se nije dogodila, prvo 1941. godina, potom i 1945.
Nakon okupacije i porobljavanja Kraljevine, pod pokroviteljstvom nacista, balisti su proterali sve naseljene Srbe u periodu između dva rata, a nisu ostavljali ni autohtone Srbe.
Da stvari budu gore, komunisti od 1945. godine zabranjuju povratak proteranih Srba i u sklopu ideje stvaranja satelitske albanske države, omogućavaju nesmetan prelazak državne granice, gde se etnička slika pokrajine, još više pogoršava na štetu Srba.
Tako da nije problem 1918. godina. Problem je 1945. godina. Dve potpuno različite Jugoslavije po pitanju odnosa prema Srbima i srpskom pitanju.
Liče po stilu.Ово је неки добар човек! #НеЛиче
Liče po stilu.
Naravno da je tačno. Tvoje konfabulacije ne mogu izmeniti istorijske činjenice.Ово напросто није тачно. Дешавања на Косови су измакла властодржцима из руку, доље су слали људе без икаквог искуства да се гоне са арбанашким хајдуцима. Како никоме није пало на памет да ангажује четнике који већ 20 година баве се хајдучијом? Ах да, били су распуштени и забрањени одма по "ослобођењу".
Ja kažem po stilu, mislim odijevanja, a ti komentarišeš osmijeh i mimiku. To je za drugu temu i to veoma opširnu.Овај на слици се смеје а горепоменути се облизује к’o крава Шаруља.
Ти не разумијеш колику штету је то све нама нањело не само на Косову, али добро. Читај Дучића из имиграције ако можеш наћи па да видиш како је "добро" рађено прије 1945.Naravno da je tačno. Tvoje
Naravno da je tačno. Tvoje konfabulacije ne mogu izmeniti istorijske činjenice.
Imaš na susednom topiku izveden popis stanovništva Kosova, za period postojanja Kraljevine, kao i osvrt na prvi posleratni, komunističko.
Iz njega se jasno može uvideti, da nije bilo WWII i komunista, da je preživela Kraljevina, Srbi bi bili većina na Kosovu već sredinom "60 godina prošlog veka.
Pod komunistima se dogodilo potpuno suprotno.
Izbrisano je sve što Kraljevina postigla, pa kao da već to nije dovoljno širom su otvorili vrata za naseljavanje Albanaca iz Albanije.
Razumem da vi komunisti morate delegirati krivicu za srpsku golgotu na Aleksandra i Kraljevinu, ali kako vidiš, nije to lako.
siftar ponizava srbeТакве ствари, он ради НАМЕРНО.
Kako su dobro organizovani. Ovaj iza lijepo rukom obrisa nos. Možemo li? - upita Ćaci. Čujemo li se? Čujete se, još od boravka u Ćacilendu, od tada niste prestali da smrdite.
brat bratu ako su podelili ona dva miliona srpska, pola-pola, i po guzi ako ga je sljepnuo, isplatilo se da odglume, samo je av-u ipak malo neprijatno, sav se skiselio na sliciВучић у сендвичу између Клинтона и Дураковића, а Клинтон га шљепка.
![]()